• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

Beni hiç uyarmamıştı ki
Hepinizi tek tek uyarsa ders işleyemez
Hatalı bir davranış ile ilgili bir kişiyi uyardığında tüm sınıf bunu dikkate almalıdır
Aslında hepinizi uyarmış oluyor
Büyük birşey değil takılma

Ona da koca bir OHA demek istedim

Ben de çocuklardan birine şaşkın ördek diyen öğretmen duydum

İlkokuldaki bir öğretmenim bana bücür deyip dururdu. Sevimli şekilde de değil, rencide etmek için söylerdi. Çok net anlıyordum söyleyiş tarzından. Boy sırasında hep en başta olurdum zaten.

Bu adam beden eğitimi öğretmeniydi ve bir erkeğe göre gerçekten çok kısaydı. Bana bücür derken neyin kafasını yaşıyordu hiç bilmiyorum.
Gerçi adam herkese lakap takıyordu. Kendisi de kısa olduğu için ben takmıyordum ama bazı arkadaşlar çok üzülürdü.
Böyle sorunlu insanlar öğretmen olamasa keşke.

Hocanız normal bir şekilde uyarmış.Hayır ben de gencim,hemen hemen aynı jenerasyonuz ama bu jenerasyonda sıkıntı var.Eskiden hocalar asla doğru demiyorum ama cetvelle vururmuş tokat atarmış kimsenin sesi çıkmazmış,şimdi kimse burnundan kıl aldırmıyor.Nasıl hocanın şiddeti mazur görülmezse,sizin de dersin akışını bozmanız,ses yapmanız mazur görülmez.O yüzden hoca uyarmış ve olayı dramatize etmeyin.Kurallara uyun ki rencide olmanıza gerek kalmasın

Böyle kaprisli ergenler yüzünden haç öğretmen zor anlar yaşıyor merak ediyorum :işsiz: aşırı şımartılmış ve saygısızlaşmış yeni nesille başımız fena derde girecek sanırım

İlkokuldaki bir öğretmenim bana bücür deyip dururdu. Sevimli şekilde de değil, rencide etmek için söylerdi. Çok net anlıyordum söyleyiş tarzından. Boy sırasında hep en başta olurdum zaten.

Bu adam beden eğitimi öğretmeniydi ve bir erkeğe göre gerçekten çok kısaydı. Bana bücür derken neyin kafasını yaşıyordu hiç bilmiyorum.
Gerçi adam herkese lakap takıyordu. Kendisi de kısa olduğu için ben takmıyordum ama bazı arkadaşlar çok üzülürdü.
Böyle sorunlu insanlar öğretmen olamasa keşke.
tek beni siz anlamışsınız gercekten cok tesekkurler bencede boyle sorunlu tipler ogretmen olmamali

Yok bana yapmadın, ama başkalarına yapmışsın. O yüzden sertleşmiş yorumlar.
burdakiler cok acimasiz hala bana ergen diyecekler saygisiz diyecekler umurudma degil dovecek gibi yorum yaziyolarlar ve anlamamkta israrcilar ben asla saygisiz degilim bu kisiler acimasiz anlamamaya kararlasmis gibiler

Böyle kaprisli ergenler yüzünden haç öğretmen zor anlar yaşıyor merak ediyorum :işsiz: aşırı şımartılmış ve saygısızlaşmış yeni nesille başımız fena derde girecek sanırım
hala ayni durummu simarik degilim asla da olmadim bu konunun ergenligimle alakasi bile yok ayrica insanlara yorum yazmadan once dusunun kirilirmi diye ve bu dovecek gibi yorumlar atiyosunuz butun konu sahiplerine diyorum

Biz sizi anlıyoruz da siz kendinizden başka kimseyi anlamıyorsunuz.
Neredeyse herkes sizin haksız olduğunuzu söylediği halde hala herkesi acımasızlıkla suçlayıp öğretmene suç atma peşindesiniz. Herkes birleşti size karşı duruyor sanki, siz tek biz hepimiz.

