arkadaşlar bugün ameliyatımın 10. günü. Albümüme fotoğraf ekledim. Bakmak isteyen arkadaşlar olursa bakabilirler. Henüz bandajlı ama yarın çıkacak bandajlarım yeni fotoda eklerim.Belki fikir olur ameliyat olmak isteyen arkadaşlara .İzmir'de Cemil Tugay doktorum . Ben çok memnun kaldım .Yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve olurum . Yorumlarınızı bekliyorum.:)))sevgiler
HLO, bandaj cikmistir. Nasil gorunuyor?
sevindm canım gerci alsancakta karşılaşmıştık.ya ben resm koyamıyorum daha şu şişlikler inmesini beklyorum.hem cemil beyden tasarım ve eski halini almadım zamanında bana yollaycaklrını söylediler onları bekliyorm.
Canım beni de eklermisin. Cemil bey in hastaları hep çok memnun. Açıkcası merak ettim yaptığı burunları..
Çok beğendim.. Çok güzel olmuş ki bu daha şiş hali.. Şimdi içine sinmeyen ne carsa zamanlar hepsi geçiyor merak etme. Senin adına çok sevindim
HLO, cok guzel gorunuyor. gule gule kullan. cok kalkik istemedin galiba degil mi? dogal duruyor cunku.
bir sorum var sana. hastanede yaninda refakatci kaldi mi? kalana ayri yatak mi veriyorlar? kendim kalsam idare edemez miyim dersin?
fotona da yorum yazmıstım ama tekrar belırtıyorum cok guzel olmuş burnusun gule gule kullan canım :) darısı olmak ısteyen herkesın basına dıyelım ,)
süper olmuş canım.gayet doğal duruyo.çok beğendim.güle güle kullan
sevindm canım gerci alsancakta karşılaşmıştık.ya ben resm koyamıyorum daha şu şişlikler inmesini beklyorum.hem cemil beyden tasarım ve eski halini almadım zamanında bana yollaycaklrını söylediler onları bekliyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?