• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hizma İtici mi?

Boyle bir gunde hizmanizi dert etmenizi yadirgamadim da, amele diye otekilestirmeniz cok garip. Yazık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana çok itici geliyor hızma, modern kıyafetlerle birlikte kullanıldığında cidden çok kötü gözüküyor, özellikle o tek pırlanta olanlar. SAdece otantik kıyafetlerle kombine edilmiş otantik hızmalar hoş durabiliyor, ama klasik/spor vs. giyinmeyi tercih eden bir insansanız hiç girmeyin o topa derim.

Bence de itici. Hele takilmadigi zamanlarda burunda biraktigi siyah delik daha da itici.
Su ana kadar burun sekli farketmez, yakisani da gormedim zaten. Kulaktan baska yerde kupe sevmem. Bir de burunda kupe ne bileyim, dusununce igreniyorum ben sahsen.

Bence de itici. Hele takilmadigi zamanlarda burunda biraktigi siyah delik daha da itici.
Su ana kadar burun sekli farketmez, yakisani da gormedim zaten. Kulaktan baska yerde kupe sevmem. Bir de burunda kupe ne bileyim, dusununce igreniyorum ben sahsen.

merhaba bence güzel duranlarda var bazısına cok yakısıyor e tabi herkesin görüşü farklıdır ama bana göre gayet hoş:16::16:

bizim sinifta butun hintlilerde var bi ara bende ozendim esim sakin dedi kesinlikle istemiyorum neyse birgun dugunde a denen arkadasimla karsilasdim bakdim ondada var ayyyy ne guzel harika dedim arkadas bi ara kayboldu sonar geldi bi bakdim burundaki kasina cikmis:9:kiz o nasil cikdi oraya dedim heee omu yaaa ben cok heves ettim yapistirma yaptim belki sonradan begenmez vaz gecersem bosu bosuna delinmesin diye yapistirmis:9:bende iyide yaptirmamisim artik begenmiyorum:63:

Ben ne erkek ne bayana yakışmadığını düşünüyorum bana göre çok itici geliyorlar güzellik yerine dahada çirkinlik katıyor kişiye

Son düzenleme:
Boyle bir gunde hizmanizi dert etmenizi yadirgamadim da, amele diye otekilestirmeniz cok garip. Yazık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hizmayi dert etmedim fikirleri merak ettim. Size yazik asil yaptiginiz seye bakin birine catmaya yer ariyosaniz dogru duzgun okuyunda bosa olmasin farkindaysaniz ben amele demedim titnak icinde soyledikleri seyi yazdim ?!!!

Hizmayi dert etmedim fikirleri merak ettim. Size yazik asil yaptiginiz seye bakin birine catmaya yer ariyosaniz dogru duzgun okuyunda bosa olmasin farkindaysaniz ben amele demedim titnak icinde soyledikleri seyi yazdim ?!!!

Çoğul konustum farkindaysaniz. Allah allah diye saldirmaniza gerek yok. Tirnak ici mirnak ici anlamam arkadasim 300 'amele' can verirken sen burda gelip amele kelimesini kotu, ezik anlaminda kullanirsan daha cok yanlis anlasilirsin. Savunulacak bi durumun yok. Burada milletin 'amele diyen kendi tipine baksin' bilmem ne yorumlarina acik kapi biraktin. Acimin su taze oldugu gunde bende cok normalmis gibi geçemedim kusura bakmazsin insallah

Çoğul konustum farkindaysaniz. Allah allah diye saldirmaniza gerek yok. Tirnak ici mirnak ici anlamam arkadasim 300 'amele' can verirken sen burda gelip amele kelimesini kotu, ezik anlaminda kullanirsan daha cok yanlis anlasilirsin. Savunulacak bi durumun yok. Burada milletin 'amele diyen kendi tipine baksin' bilmem ne yorumlarina acik kapi biraktin. Acimin su taze oldugu gunde bende cok normalmis gibi geçemedim kusura bakmazsin insallah
Anlasildi nereye istiyosaniz oraya cekin kelimemi , aciklama yapmama gerek bile yok asil sen saldirmak icin yorum yapmissin
Sadece senin acin değil aci, konuma daha yorum yapmazsaniz cok makbule gecer

Bana cok yakistiii. Peki sizce burnum nasi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400289331.345348.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400289331.345348.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 77
Back
X