- 29 Temmuz 2022
- 9
- -6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Mensure Hanm
-
Hocaların hepsi direk size üzerinizde büyü var derler sağlam bir para koparmak ve sürekli gitmeniz için. Allahın, ol dediğini kimse bozamaz, olmaz dediğini de kimse olduramaz. Büyüye falan inanmayın derim. Para tuzaklarına da düşmeyin. Nas felak okuyun hiç birşey sizi allahın ayetlerinden daha iyi koruyamazMerhaba
Hanımlar fal büyü vs günah farkındayım ama bana, acil üzerimizde bir şey var mı diye sorabilecegim bir hoca lazım telefon varsa onerebileceginiz biri varsa yardımcı olur musunuz? Ailecek tuhaf durumlar yasiyoruz Allah rızası için bize birini önerin.
Merhaba
Hanımlar fal büyü vs günah farkındayım ama bana, acil üzerimizde bir şey var mı diye sorabilecegim bir hoca lazım telefon varsa onerebileceginiz biri varsa yardımcı olur musunuz? Ailecek tuhaf durumlar yasiyoruz Allah rızası için bize birini önerin.
Allah rızası = Hoca , Büyü?Allah rızası için bize birini önerin
Kesinlikle haklısınız güvenmek zor o nedenle belki burada bulurum diye yazdım. Bir şey bulduk evde kim neden koydu öğrenmek istiyoruz durum bu. Yoksa sürekli okuyoruz zatenHocaların hepsi direk size üzerinizde büyü var derler sağlam bir para koparmak ve sürekli gitmeniz için. Allahın, ol dediğini kimse bozamaz, olmaz dediğini de kimse olduramaz. Büyüye falan inanmayın derim. Para tuzaklarına da düşmeyin. Nas felak okuyun hiç birşey sizi allahın ayetlerinden daha iyi koruyamaz
Simdi gelir carparlar bekle cagiralimMerhaba
Merhaba
Hoca mı arıyorsun koca mı anlamadım jfjdjdk
Hoca deyince ozel ders icin matematik ingilizce ogretmeni fln sandim
e atın bulduğunuz şeyiKesinlikle haklısınız güvenmek zor o nedenle belki burada bulurum diye yazdım. Bir şey bulduk evde kim neden koydu öğrenmek istiyoruz durum bu. Yoksa sürekli okuyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?