- Konu Sahibi sekerlemeyasak
-
tabi ki dışardan farkeder ama 15 kiloyu ne kadar sürede vermeyi düşünüyosun 1-2 ayda 15 kilo vermeyi planlıyosan vazgeç zayıflıcam diye sağlığından olma yavaş yavaş zayıfla aç kalma sadece unlu tuzlu ve tatlı şeylerden uzak dur ekmeği bi öğünde 2 dilim ye günde 2 litre su iç gayet sağlıklı bi şekilde zayıflarsın
canım ben 1 ayda 15 kilo verilebildiğini duymuştum lahana çorbasıyla. yaptım tadı gayet güzel onunla diyet yapan 15 günde 10 kilo veriyormuş.20-30 gün civarında verebilirim.
bu diyet dıştan fark edilir mi acaba? bide ben bu halimle baya bi iri yarı druyorum kilo verirsem bu iri yarılıkta gider değil mi?
canım ben zayıflamazsın demiyorum tabi ki 1 ayda 15 kilo verebilirsin ama bu sağlık açısından çok zaralı bide özellikle sadece tek besin tüketirsen 1 ay boyunca vitamin calsiyum vs eksikliğinden yeterli gıdaları yemediğinden dolayı kansızlıkta oluşur rahatsızlanabilirsin bak dediğim gibi uygula yavaş yavaş zayıfla ben senin iyiliğin için söylüyorum bende bi kaç aç önce dediğim gibi yaptım yaklaşık 2 ayda 10 kilo verdim
15 kilo vericem yaklaşık.50 ye düşeceğim.ama baya hızlı vermeyi düşünüyorum.50 kilo olsam dıştan görünümüm değişir mi?
dediğini dikkate alacağım canım.
peki kilo versem iri yarılığım gider mi?
tabi ki gider boyunu bilmiyorum ama benim boyum 1.64 60 kiloydum 50 kiloya düştüm şimdi 48 kiloyum bana çok zayıfladın diyolar bi arkadaşım da zayıflamamışsın resmen erimişsin sen dedi
1 ayda 15 kilo şok diyet gibi olur sağlıklı verirsen kalıcı olur sonra sağlık problemlerin çıkar acel etmene gerek yok sadece azimli ve kararlı ol
boyum 170 civarı.göbeğim baya gıdığım falan var gıdık gider mi gıdıkegzersiz yaparak göbegi ve bacakları eritcem inşallah.
bide parmaklarım çok kalın ya. yağlı duruyor böyle. o kısımlar gider mi?
kız sen benden uzunsun bi de 50 kilo olursan et denen bişey kalmaz sırf kemik gibi olursunbence sana 55 kilo yeter ben senden kısa olduğum halde her 36 beden olmuyo kot pantolonlarda da 27 beden alıyorum ilk aldığımda tam oluyo sonra bollaşıyo beli hem zayıfladığın zaman gıdık filan kalmaz parmaklarında incelir göbek için mekik çekebilirsin zamanın varsa sabah kahvaltısından sonra tempolu bi kaç km yürüyüş yapabilirsin
kahvaltıdan sonra kesinlikle olmaz.önce olmaz mı? oda çok kısa 20 dk civarı.
mekik günde ortalama kaç tane çkemem lazım canım?
diyetisyenler sabah kahvaltıdan sonra yrüyüşü öneriyolar çünkü yürüyüşten sonra daha fazla açlık hissi oluşuyomuş bu yüzden daha fazla yendiği için kilo alımı oluyomuş akşamda yürüyüş yapabilirsin
mekikte mesela ilk gün 15 kere ikinci gün 20 kere azdan başla yavaş yavaş arttır kasların harekete alışsın bi seferde 30-35 mekik çekersen kasların kemiklerin tutulur ağırır ertesi gün mekik çekmekte zorlanırsın bi de birinin yardımına ihtiyaç duymadan mekik çekmek istiyosan mekik koltuklarından alabilirsin
canım ben günde 50 tane çekebiliyorum. kaç gün önerirsin 1 ayda gider mi göbegim o kadar büyük değil
göbeğin fazla olmadığına göre gider canım bi de yağları eritmek için sabah aç karnına çok sıcak ya da soğuk olmayan su içmeyi öneriyolar o da yağları eritmeye yardımcı oluyomuş bi de mekik çekmek haricinde sırt üstü yatarken dizlerini bükerek bacaklarını karnına çek bi kaç kere o da göbek yağlarını eritiyomuş bende bi ara vardı evde yapılabilecek hareketleri gösteren animasyonlu resimler ordan hatırlıyorum eğer bulabilirsem sana özelden yazarım
canım çok çok çok sağol..çok yardımın dokundu o hareketi biliyorum ebru şallıda görmüştüm.diyetisyen gibi kadınsın valla :)
canım oğlumun ağırlığıda 70 kilo bu diyeti oda yapsa olur muki?
bi site buldum şimdi sana onu göndericem her türlü hareketi bulabilirsin özellikle animasyonlu hareketlerin olduğu resimde en altta 2 tanesini fizik tedavi uzmanı bana yaptırmıştı kaburgalarımda küçük bi sorun olduğu için o yüzden bu sitede ki hareketlerin vücuda zarar vericeğini düşünmüyorum özelden yazıyorum hemen
canım çok sağol.. 100 mesajım olmadığı için özel mesajına cevap veremedim burdan veriyim çok çok sağol çok yardımın dokundu :))
Ayisigi nasıl verdin kilonu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?