• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

Ergenlikten çıkalı çok oldum demişsin yaşın 16. İyi de ne zaman girdin de ne zaman çıktın. Burada konuya yazdığın cevaplarda bas bas bağırıyorsun ben ergenim diye. Teşhisliyim vs ifadesini de dikkate almıyorum. Şu an en sağlam insan bile bi psikiyatri kliniğine gitse zaten direk alır depresyon anksiyete filan teşhisi. Hayat şartları zor insanlar nelerle mücadele ediyor. Orada öğretmen uyarmış da yanımdaki arkadaşımı kaldırmış filan. Böyle şeylere kafayı yorma derim. Hayat sana neler neler sunacak zorluklarla karşılaştığında bu anlattığının birer hiç olduğunu anlayacaksın.

Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
Kendini bilmez diyorsun.O senin öğretmenin farkında mısın?

Derste konuşmak zorunda mısınız? 40 dakikalık ders sizin gibi söz dinlemezler yüzünden heba oluyor.

ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Bu mesaj ihbar kabul edilmelidir...

Üniversitede koca amfiden 1 dk geç kaldığın için atılabilirsin ve sesini dahi çıkaramazsın hoca size konuşmayın demiş bunun üstüne bağırmışsa bağırır yani ne kadar hassas bu yeni nesil :KK49: bizi sıra cetveline çekerlerdi kimsenin sesi çıkmazdı
O değilde babamdan yediğim tekme tokatlı dayakları düşününce benim psikolojim değil gideceğim psikoloğun psikolojisi bile bozulurmuş şimdi doğsaymışım eğer :silah:

on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.
Arkadaşım 16 yaşındasın, nasıl yeni nesil değilsin?

Lütfen ergenlik nedir, ne değildir araştırın. Ne zaman başlar, ne zaman biter öğrenin. Ergenlikten çıktım demişsin ama ergenliğin en ateşli dönemlerindesin.

Ortada hadsizlik yapan birisi var ise o da sizsiniz,öğretmeniniz değil.
Kaç yaşındasınız? Ergenlik yıllarınız mı?

ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Bende depresyon ve sinir hastasıyım. Ama durup dururken bir insana atarlanmıyorum. Hastalıklarınızın arkasına sığınmayın.

Hepinizle aynı fikirdeyim hanımlar. Ancak karşımızda ki bir çocuk. Daha fazla üzerine gitmeyelim bence :KK66:

Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
Öğretmeninize gidin özür dinleyin. Bir daha da herşeye cevap vermeyin.

Bu mesaj ihbar kabul edilmelidir...
Evet ya o öğretmen boş yere şikayet edilip mesleğinden olursa,özel okuldaysa işten bile atılabilir saçma sapan şikayetlerle.Üstelik öldüresim var demiş belki gerçekten yapacak.Ne yapabiliriz ki bu konu Hakkında acaba

Zorunlu eğitime karşıyım. Sizin yüzünüzden ders dinleyemeyen bir kişi bile varsa vah onun emeklerine.
Herkes eğitim görmelidir, bütün çocuklar süperdir, öğrenemiyorsa öğretmen beceriksizdir, herkes kurtulabilir vs vs. Hepsi zırva hepsi çöp. Diyeceklerim bu kadar.

Zorunlu eğitime karşıyım. Sizin yüzünüzden ders dinleyemeyen bir kişi bile varsa vah onun emeklerine.
Herkes eğitim görmelidir, bütün çocuklar süperdir, öğrenemiyorsa öğretmen beceriksizdir, herkes kurtulabilir vs vs. Hepsi zırva hepsi çöp. Diyeceklerim bu kadar.

ne güzel gömmüşsünüz kızcağızı! tabi yaşı ufak ne de olsa vurun kah..ye! ayıptır. O öğretmen bişeylere sinirlenip gelip sinirini kızın üzerinde atmak zorunda değildi! çocukların içlerinde onulmaz yaralar açıyor böyle adaletsiz davranışlar! Yeni nesile giydirenlere sözüm, yeni nesil bu tür vicdansız düşüncelerden intikamını alacaktır. Biz şöyleydik biz böyleydiklere gerek yok. Kızcağız daralmış bunalmış yazmış.Üstüne tüneyeceğinize sakinleştirmeye bakın biraz! Ona çocuk diyorsunuz ama sizin yaptığınızda hiç olgunca değil yani.!
olaya gelince, öğretmenin biraz abartmış ancak karşılık verince mevzu uzayacak diye sinirlenmiş ve orada aniden kesmeni sağlamak için ses yükseltmiş.. yaptığı doğru değil ancak şikayetlik bir konu da değil

ne güzel gömmüşsünüz kızcağızı! tabi yaşı ufak ne de olsa vurun kah..ye! ayıptır. O öğretmen bişeylere sinirlenip gelip sinirini kızın üzerinde atmak zorunda değildi! çocukların içlerinde onulmaz yaralar açıyor böyle adaletsiz davranışlar! Yeni nesile giydirenlere sözüm, yeni nesil bu tür vicdansız düşüncelerden intikamını alacaktır. Biz şöyleydik biz böyleydiklere gerek yok. Kızcağız daralmış bunalmış yazmış.Üstüne tüneyeceğinize sakinleştirmeye bakın biraz! Ona çocuk diyorsunuz ama sizin yaptığınızda hiç olgunca değil yani.!
olaya gelince, öğretmenin biraz abartmış ancak karşılık verince mevzu uzayacak diye sinirlenmiş ve orada aniden kesmeni sağlamak için ses yükseltmiş.. yaptığı doğru değil ancak şikayetlik bir konu da değil
Sorunlu sorunlu konu sahibi :olamaz::olamaz:

Evet ya o öğretmen boş yere şikayet edilip mesleğinden olursa,özel okuldaysa işten bile atılabilir saçma sapan şikayetlerle.Üstelik öldüresim var demiş belki gerçekten yapacak.Ne yapabiliriz ki bu konu Hakkında acaba
O mesajını kıbleyeyim yönetim bakar :KK64:

Back
X