Hoca ve medyum konuları yasak biliyorim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.349
3.499
133
Merhabalar 4 yıldır kendimi maymun gibi hissediyorum eşimle aram berbat pskolojim berbat psikoterapi aldım ama nafile hayat dejavu hep aynı şeyleri yaşıyorum Allah aşkına derin hoca veya iyi bir medyum bilen varsa bana burdan değil ama özelden ulaşsın zira elimi neye atsam kurutuyorum. Yanlış anlamayın ve kınamayın lütfen

umarım hesabın çalınmıştır.bunları senin yazdığına inanmak istemiyorumm.

Eşim ve özel hayatıma varana kadar bir uğursuzluk var Allahtan sınav ama asamiyorum gücüm tükendi ya
Madem dini boyuttan gitmekten yanasiniz
Evde acin bakara suresi dinleyin dinlemeseniz bile acik olsun temizlik yaparken ozellikle acin okunsun evde sure siz temizleyin
Ayrica ic huzurunuz icin saffat kalem suresi insirah suresi dinleyin
Rahman suresi de iyi gelir
Bunlar icin yok medyum yok baska sey hic gerek yok

Tövbe et! Uzak dur öyle işlerden daha bin beter olursun

Çok inançlıyim ama bende normal bir şekilde hayatıma devam etmek istiyorum artık bu bir sınav ama bitsin artık gücüm tükendi sanki ya da ben uzak kaldım maneviyatan

Çok inançlıyim ama bende normal bir şekilde hayatıma devam etmek istiyorum artık bu bir sınav ama bitsin artık gücüm tükendi sanki ya da ben uzak kaldım maneviyatan
ne gibi çok kötü şeyler var mesela hayatında?bir kaç kere güzel bulmuyorum kendimi diye konu açtın.gayette güzel bir kadınsın.ee şimdi ne oldu bu kadar karamsar olacak?sitede tonla derdi olan kadın var.hepsi medyumlara mı koşsun?

Çok mutsuzum eşimi de mutlu edemez oldum. içime atmaktan yoruldum Kangren oldum buraya yazınca da salak yada deli sanıyorlar

Salak veya deli degilsiniz. Ama sanirim ciddi sorunlariniz var. Hoca medyum aramak yerine profesyonel destege tekrar baslayin ve sürdürün. Derdiniz nedir bilmiyorum ama bir cözümü muhakkak vardir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…