• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

Cevaplarınıza bir göz attım da, günlük hayatta da böyle aklına geleni söyleyen bi ergenseniz çevrenizdekilere yazık. Biraz özeleştiri yapmayı ve sakin olmayı öğrenmelisiniz.

Hak etmissin :110: hem güldük diyorsun hem konusmadik diyorsun. Hem bagirdi diyorsun hem sessiz dedi diyorsun ... adamin tepesi atmis sende dalga gecer gibi sadece bir kere konusduk diye cevap veriyorsun...
allah sabir versin hocalarimiza :/

ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim

Sana garezi yok bence, sen sürekli cevap verme peşinde olunca adam da sinirlenmiş haliyle. Şikayet edip de güldürme kendine :) ay cidden zamane ergenleri iyice saçmalar oldu

Hep masumsunuz değil mi ? hep öğretmen suçlu aynı anda en az 30 öğrenciye bakmak zorunda adam. her birinize bir kere sus dese ders bitiyor. Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında saygısızlığı sen ve arkadaşların yapmış hala haddini bildirmekten bahsediyorsun. Dünya sizin etrafımızda dönmüyor çocuğum

terbiyesizlik diz boyu sonra bu tipler ogretmeni de dover ogretmeni de vurur. herkes de ergen ergen demis. biz buvyastayken ogretmenin onunde onumuzu iliklerdik saygidan. ozguvenin ve hakkini savunmanin da bir siniri var. haddini asti demek ne demek ya?
yemin ederim hirsimi alamadim. ogretmenin oldugu icin degil yasina hurmetin olsun bari.

ne kadar kotu bir yorum psikologunuz gibi basindan atma ne gercekten kalplerini yikayin allahim islah etsin sizi ben bir sey demiyorum
Kalbinin yıkanması gereken biri varsa o da sizsiniz. Dönün yazdıklarınıza bir bakın. Öğretmen haklı olduğu halde onu şikayet edip zor duruma düşürmek isteyen, hatta nasıl bir öfkeyse onu öldürmek isteyen siz dururken ben mi ıslah edileceğim? Hayret ki ne hayret...

Bir kere konuştuk ne demek ? Konuşmuşsunuz işte sonuç olarak. Adam ders mi anlatsın her birinize tek tek susun mu desin?

Sen derste nasıl davranman gerektiğini bu yaşa kadar öğrenemediğin için haddini aşıp konuşan öğretmenin değil sensin.

ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
ne hastası olursan ol öğretmenine saygı duymayı öğren. "bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" demiş atalarımız. adam seni uyarıyorsa tamam de sus illa son lafı sen mi söylemiş olacaksın? egon mu tatmin olacak? benim lisede bi hocam vardı o kadar ters bi adamdı ki o ders anlatırken kimse konuşmaya cesaret edemezdi. ama okul bittikten sonra karşılaştık bi sohbet bi ilgi bi güleryüz görmelisin.
çünkü artık öğrencisi değildim bana karşı sert mizaçlı durmasına gerek yoktu. bazı hocalar otorite sağlamak için bazen sert konuşurlar. şiddet göstermediği, küfür hakaret etmediği sürece şikayet etmelik bi durum yok.

on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.
hocan haddini aşmamış yapması gerekeni yapmış. asıl haddini aşan sensin saygısız. ay çıkıyorum bu konudan az daha okursam sinirden çıldırıcam. ergene bak.

2007 de değişen eğitim öğretim programının yansıması bunlar.

Öğrenci merkezli yaparsan bizim ülkede işlemez. Bizde eski model olmalıydı. Su an bizim jenerasyon sayesinde ayaktayız. Bunlar ilerde ne bizimkiler gibi doktor olur ne de mühendis, öğretmen.

Öğretmenin kral olduğu zamanlarda öğrenciydik. Öğrencinin kral olduğu zamanlarda öğretmen olduk. Bir öğretmen olarak başka sözüm yok.
Size katiliyorum. Ogretmene vefa asla kalmadi. Nota ihtiyaci olunca "Nasilsiniz?" diye soran bir nesille karsi karsiyayiz. Emeklerimize yazik.

Back
X