- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
- #21
on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.Yeni nesil gümbür gümbür geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.Yeni nesil gümbür gümbür geliyor.
ikimizin gorusu farkli olabilir saygi duyarim ama kimse kimseyi o sekilde asagilayamaz herkes haddini bilecek hatam varsa bile cikista uyarabilirdi onurumu kirdiProfilinde yazan yaş doğruysa yeni nesil+ergensin. Senin inkar ediyor olman bir şey değiştirmez.
Senin ne tür bir teşhisin olduğu öğretmenlerini ilgilendirmez. Adamın tavrı hatalı değil, şikayet edecek bir şey yok. Haksız olduğun zaman öğretmenlerine cevap vermemeyi öğrenmelisin.
ikimizin gorusu farkli olabilir saygi duyarim ama kimse kimseyi o sekilde asagilayamaz herkes haddini bilecek hatam varsa bile cikista uyarabilirdi onurumu kirdi
canim tesekkur ederim ama bilerek yapti sinifta bir kiz bizi sikayet etmis hocaya hocam halletinizmi dedi aslinda basta guldu sonra o kiz ona kas goz isareti yapti adam birden bagirmaya basladi deli gibiHocanın ters bir anına denk gelmişsiniz sadece.
Kişisel algılamayın herkes öğretmenlerinden azar işitmiştir. Boşver hatırlamaya bile değmez.
en guzel yorumu siz yazmişsiniz tesekkur ederim burdakiler ergenlik diyo ama tamamen ruh sikintimdan dolayi ayrica bilerek yapti sinifta bize gicik olan bir kiz bizi sikayet etmis kiz hocaya derste hocam halledin dedi hoca once uyardi sonra hocam biz konusmadik ki ama ozur dilerim diyecektim diyemeden kiz ordan kas goz isareti yapti adam birden deli gibi bagirmaya basladiGüzelim o sırada gözüne siz battıgınız icin öyle hissetmiş olabilirsin. Yoksa öğretmenin takması diye bir durum olamaz. Olmamalı.
Ruh halinden dolayı bu kadar içerlediğini yazmışsın zaten. Biraz geçse aklına bile gelmez. Bu rezil olmak vs degil.
Bu hayatta aileden sonra bizlere birşeyler katan insanlar onlar.
Üzülme zamanla anlarsın dediğimi.
Burada sana yorum yazan ablaların sana göre yaşça büyük o yüzden 20li yasaları ergenlik devamı diye düşünmeleri normal.
Sakin olmalı ve sinirlerini törpülemelisin.
canim tesekkur ederim ama bilerek yapti sinifta bir kiz bizi sikayet etmis hocaya hocam halletinizmi dedi aslinda basta guldu sonra o kiz ona kas goz isareti yapti adam birden bagirmaya basladi deli gibi
yalan borcum yok.İster inan ister inanma kurana bile el basabilirim yaptıya kusura bakma ama buna inanmıyorum. kaç yaşında hoca bi öğrenci gazıyla iş yapmaz bence kuruntu yapıyorsun.
20 degil 16 yasindayim k.b sinirimin ustune oyle ergenligi atlatamamis felan yazinca sinirlendim
on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.
Canım benim, 16 isen ben de daha farklı bir dil kullanmaliyim. Senden 12 yaş buyugum. Ben 16 iken ergenlikteydim, sen de öylesin. Ergen olmak rahatsız olunacak bir durum değil ki. Ama ben abartıp bunun ardına siginanlara kiziyorum. Hocan seni uyarir, uyarmak zorunda. Empati kur ve onca sınıfla ugrastigini dusun. Sus diyorsun susmuyor üzerine hala konuşmaya devam ediyor. Her insanın sabrinin bir sınırı vardır. Rezil de olmadin, emin ol iki güne herkes unutur hatta şimdiden unutmuşlardır bile.ikimizin gorusu farkli olabilir saygi duyarim ama kimse kimseyi o sekilde asagilayamaz herkes haddini bilecek hatam varsa bile cikista uyarabilirdi onurumu kirdi
en guzel yorumu siz yazmişsiniz tesekkur ederim burdakiler ergenlik diyo ama tamamen ruh sikintimdan dolayi ayrica bilerek yapti sinifta bize gicik olan bir kiz bizi sikayet etmis kiz hocaya derste hocam halledin dedi hoca once uyardi sonra hocam biz konusmadik ki ama ozur dilerim diyecektim diyemeden kiz ordan kas goz isareti yapti adam birden deli gibi bagirmaya basladi
ya ne bileyim oyle bagirinca birde oncesinde benle konusurken guluyodu arkamdaki kiz buna kas goz isareti yapti bu birden dellendi.Canım benim, 16 isen ben de daha farklı bir dil kullanmaliyim. Senden 12 yaş buyugum. Ben 16 iken ergenlikteydim, sen de öylesin. Ergen olmak rahatsız olunacak bir durum değil ki. Ama ben abartıp bunun ardına siginanlara kiziyorum. Hocan seni uyarir, uyarmak zorunda. Empati kur ve onca sınıfla ugrastigini dusun. Sus diyorsun susmuyor üzerine hala konuşmaya devam ediyor. Her insanın sabrinin bir sınırı vardır. Rezil de olmadin, emin ol iki güne herkes unutur hatta şimdiden unutmuşlardır bile.
Haksız yere değil konuşmuşsunuz kendi aranızda bir de konuşmadık diye yalan söylemişsiniz. Kızma veya bağırma taraftarı değilim ama dik şekilde cevap vermişsiniz karşı taraftan sert yanıt gelince ağlamayın hiç. Tamam hocam dikkat ederiz diyip kapatmanız lazım ne oluyor bu öğrencilere anlamıyorum.Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
Keskin sirke küpüne zarar ilaçlarınızı kullanın ve aksatmayın. Yetersiz geliyorsa tekrar doktora görününona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
ya ben yanlis anlatmisim sinirden bastan anlaticam biz konustuk evet ama herkes konusuyodu bu bizi uyarinca ben tam ozur dileyecektim sonradan arkasinda ki kiz bizi sikayet etmis kiz buna kas goz isareti yapti adam ben biz konusmadikki diyince guluyodu o kiz onu yapinca dellendiHaksız yere değil konuşmuşsunuz kendi aranızda bir de konuşmadık diye yalan söylemişsiniz. Kızma veya bağırma taraftarı değilim ama dik şekilde cevap vermişsiniz karşı taraftan sert yanıt gelince ağlamayın hiç. Tamam hocam dikkat ederiz diyip kapatmanız lazım ne oluyor bu öğrencilere anlamıyorum.
Olayın arka planında düşündüğün gibi bir şey de olabilir ama bu kadar kafaya takmamak gerektiği konusunda hala aynı düşünüyorum.ya ne bileyim oyle bagirinca birde oncesinde benle konusurken guluyodu arkamdaki kiz buna kas goz isareti yapti bu birden dellendi.