• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

Olayın arka planında düşündüğün gibi bir şey de olabilir ama bu kadar kafaya takmamak gerektiği konusunda hala aynı düşünüyorum.
En güzel çağındasın. Böyle ufak şeyleri kafana takıp canını sıkma. Eğer hocanın sana karşı kasdi hareketlerinin devam ettiğini düşünürsen hocam size bir saygısızlık mı yaptım neden bana arkadaşlarima davrandığınızdan farklı davranıyorsunuz diye sorarsın. Kendi kendine kurup olayı büyütme.
soracagim bana onlardan farkli davraniyor bir de ben 1 sene kaldim ondan dolayida pek sevmiyo

Ben öğretmenlerimize gerçekten çok üzülüyorum ya öğrencisi ayrı dert velisi ayrı dert müdürü bilmem nesi ayrı dert yazık ama biraz insaf edin ablacım ya

Senle yaşıt kardeşim var o da hoca bana taktı diyo geçen anlatmaya çalıştım ona da ama anlamıyor yeni nesil biz hocaya öyle saygı duyardık ki ve ben lisedeyken şimdiki gibi değildi dayakçı hocalar vardı

Şimdi hoca haklı olduğu halde küçücük çocuktan velisine kadar azar işiten onlar

Saygısızlık yapmışsın ve şuan burda da kendinden büyüklere saygısızlık yapmaya devam ediyorsun sakinleş ve düşün hocanın yerinde olsan sen napardın?

soracagim bana onlardan farkli davraniyor bir de ben 1 sene kaldim ondan dolayida pek sevmiyo
Emin ol en güzeli bu. Sen böyle gidip aklı başında cümlelerle derdini anlatırsan hiçbir öğretmen sana ters cevap vermez. Tam tersi eğer sana karşı bir önyargısı varsa bu kırılır.

Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti

annem sen kaç yaşındasın? kıyamam sana.
gülesim geldi

Ben öğretmenlerimize gerçekten çok üzülüyorum ya öğrencisi ayrı dert velisi ayrı dert müdürü bilmem nesi ayrı dert yazık ama biraz insaf edin ablacım ya

Senle yaşıt kardeşim var o da hoca bana taktı diyo geçen anlatmaya çalıştım ona da ama anlamıyor yeni nesil biz hocaya öyle saygı duyardık ki ve ben lisedeyken şimdiki gibi değildi dayakçı hocalar vardı

Şimdi hoca haklı olduğu halde küçücük çocuktan velisine kadar azar işiten onlar

Saygısızlık yapmışsın ve şuan burda da kendinden büyüklere saygısızlık yapmaya devam ediyorsun sakinleş ve düşün hocanın yerinde olsan sen napardın?
k.b ama ne saygisizligimi gordunuz bu adam bilerek yapti oncesinde gayet guluyodu saygisizlik yaptiysam k.b ama burdakilerde cok acimasizca yorum yaziyolar

Yeni nesilsin iste 16 yas
E ergensin niye bu kadar kendini inkar ediyorsun :)
Sorununa gelince bunlar o kadar normal seyler ki :) senin yaşındayken dönem ödevimi begenmedi diye hocami bakışımla haraketlerimle delirttim de ne firca kaydı ...
O an hocanın görüş alanina sen denk gelmissin
Umursamaz ol biraz,rahatina bak daha ne haksizliklar var bu hayatta

:KK16::KK16::KK14:10 sene sonra şu konunu okuduğunda yüzünde aptal bir gülümseme olacak emin ol:KK45:ayrıca neden ben ergen değilim yeni nesil değilim diye inkar ediyorsun ki? Utanılacak bir şey değil.Biz de bir dönem ergendik öncekilere göre yeni nesildik ve hala öyleyiz.Siz de bize göre yeni nesilsiniz.Şu an coşumlu duygular içerisindesin.Ben de bir öğretmenim.Saygısızın teki benim sınav notum bu olamaz müdüre gidiyoruz diye kolumdan çekiştirip müdüre götürmeye çalışmıştı.Ergenliğine verip uzatmadım yoksa çakacaktım ağzının ortasına.Bu açıdan bakarsan iyi ki ergenlik var yani

Yeni nesilsin iste 16 yas
E ergensin niye bu kadar kendini inkar ediyorsun :)
Sorununa gelince bunlar o kadar normal seyler ki :) senin yaşındayken dönem ödevimi begenmedi diye hocami bakışımla haraketlerimle delirttim de ne firca kaydı ...
O an hocanın görüş alanina sen denk gelmissin
Umursamaz ol biraz,rahatina bak daha ne haksizliklar var bu hayatta
ergenlik denen o lafa kuzenim yuzunden kilim biri diyincede fittiriyorum

16 yaş ergen değil mi ya? :) ne ara ergenliğe girip atlattınız? :)
Şimdi en deli çağlarınız, o yüzden bu fevri davranışınızı normal buluyorum. Hocanın size yönelik bir garezi olduğunu düşünmüyorum ben. O an sizi konuşurken görmüş, siz de cevap verince sinirlenmiş.
Merak etmeyin seneler sonra bunu gülerek anlatacaksınız.
Yalnız sizden yaşça çok büyük ve hocanız olan birine hadsiz demeyin. Öncelikle sizin saygı göstermeniz lazım.

ogretmen olsa bile benden ustun degil kimse kimseyi o sekilde ezemez onurunu kiramaz
O öğretmen dediğin , sana birseyler öğretmek için , çalışıyor. Senden üstün ayrıca , senden yaşca büyük , üniversite okumuş bilmiyorum belkide evli , eşitlik ayrı bişey , öğretmen öğrenci ilişkisi ayrı birsey . Sen kendini bir öğretmen ile kiyaslayamazsin. Rencide etmemiş, uyarmis , şimariklikdan hazmedememissin.

Heer zaman sadece 1 kere gülüşürler ve asla konuşan onlar değildir. Biraz zorlarsan “ay 1 kere konuştuk ya” olur o. Halbuki gıybetin dibini sıyırıyorlardır.

Hepimiz ergen olduk, geç bunları. Şikayet edebilirsin, birazcık öğretmene saygısı varsa karşındaki kişinin, oradan da bi azarla ayrılırsın zaten.

biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz
o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi
ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm"
ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim

Adam ogretmeniniz, sinifta duzeni saglamaktan sorumlu. Sinifta duzeni saglamaya calismasi nasil oluyor da hadsizlik oluyor soyler misin???

Back
X