Hocam HSG SONUCUMA BAKARMISINIZ LÜTFENN

_BaLgirL_

Annelik muhteşem bir duygu 💕
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.581
2.653
133
HSG FİLMLERİMİ YORUMLAYACAK BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLURMU ACABA ?

Eklentiler

• 1..webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 241
  • 2..webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 242
  • 3..webp
    9 KB · Görüntüleme: 232
  • 4..webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 238
  • 5..webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 232
  • 6..webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 241
HSG FİLMLERİMİ YORUMLAYACAK BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLURMU ACABA ?
merhaba doktor değilim ama bende de olduğu için biliyorum v şeklinde perdeye sahipsiniz histereskopi yada laparaskopi ile düzeltiliyor bende yakın zaman da olucam

bende doktor değilim ve yanıltmak da istemiyorum aslında yorum yapıp.
tek tüpü alınmış biri olarak bana göre de;
tek tüp açık diğeri hafif hidrosalpenks gibi.
yine de doktorunuza danışmadan bizim söylediklerimize itibar edip üzülüp ya da sevinmeyin.

merhaba doktor değilim ama bende de olduğu için biliyorum v şeklinde perdeye sahipsiniz histereskopi yada laparaskopi ile düzeltiliyor bende yakın zaman da olucam
Doktor sağ tıkalı dedi solda bilinmezlik var dedi doktoruma gosterdigimde bana sol açık dedi cdye bakması bile
Kontrol eden doktor perde görmediğini söyledi

2side problemli benim biri tıkalı diğeri bilinmiyor

2side problemli benim biri tıkalı diğeri bilinmiyor doktorda açıklamalı bisey demedi illa ameliyat diyor

Doktor sağ tıkalı dedi solda bilinmezlik var dedi doktoruma gosterdigimde bana sol açık dedi cdye bakması bile
Kontrol eden doktor perde görmediğini söyledi
tabi ki doktorun söylediği daha doğrudur ama neden ameliyat tercih ettiğinide öğrenmek en doğal hakkınız

2side problemli benim biri tıkalı diğeri bilinmiyor doktorda açıklamalı bisey demedi illa ameliyat diyor

farklı bir doktora gidin. Tek doktorla ameliyata karar verilmez. Siz benim filmimi görseniz o zaman şükredersiniz. Ben yine ve tekrar biri hafif derecede hidrosalpenks, diğeri açık diyorum.

Simdiklik kapali olanj kendim kürlerle açmayı deniyorum brokoli kürü ıyi geldiğini hissediyorum bi süre gitmeyi düşünmüyorum bu gibi olup hamile olan da var mis Allahn taktiri artik yinede şükür halimize

Merhaba arkadaşlar benim hsg sonucum;
sağ tarafta tubayı doldurarak intraperioneal mesafeye geç dönemde ve az miktarda geçiş göstermektedir.
Sol tuba ve sol taraftan peritoneal kaviteye geçiş izlenmedi, sol tubal oklüzyon ile uyumludur. Denmiş. Herhalde sol tam tıkalı sağ az tıkalı mı demek rica etsem bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi arakadaşlar

farklı bir doktora gidin. Tek doktorla ameliyata karar verilmez. Siz benim filmimi görseniz o zaman şükredersiniz. Ben yine ve tekrar biri hafif derecede hidrosalpenks, diğeri açık diyorum.
Üstünden 1 yıl geçmiş
Ameliyatımı oldum sağ tüp dediğin gibi sıvı dolmuş o tüp alındı sol acıkmış ama sol yumurtalığın etrafında yaralar varmış onlar temizlendi

Canım sağ tıkalı görünüyor. Bir de rahim şekilsel açıdan olması gerektiği yerde değil aslında onu bu rahim filmi ile oturtabilirlerdi yerine diye düşünüyorum.

Canım sağ tıkalı görünüyor. Bir de rahim şekilsel açıdan olması gerektiği yerde değil aslında onu bu rahim filmi ile oturtabilirlerdi yerine diye düşünüyorum.
Malesesef rahim filmiyle olmadı
Ameliyat la düzeltildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…