O da işte sorumlu hemşireye kızıyor hem gece hem gündüz yazıyor diye. Geleyim konuşayım diyor. İyi de hemşirelik nöbetli meslek. Ben bunu bile bile yazdım . Neyi konuşacak. Hemşireyle öğretmenin evlenmesi zormuş valla.
Şey yapın ya bence, anneniz gelsin konuşsun veliniz gibi

Ya şunu fikir diye ileri süren adamla aşırı dalga geçerdim ben olsam. Ayrıca da kızardım. Bugün mu tanıştınız siz bu adamla? Dün bir bugün iki işinizle ilgili sizi kötü hissettirmeye başlamış. Hem çalışıp yorulup para kazanacaksınız. Hem adamın triplerini çekeceksiniz.
Arkadaşlarınızla aranızda adaletsiz bir dağılım yoksa yeni biri gelene kadar yapabileceğiniz bir şey yok. Eminim ki hemşirelik zor bir meslektir ama bütün çalışma hayatınız boyunca bu kadar yoğun tempoda olmayacaksınızdır. Şartlar değişebilir, sabretmeye çalışın, istifa mantıklı değil. Vitamin değerlerinizi yüksek tutun, direncinizi artıracak takviyeler kullanın.
Acilen sizin işinize yakın bir yere taşının. Eşiniz zaten özel araba ile gidiyormuş 10-15 dk fazla gitse incileri dökülmez.
Çocuk şu şartlarda verilebilecek en kötü karardan bile kötü. 3.5 aylık evliyim bazen 3 gün eşimle görüşemiyoruz diyorsunuz. Ne ara evlilik oturdu da çocuğa geçtiniz. Biraz makul olun lütfen. Yaşınız falan da geçmiyor. Hemşiresiniz yani biz anlatmayalım.
Çocuk doğurup bakmanın, hele ki ayni zamanda çalışarak bunu yapmanın mesleğinizden daha kolay olacağını düşünmenizi de toyluğunuza veriyorum.
Önce işinizi gücünüzü ayarlayın, eşinizle birbirinizi iyice tanıyın, maddi olarak toparlanın. Sonra çocuk yapar ücretli ücretsiz allah ne verdiyse bütün izinlerinizi kullanırsınız.