- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.033
- 83
- 31
- Konu Sahibi limonbanyosu
Cevaplarınıza bir göz attım da, günlük hayatta da böyle aklına geleni söyleyen bi ergenseniz çevrenizdekilere yazık. Biraz özeleştiri yapmayı ve sakin olmayı öğrenmelisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Kalbinin yıkanması gereken biri varsa o da sizsiniz. Dönün yazdıklarınıza bir bakın. Öğretmen haklı olduğu halde onu şikayet edip zor duruma düşürmek isteyen, hatta nasıl bir öfkeyse onu öldürmek isteyen siz dururken ben mi ıslah edileceğim? Hayret ki ne hayret...ne kadar kotu bir yorum psikologunuz gibi basindan atma ne gercekten kalplerini yikayin allahim islah etsin sizi ben bir sey demiyorum
ne hastası olursan ol öğretmenine saygı duymayı öğren. "bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" demiş atalarımız. adam seni uyarıyorsa tamam de sus illa son lafı sen mi söylemiş olacaksın? egon mu tatmin olacak? benim lisede bi hocam vardı o kadar ters bi adamdı ki o ders anlatırken kimse konuşmaya cesaret edemezdi. ama okul bittikten sonra karşılaştık bi sohbet bi ilgi bi güleryüz görmelisin.ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Üzgünüm ama inanmıyorumben onun dersinde ilk kez konusmustum dersi anlamadigim icin hep dinlerim cunku
hocan haddini aşmamış yapması gerekeni yapmış. asıl haddini aşan sensin saygısız. ay çıkıyorum bu konudan az daha okursam sinirden çıldırıcam. ergene bak.on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.
Şişko yerine Şaskını terci ederdim, normal karşılardım herhalde.Ona da koca bir OHA demek istedim
Ben de çocuklardan birine şaşkın ördek diyen öğretmen duydum
Size katiliyorum. Ogretmene vefa asla kalmadi. Nota ihtiyaci olunca "Nasilsiniz?" diye soran bir nesille karsi karsiyayiz. Emeklerimize yazik.Öğretmenin kral olduğu zamanlarda öğrenciydik. Öğrencinin kral olduğu zamanlarda öğretmen olduk. Bir öğretmen olarak başka sözüm yok.