merhaba doktor değilim ama bende de olduğu için biliyorum v şeklinde perdeye sahipsiniz histereskopi yada laparaskopi ile düzeltiliyor bende yakın zaman da olucamHSG FİLMLERİMİ YORUMLAYACAK BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLURMU ACABA ?
Doktor sağ tıkalı dedi solda bilinmezlik var dedi doktoruma gosterdigimde bana sol açık dedi cdye bakması bilemerhaba doktor değilim ama bende de olduğu için biliyorum v şeklinde perdeye sahipsiniz histereskopi yada laparaskopi ile düzeltiliyor bende yakın zaman da olucam
2side problemli benim biri tıkalı diğeri bilinmiyorbende doktor değilim ve yanıltmak da istemiyorum aslında yorum yapıp.
tek tüpü alınmış biri olarak bana göre de;
tek tüp açık diğeri hafif hidrosalpenks gibi.
yine de doktorunuza danışmadan bizim söylediklerimize itibar edip üzülüp ya da sevinmeyin.
2side problemli benim biri tıkalı diğeri bilinmiyor doktorda açıklamalı bisey demedi illa ameliyat diyorbende doktor değilim ve yanıltmak da istemiyorum aslında yorum yapıp.
tek tüpü alınmış biri olarak bana göre de;
tek tüp açık diğeri hafif hidrosalpenks gibi.
yine de doktorunuza danışmadan bizim söylediklerimize itibar edip üzülüp ya da sevinmeyin.
tabi ki doktorun söylediği daha doğrudurDoktor sağ tıkalı dedi solda bilinmezlik var dedi doktoruma gosterdigimde bana sol açık dedi cdye bakması bile
Kontrol eden doktor perde görmediğini söyledi
2side problemli benim biri tıkalı diğeri bilinmiyor doktorda açıklamalı bisey demedi illa ameliyat diyor
Üstünden 1 yıl geçmişfarklı bir doktora gidin. Tek doktorla ameliyata karar verilmez. Siz benim filmimi görseniz o zaman şükredersiniz. Ben yine ve tekrar biri hafif derecede hidrosalpenks, diğeri açık diyorum.
Malesesef rahim filmiyle olmadıCanım sağ tıkalı görünüyor. Bir de rahim şekilsel açıdan olması gerektiği yerde değil aslında onu bu rahim filmi ile oturtabilirlerdi yerine diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?