• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

psikolog demedi oncesinde psikiyatriue yonlendirdi o dedi
Günlük hayatta da sürekli böylesin dimi hocana saygısızlık yaptığını anlatip sınır hastasiyim diye duyar kasmana gerek yok. Konunu kapatır gerçekten üzüldüm meslektaşım adına

Günlük hayatta da sürekli böylesin dimi hocana saygısızlık yaptığını anlatip sınır hastasiyim diye duyar kasmana gerek yok. Konunu kapatır gerçekten üzüldüm meslektaşım adına
ben sinir hastasiyim diye duyar kasmadim allah askina siz gunluk hayat sinirinizi burdan mi cikariyorsunuz ben sizi anlamadim ki konuyu acip acicagima pisman ettiniz beni

Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti

Lise öğrencisi misiniz diyecektim ki oyleymissiniz okudum.

Bir kere ergenliği atlatmadiniz hala beyinsel ve fiziksel gelisiminiz devam ediyor.

Öte yandan siz nasil bir öğretmene haddini asti falan diyebiliyorsunuz,esas bu cürret nereden geliyor?

Konuşan öğrenciye tepki vermeyecek mi sınıftaki öğretmen

Nasil bir nesil yetisiyor anlamak güç,ben de lisede öğretmenim ve konuşan öğrenciyi ikaz ederim,eger üslubunu bozarsa aynen öğretmeninizin yaptığı gibi sesimi yukseltirim.

Sizler öğretmeni etkileyebilecek gücte misiniz? Öyle bir yanılgınız varsa hemen uzaklasin o fikirden.

Eskiden bazi gereksiz haklarla öğrenciler pohpohlandı ancak su an o durumlar rafa kalkti.
Şikayet etseniz dahi haksiz bulunacaginizdan emin olabilirsiniz.

k.b ama ne saygisizligimi gordunuz bu adam bilerek yapti oncesinde gayet guluyodu saygisizlik yaptiysam k.b ama burdakilerde cok acimasizca yorum yaziyolar
Canım buradakiler acımasız yorum yazmıyorlar doğruyu söyledikleri için sana acımasız geliyor lütfen sakin ol inan ki senin yaşında bizde böyle şeylere üzülüyorduk ama emin ol en güzel en tatlı yaşların şuan senin yaşında olmak için neler vermezdim ki

Ben 25 yaşındayım ve hayatın çok acımasız olduğunu tam anladığım yaştayım sen yaşlardayken antideprasanlar kullanıyordum beni uyuşturmaktan başka bişeye yaramayan ilaçlar
Sakin ol canım ve kendine sinir hastası demekten vazgeç önünde çiçek gibi güzel yıllar varken ne olur böyle şeylere takılma gençliğini yaşa doyasıya ama büyükleri de anlamaya çalış o hocanın nelerle kaç kişiyle uğraştığını düşün lütfen yapılan yorumlara kızma çünkü gerçekten haklılar

Burada konular silinmiyor.Sadece konu mesajlara kapatılabilir.Yani yazdıklarınız silinmeyecek.Ben herkesin yazdıklarını ciddiye alırım. her gün haberleri takip ederim.Şayet bir kız öğrenci bir öğretmeni darp etti gibi bir haber görürsem bu mesajları polise iletmeyi düşünüyorum.
koca adama nasil gucum yetsin gormezseniz merak etmeyin

Bir de şunu söyleyeceğim bu öğretmenin sabrının son noktası da olabilir belki derste sürekli konuşuyorsun kaç defa görmezden geldi ama bugün gelemedi öğretmenler öğrencilere kendi çocuklarından çok daha fazla sabır gösteriyor zaten öğrenci konuşmaz ya da öğretmen hep onu görür öğrenciye göre ama hiçbir öğretmen öğrencisinin kötülüğünü istemez şu iyi niyeti bir görün artık

arkadaslar demekle ne alakasi var ne diyim sultanim diyip ayaklariniza mi kapaniyim gercekten pes diyorum
Algilama sorununuz mu var? Yasitlariniza arkadaslar diyebilirsiniz , 16 yasindaki bir cocugun arkadasi olamayacak yastayiz biz
Illa bir hitap kullanacaksaniz abla diyebilirdiniz ki sizin yasitlariniz konu actiginda bu sekilde aciyorlar

Bir de şunu söyleyeceğim bu öğretmenin sabrının son noktası da olabilir belki derste sürekli konuşuyorsun kaç defa görmezden geldi ama bugün gelemedi öğretmenler öğrencilere kendi çocuklarından çok daha fazla sabır gösteriyor zaten öğrenci konuşmaz ya da öğretmen hep onu görür öğrenciye göre ama hiçbir öğretmen öğrencisinin kötülüğünü istemez şu iyi niyeti bir görün artık
ben onun dersinde ilk kez konusmustum dersi anlamadigim icin hep dinlerim cunku

Algilama sorununuz mu var? Yasitlariniza arkadaslar diyebilirsiniz , 16 yasindaki bir cocugun arkadasi olamayacak yastayiz biz
Illa bir hitap kullanacaksaniz abla diyebilirdiniz ki sizin yasitlariniz konu actiginda bu sekilde aciyorlar
takila takila buna mi takildiniz gercekten?Bir dahaki sefere abla derim kb

Keşke öğretmeninizin de psikoloğunuz gibi sizi başından atma imkanı olsa ama hayat şartları işte...
Adamı sinirlendirmişsiniz, he deyin geçin. Üstüne bir de cevap veriyorsunuz. Bağırdı diye titremek, ağlamak nedir ya? Nihal gibi bayılsaydınız bari bir de.
Öğretmenleri sizin gibilerin kaprisini çekmeye mahkum bırakan sistem utansın.
ne kadar kotu bir yorum psikologunuz gibi basindan atma ne gercekten kalplerini yikayin allahim islah etsin sizi ben bir sey demiyorum

ne kadar kotu bir yorum psikologunuz gibi basindan atma ne gercekten kalplerini yikayin allahim islah etsin sizi ben bir sey demiyorum

Ya sizin kalbinizi kim yıkasın. 16 yaşında hayatın daha çok başında bir öğrenciyken sizden hem yaşça hem mental olarak kat kat büyük olan bir öğretmeni hadsizlikle suçlayacak ,öldürmek isteyecek kadar kalbiniz karanlik.

Bu şekilde hayatınız çok zor geçer. Kimse sizin psikolojik durumunuza istinaden hatalarınızı görmezden gelmez.

Bence kendinize sorular sorun, o öğretmenin yerinde anneniz babaniz olsaydi dahasi siz kendiniz ogretmen olarak var olsaydiniz nasil davranirdiniz,bunun cevabına göre öldürme fikrini tekrar gözden gecirirsiniz.

Haftada 7 saat matematik dersi vardı kovulmadığım ders yoktur varsa da çok azdır. Şuan bu anılara gülüyorum. Ygs de 40 da 36 yapınca matematik hocamda benimle gülmüştü. Ilerde aklınaza bile gelmeyecek. Haddini de aşmamış ayrıca. Bizler 1 çocukla uğraşamazken kıymetli öğretmenlerimiz onlarca çocukla uğraşıyor.

Bence abartacak birşey yok. Öğretmenler de haklıdır ayrıca herkese tek tek sus derse ders biter.

Biz de böyleydik konuşur konuşur yakalanınca konuşmadık ki derdik genelde öyle olur.

Back
X