• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hizma İtici mi?

Bayanlar suara bikac arkadaşım aklima soktu cok yakisir sana vs diye
Bi grup cok guzel olur deldir diyo diger grup 'amele isi' sakin yapma oyle bisey diyo..
Sizce nasil ? Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda :)

Ben tercih etmem kendimde tarzım değil pek ancak bazısına çok yakışıyor bazısında basit duruyor nedense.Benim arkadaşımda var minicik bir taş veya iğne başı kadar bir pearcing takıyor.Onda beğeniyorum ben.Ancak uzun kullananlar çıkardığı zaman burnundaki delik çok bariz belli oluyor.Karar senin sen yakıştırıyorsan yaptır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu yorumunuz da ne kadar 'itici' olduğunuz gayet açık...

seviyenizi koruyun diyeceğim ama olmadığı aşikar...

Konu sahibi fikirlerimizi sormuş.ben de fikrimi söyledim.kişiye hakaret söz konusu bile değil.haddinizi bilmemeniz sizin de ''hadsiz'' olduğunuzu gösteriyor. seviyeden hiiiç bahsetmeyin bence :20:

Konu sahibi fikirlerimizi sormuş.ben de fikrimi söyledim.kişiye hakaret söz konusu bile değil.haddinizi bilmemeniz sizin de ''hadsiz'' olduğunuzu gösteriyor. seviyeden hiiiç bahsetmeyin bence :20:

tabiriniz 'asya köleleri' !

eğer sadece 'bana itici geliyor, beğenmiyorum 'vs.. tarzı yazsaydnız...

evet haklı olurdunuz...

burada haddini bilmeyen biri varsa oda ortada...

"Amele işi" demeyelim ama evet bana da itici geliyor, bakamıyorum bile. Kulak dışında bi yerlere takılan şeyler beni rahatsız ediyor sanki işkence aletiymiş gibi :18:

tabiriniz 'asya köleleri' !

eğer sadece 'bana itici geliyor, beğenmiyorum 'vs.. tarzı yazsaydnız...

evet haklı olurdunuz...

burada haddini bilmeyen biri varsa oda ortada...

Burda konuyu saptırıp sizinle tartışmayacağım :19: asya kölelerinin boyunluk ve hızma taktığını da ben uydurmadığıma göre.bana öyle gelmeleri çok normal :ssz:

"Amele işi" demeyelim ama evet bana da itici geliyor, bakamıyorum bile. Kulak dışında bi yerlere takılan şeyler beni rahatsız ediyor sanki işkence aletiymiş gibi :18:
Ay siz öyle diyince banada iskence aletlerini cagristirdi 😸 hiç aklima gelmemisti
Ben bi gobektekine bayiliyorum yaa cok guzel duruyo bence

bende itici bulanlardanım...
döğmeyi de sevmem mesela..
hele o göbeğe takılan piercing ayyyyyyyyyyyy içim kabarıyor of of of

Eger burun muntazamsa cok hos duruyor.birde hizma dedigin kucucuk olmali hani minicik tasli olanlar.bende isterdim ama Allah beni once burun yaratmis sonra kasimi gozumu cikarmis :p

Ay niye ben cok severim ya dovme ve gobekteki piercingi :) burundakini bende cok sevmiyorumda.. böyle küçük dovmeleride mi sevmiyosunuz ufak zarif

malesef hepsi itici geliyor bana...
vücudun estetiğini bozuyor
rihanna misali vücudunda boş yer kalmamış
gitti canım vucüt

Ay cok tatlisiniz ya 😺😺
bende dildekine bakamiyorum hepsine tamamda o cok korkunc bence , bide su kulaklarina takiyolarya ama baya buyuk bi halka arkasi gorunuyo bilezik kadar nerdeyse o cok korkunc

Kesinlikleee. O dildeki küpe ve kulaktaki kocaman delik beni benden alıyor :27: Kimse takmasın demiyorum herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın ama ben bakamıyorum dediğim gibi :24:

cogunlugun sevip sevmemesinin tek nedeni moda. moda olsa, hani ikoncanlardan bir kaci takip soyle havali selfieler atsa, instagramda twitterde populer olsa hizma da "havali birsey" olur simdi itici bulanlar takmak icin siraya girerdi. hersey moda oldugunda super modasi gecince igrenc. modayken niye giyiyordun o zaman? modaya uymak icin yirtinanlar kadar yanar doneri yok ya. simdi igrenc olan birsey 5 sene once niye guzeldi de giydin.

bence insan baskalarinin zevklerinden degil kendine guzel geleni anlayip ondan etkilenmeli. bugun moda diye hergun selfie cekip ekleyenler yarin aman selfie amele isi demeye ve cekenleri karalamaya baslayacaklar.
hic sevmiyorum su moda olayini. o sebeple kendime uygun kiyafet bulmakta zorlaniyorum moda degistikce.

bu arada dildeki, kulaktaki buyuk delik ve gobekteki piercing bana herzaman igrenc geldi ve her daim igrenc gelecek sanirim.

Bi grup cok guzel olur deldir diyo diger grup 'amele isi' sakin yapma oyle bisey diyo..

biir zamanlar hızma Piercing çok moda olmuş bir süs etmeniydi ama artık bu kalmadı..evet takanlar biraz itici geliyor..bende o sıralar deldirmeyi düşünmüştüm ama korktum çünkü moda olan bir şey popületerliğini kaybediyor..ya delik kalırsa ya o delik büyürse şu mıknatıslı olanlar var onları nasıl korkmadan takıyorlar nefes alırken burunlarına kaçamasından.benim kız kardeşim mıknatıslı takardı..ikide bir burnunu yoklardı eliyle acaba düştümü diye..bende iyi ki deldirmedim..artık takan yok Piercing hızma vs..bencede amele işi tabi yine siz bilirsiniz burun sizin burnunuz.

Son düzenleme:

valla ben çok severek takıyorum. 5 sene falan oldu. nişanlım da memnun :32: :51:

Back
X