• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam genetik tahlil sonucumuz

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
IMG-20150506-WA0000.webp IMG-20150506-WA0000.webp IMG-20150506-WA0000.webp

Hocam kusura bakmayin telden giriyorum,oyüzden üst üste göndermişim.Dün yazmistim size,tahlil sonucumuzu istemistiniz.Esim,ben ve bebekten alinan kan örnegiyle yapilan genetik tahlil sonucumuz.Hocam bu sonucla tüp bebek denenebilir mi?Drum'tüpbebekte de yanilma payi oldugu icin tekrar dogal düşünün ama tüpbebek dru olmadigim icin detayli bilgim yok bu konuda'dedi.Siz ne dersiniz?Çok teşekkür ederim şimdiden.

Hocam kusura bakmayin telden giriyorum,oyüzden üst üste göndermişim.Dün yazmistim size,tahlil sonucumuzu istemistiniz.Esim,ben ve bebekten alinan kan örnegiyle yapilan genetik tahlil sonucumuz.Hocam bu sonucla tüp bebek denenebilir mi?Drum'tüpbebekte de yanilma payi oldugu icin tekrar dogal düşünün ama tüpbebek dru olmadigim icin detayli bilgim yok bu konuda'dedi.Siz ne dersiniz?Çok teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar : bay - bayan karyotıp raporunu paylasırsanız daha fazla bılgı verebılırız.
D Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back
X