- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Ne yapayım bilsem aklımı yittiricem sabır, sabır ama insan et kemik olsun isterTövbe et! Uzak dur öyle işlerden daha bin beter olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapayım bilsem aklımı yittiricem sabır, sabır ama insan et kemik olsun isterTövbe et! Uzak dur öyle işlerden daha bin beter olursun
Kendiniz dua edin , rabbimle kendi aranıza kimseyi sokmayın.. Naçizane tavsiyem hacı hoca işine bulaşmayınMerhabalar 4 yıldır kendimi maymun gibi hissediyorum eşimle aram berbat pskolojim berbat psikoterapi aldım ama nafile hayat dejavu hep aynı şeyleri yaşıyorum Allah aşkına derin hoca veya iyi bir medyum bilen varsa bana burdan değil ama özelden ulaşsın zira elimi neye atsam kurutuyorum. Yanlış anlamayın ve kınamayın lütfen
Koşmadım bulasmadim eşim arık şeytan görür gibi bakıyor, millete rezil ediyor özel hayat bitti sen çocuklarımın annesi ama eşim değilsin diyorne gibi çok kötü şeyler var mesela hayatında?bir kaç kere güzel bulmuyorum kendimi diye konu açtın.gayette güzel bir kadınsın.ee şimdi ne oldu bu kadar karamsar olacak?sitede tonla derdi olan kadın var.hepsi medyumlara mı koşsun?
Bu eşinizin karakteri ile alakalı. Medyum napsın buna ?kim eşim mi dua mı eşimle aramız bozuk bayağı hiç anlamadı beni yanımda olmadı maalesef hep tek başıma kaldım mücadele ettim
Çok inançlıyim ama bende normal bir şekilde hayatıma devam etmek istiyorum artık bu bir sınav ama bitsin artık gücüm tükendi sanki ya da ben uzak kaldım maneviyatan
Belkide cok darardigin icin boyle isleri son care olarak gorebilirsinkim eşim mi dua mı eşimle aramız bozuk bayağı hiç anlamadı beni yanımda olmadı maalesef hep tek başıma kaldım mücadele ettim
Cahil cühela işi derim. Bende her zaman aklımı yitirme safhadina geldim çaresiz kaldjm bişey yolunda gitsin Rabbim beni affetsinKendiniz dua edin , rabbimle kendi aranıza kimseyi sokmayın.. Naçizane tavsiyem hacı hoca işine bulaşmayın
evet gerçekten yanlız kalmak istiyorum ama çocuklar var güçlü görünmek beni yorduPsikolojiniz laçka olmuş bir doktora görünün.
Belkide cok darardigin icin boyle isleri son care olarak gorebilirsin
Ama dedigin gibi buda bir sinav herkesin farkli bir imtihani var maalesef bu surecte maneviyattan uzak kalmak seni daha da yipratacak
Hocalarin okudugu dualari kendinde okuyabilirsin onlara gerek yok duani et Allah’ a birak
Esinle olan problemlerin yuzunden cok daraliyor olabilirsin ama yalniz degilsin oyle cok kadin yaziyorki buraya boyle problemler
Insallah bir sekilde toparlarsin![]()
Sizin hayat enerjinizi eşiniz sömürüyor olmasın . Acaba ondan mı uzaklaşsanız birazKoşmadım bulasmadim eşim arık şeytan görür gibi bakıyor, millete rezil ediyor özel hayat bitti sen çocuklarımın annesi ama eşim değilsin diyor
Suphesiz her zorlukla beraber bir kolaylik vardir elbetbazen başımi bir imza koyup 3 gun ağlamak istiyorum Allaha sığınırım yine de o yardımcıdır cok bunaldım vrrcekten
O çok yaptı bunu Bana yapayanli kaldım sayesinde evli ama bekar yanlizSizin hayat enerjinizi eşiniz sömürüyor olmasın . Acaba ondan mı uzaklaşsanız biraz
Amin kardeşim. Çok sağolSuphesiz her zorlukla beraber bir kolaylik vardir elbet
Suan esin sevsin sorun kalksin istiyorsun ama sorunun kaynagi sen degilsin
Bazi insanlari degistirmek cok zor maalesef
Rabbim yardimciniz olsun
Ayrılmak gibi bir durumunuz olamaz mıO çok yaptı bunu Bana yapayanli kaldım sayesinde evli ama bekar yanliz
Suanda bilmiyorum ne yasiyorsunuz akil veremem ama kendinizi dusunun ilkAmin kardeşim. Çok sağol![]()
İnan o aşamadayiz pskolojik olarak beni yapayalnız bıraktı çünkü her konuda yanlızım uzatmaları oynuyoruz ama bitecek umudum yokAyrılmak gibi bir durumunuz olamaz mıgerçekten çok üzüldüm sizin için, ilk fırsatta dua da edeceğim..
Çok güçlü görünüyorum halbuki yapayanlizim isteyerek yapmaz insan kendine bunuSuanda bilmiyorum ne yasiyorsunuz akil veremem ama kendinizi dusunun ilk
Siz iyi olur dik durursaniz es kisisi herturlu gelir
Kendinizi yiprattikca sizi ezik gorecektir o yuzden kimse icin kendinizi yipratmayin caniniza yazik
Birkere maymun gibiyim deme gayette iyisindirÇok güçlü görünüyorum halbuki yapayanlizim isteyerek yapmaz insan kendine bunu