Hoca ve medyum konuları yasak biliyorim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok mutsuzum eşimi de mutlu edemez oldum. içime atmaktan yoruldum Kangren oldum buraya yazınca da salak yada deli sanıyorlar
Hayır asla deli ya da salak değilsin🌸 lütfen şansız olduğunu düşünme istediğin şeyleri yaşayamasan da bugüne kadar bir dön geçmişe bak iyi ki olmamış dediğin onlarca şey olmadı mı? Sen şanssızım elimi atsam kuruyor vs dedikçe bunları çekiyorsun iyice. için rahatlayacaksa eğer birilerine sana dua etmelerini söyleyebilirsin rahatlarsın sen de kuran okuyup dinle evinde aç dua et eğer işe yarayacağını düşünüyorsan 🌸 Allah yardımcın olsun

Birkere maymun gibiyim deme gayette iyisindir
Esin yuzune bakmiyor diyemi maymun gibiyim diyorsun
Bir soz vardir eve lazim olan camiye haramdir diye
Kendi hakkini yeme sorunlarinizin kaynagini sadece sen gorme yalniz neden hissediyorsun ailen arkadaslarin yokmu
Tek kocan var diye dusunursen cokersin zaten
Annem var benim sadece ve iş arkadaşlarım sosyal çevrem fazla yok baska şehirdeyim birde Rabbim var

Ama bir karar vermen lazım.
Screenshot_2022-07-21-22-00-42-198_com.ecosia.android.webp

Hayır asla deli ya da salak değilsin🌸 lütfen şansız olduğunu düşünme istediğin şeyleri yaşayamasan da bugüne kadar bir dön geçmişe bak iyi ki olmamış dediğin onlarca şey olmadı mı? Sen şanssızım elimi atsam kuruyor vs dedikçe bunları çekiyorsun iyice. için rahatlayacaksa eğer birilerine sana dua etmelerini söyleyebilirsin rahatlarsın sen de kuran okuyup dinle evinde aç dua et eğer işe yarayacağını düşünüyorsan 🌸 Allah yardımcın olsun
Sende bana dua eder misin canım kesinlikle huzur dua ve maneviyat 🙏🙏🙏

Sende bana dua eder misin canım kesinlikle huzur dua ve maneviyat 🙏🙏🙏
Tabi ki de ederiiim 🌸 Allah hayatına güzellikler soksun inşallah huzur bul evinde yuvanda işinde çocuklarında 💓 herkesin böyle belirli dönemleri var inan sadece başa çıkmakta zorlansak da kendine haksızlık etme bu kadar:)

Annem var benim sadece ve iş arkadaşlarım sosyal çevrem fazla yok baska şehirdeyim birde Rabbim var
Eh bunlar sana yeter ozellikle annen zaten sirrini dokecegin bir kisi olsun fazlasi iyi degil neden kendini boyle kucumsuyorsun
Bazen cok istersin ama nasipte yoksa olmaz esin icin hidayet istemekten baska sansin yok
Dua et sabret Birde icini profesyonel birine dok sen rahatladikca daha da gucleneceksin Belkide tek basina tasimak agir geliyordur

Eh bunlar sana yeter ozellikle annen zaten sirrini dokecegin bir kisi olsun fazlasi iyi degil neden kendini boyle kucumsuyorsun
Bazen cok istersin ama nasipte yoksa olmaz esin icin hidayet istemekten baska sansin yok
Dua et sabret Birde icini profesyonel birine dok sen rahatladikca daha da gucleneceksin Belkide tek basina tasimak agir geliyordur
konuşuyoruz tabi ki annemle 💜dinlemesi dağı yetiyor

kim eşim mi dua mı eşimle aramız bozuk bayağı hiç anlamadı beni yanımda olmadı maalesef hep tek başıma kaldım mücadele ettim
Bunun çözümü hoca değil. Boşanmak.. Siz kavli ve fiili duanızı yaptıysanız ve eşiniz de bı ilerleme yoksa sonuç boşanmak olur.

Dua edin nas felak surelerini okuyun. Buyuk bir stres yasamissiniz belli ki . Hepimiz buyuk imtihanlardan geçiyoruz .
Benim ki devede kulak Allah evlat acısı vermesin ama insan yoruluyor huzur herşeydir paranim gücüne değil huzurun gücüne inandım hep ona uzak kaldim

Konunu yanlis hatırlamıyorsam bence eşinin hayatında başkası var.

mesajladmalarimizi görsen inan o aşamadayiz
Tamam sonuç belli daha niye kendinizi kötülüyorsunuz? Allah buyuruyor. Hiç akletmez misiniz? Akıl vermiş. Hocaya git dememis. İnsanlardan kaynaklanan sorunları hoca çözemez. Hukuk çözer. Boşa gitsin. Faydasız biri için değmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X