- Konu Sahibi brokensmile7
Kiminde itici kiminde çekici :)Hızma bu burundan buruna fark eder simdi :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar suara bikac arkadaşım aklima soktu cok yakisir sana vs diye
Bi grup cok guzel olur deldir diyo diger grup 'amele isi' sakin yapma oyle bisey diyo..
Sizce nasil ? Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda :)
bu yorumunuz da ne kadar 'itici' olduğunuz gayet açık...
seviyenizi koruyun diyeceğim ama olmadığı aşikar...
Konu sahibi fikirlerimizi sormuş.ben de fikrimi söyledim.kişiye hakaret söz konusu bile değil.haddinizi bilmemeniz sizin de ''hadsiz'' olduğunuzu gösteriyor. seviyeden hiiiç bahsetmeyin bence![]()
tabiriniz 'asya köleleri' !
eğer sadece 'bana itici geliyor, beğenmiyorum 'vs.. tarzı yazsaydnız...
evet haklı olurdunuz...
burada haddini bilmeyen biri varsa oda ortada...
Ay siz öyle diyince banada iskence aletlerini cagristirdi 😸 hiç aklima gelmemisti"Amele işi" demeyelim ama evet bana da itici geliyor, bakamıyorum bile. Kulak dışında bi yerlere takılan şeyler beni rahatsız ediyor sanki işkence aletiymiş gibi :18:
Sizin gorusunuz, itici bulabilirsiniz kimseye hesap vermek zorunda da degilsiniz :)Burda konuyu saptırıp sizinle tartışmayacağımasya kölelerinin boyunluk ve hızma taktığını da ben uydurmadığıma göre.bana öyle gelmeleri çok normal
![]()
Ay siz öyle diyince banada iskence aletlerini cagristirdi 😸 hiç aklima gelmemisti
Ben bi gobektekine bayiliyorum yaa cok guzel duruyo bence
Ay cok tatlisiniz ya 😺😺Evet yakışanlar var ama güzel görünse de ben uzun süre ona da bakamıyorum![]()
bende itici bulanlardanım...
döğmeyi de sevmem mesela..
hele o göbeğe takılan piercing ayyyyyyyyyyyy içim kabarıyor of of of
Ay niye ben cok severim ya dovme ve gobekteki piercingi :) burundakini bende cok sevmiyorumda.. böyle küçük dovmeleride mi sevmiyosunuz ufak zarif
Ay cok tatlisiniz ya 😺😺
bende dildekine bakamiyorum hepsine tamamda o cok korkunc bence , bide su kulaklarina takiyolarya ama baya buyuk bi halka arkasi gorunuyo bilezik kadar nerdeyse o cok korkunc
Eger burun muntazamsa cok hos duruyor.birde hizma dedigin kucucuk olmali hani minicik tasli olanlar.bende isterdim ama Allah beni once burun yaratmis sonra kasimi gozumu cikarmis![]()
Bi grup cok guzel olur deldir diyo diger grup 'amele isi' sakin yapma oyle bisey diyo..