Daha ilk sayfada depresyon ve sinir hastalığınızı yazdınız. Olayı bu şekilde algılamanızın sebebi de muhtemelen bu ikisi. Hastalıklarınızın arkasına sığınmaktansa "ya bu kadar kadın aynı fikirdeyse acaba ben mi yanlış düşünmüşüm, hastalıklarım mı gölgelemiş düşüncelerimi" diye sorgulamasınız.
ben hep dusunuyorum merak etmeyin ama buradakiler dovecek gibi yaziyolar hepsine gore de ben ergenim ben haksizim empati yapin sizi biri millet icinde bagirarak azarlasa ve oburleri size gulse ne hissedersiniz lutfen bos yere duyar kasmayin ayrica hastaliklarim dusunceme engel degil

Ben de öğretmenim ve bu benim de başıma gelir çoğu zaman ,
Ders anlatırken herkes dinleyecek beni ,tek tek susturamam ,susun dediğimde herkes üstüne alınacak ,bireysel olarak uyardiklarim ben bisey yapmadım diye bana karşı gelemez sadece susup dersi dinleyecek . Aksi durumda ben de ayni tepkiyi veririm , konu kapanmalı yani, orda suçlu aramiyorum çünkü .
Bence sizin de orda yapmanız gereken susmakti...

Ben de öğretmenim ve bu benim de başıma gelir çoğu zaman ,
Ders anlatırken herkes dinleyecek beni ,tek tek susturamam ,susun dediğimde herkes üstüne alınacak ,bireysel olarak uyardiklarim ben bisey yapmadım diye bana karşı gelemez sadece susup dersi dinleyecek . Aksi durumda ben de ayni tepkiyi veririm , konu kapanmalı yani, orda suçlu aramiyorum çünkü .
Bence sizin de orda yapmanız gereken susmakti...
ablacim ben kendimi izah etmistim sonra ozur dileyecektim ama adam lafi agzima tikti ve deli gormus gibi bagirmaya basladi

ben hep dusunuyorum merak etmeyin ama buradakiler dovecek gibi yaziyolar hepsine gore de ben ergenim ben haksizim empati yapin sizi biri millet icinde bagirarak azarlasa ve oburleri size gulse ne hissedersiniz lutfen bos yere duyar kasmayin ayrica hastaliklarim dusunceme engel degil
Empati yapmaya gerek yok o yollardan geçtik biz de. Hepimiz öğrenci olduk. Hepimiz hocalarımızdan azar yedik, bunun dalgası da geçildi. Biz de arkadaşlarımızla dalga geçtik. Hiç de bunu problem etmedik çoğumuz.
Bu tek sizin başınıza gelen ve hayatınızın başınıza yıkılacağı bir olay değil. Burada lise üniversite okumuş hemen bütün üyeler hocasından azar yemiştir.

Eğer biri "boş yere duyar kasıyorsa" bu sizsiniz maalesef. İlerleyen yıllarda dönüp bu mesajlarınızı okursanız görürsünüz zaten. Anlıyorum ki şu an size bunu anlatmaya çalışmak nafile. Size hayatta mutluluklar dilerim.

Empati yapmaya gerek yok o yollardan geçtik biz de. Hepimiz öğrenci olduk. Hepimiz hocalarımızdan azar yedik, bunun dalgası da geçildi. Biz de arkadaşlarımızla dalga geçtik. Hiç de bunu problem etmedik çoğumuz.
Bu tek sizin başınıza gelen ve hayatınızın başınıza yıkılacağı bir olay değil. Burada lise üniversite okumuş hemen bütün üyeler hocasından azar yemiştir.

Eğer biri "boş yere duyar kasıyorsa" bu sizsiniz maalesef. İlerleyen yıllarda dönüp bu mesajlarınızı okursanız görürsünüz zaten. Anlıyorum ki şu an size bunu anlatmaya çalışmak nafile. Size hayatta mutluluklar dilerim.
ben de mutluluklar dilerim ben yukarda ozur dilemistim ama neyse uzatmaya gerek yok

Back
X