HLO ben neden resimlerini goremiyorum???
Kaldirdinmi yoksa canim???
arkadaşlar bugün ameliyatımın 10. günü. Albümüme fotoğraf ekledim. Bakmak isteyen arkadaşlar olursa bakabilirler. Henüz bandajlı ama yarın çıkacak bandajlarım yeni fotoda eklerim.Belki fikir olur ameliyat olmak isteyen arkadaşlara .İzmir'de Cemil Tugay doktorum . Ben çok memnun kaldım .Yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve olurum . Yorumlarınızı bekliyorum.:)))sevgiler
ekledim.kabul edersen bakmak isterim..
yorumlarımı yazdım ama burayada yazmadan geçemedim.bence çok güzel olmuş burnun daha yeni olmasına rağmen harika yakışmış.bende ameliyat olucam bendede böyle mutlu olacağım bir değişim olur diye ümit ediyorum.
teşekkür ederim canım kabul ettim bakabilirsin:)çok geçmiş olsun.Benim arkadaşlık teklifimide kabul edebilirmisiniz. Teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..Önümüzdeki hafta İzmir Bornova ENTO KBB'da OP.DR. DENİZHAN ÖZKAYA'YA burun estetiği ameliyatı olacağım.. Lütfen doktor hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Gerçi ben biraz araştırdım ama yinede yardımcı olursanız sevinirim
merhabalar,
sen doktora gittiğinde tasarım yaptırdınmı ?? birde ameliyattan sonra resimlerini paylaşırmısın ? Benorada bir doktor ile görüştüm fakat beğenmedim. Denizhan Özkaya yı bende duydum fakat dediğim gibi görüşmedim.
canım evet. Ve sonuç sende mükemmel. Ben çok beğendim ve bu yüzden Cemil Bey ile görüşeceğim :)
Güle güle kullan darısı başıma :)
arkadaşlık teklifi kabul ettiğin için teşekkürler,burnun harika ötesi bir burun olmuş,ne kadar büyük bir değişim olmuş,sanki en az 20 yaş daha genç göstermiş,güle güle kullan biz de araştırıyoruz,fakat ank dayız izmirde olsak hiç düşünmeden kararımızı verirdik,tanıdık kimsede yok,acaba kalabilecek yer var mı ??
merhabalar,
sen doktora gittiğinde tasarım yaptırdınmı ?? birde ameliyattan sonra resimlerini paylaşırmısın ? Benorada bir doktor ile görüştüm fakat beğenmedim. Denizhan Özkaya yı bende duydum fakat dediğim gibi görüşmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?