Hocam sadece üç gün iznim var, lütfen beni rahat bırak...

İnsan dinlenmeden nasıl çalışabilir, işverenler hiç düşünemiyorlar mı bunu?

yok canım düşünmüyorlar malesef
ve artık psikolojim çok kötü ofiste iki kişi kaldık ağustos sonuna izin isteyeceğim eğer izin vermezse işten çıkacağım çok yıprandım son 4 ayda 2 kişi kalınca

Arkadaşım hiç kendini yıpratma. İş sektöründe ne kadar iş görürsen o kadar iyisin. Biraz koy versen insanların gözü hemen başkalarını arıyor.

Özel sektörde daha iyi bir seçeneğin varsa düşünmeden değerlendireceksin...

bulurum diye düşünüyorum..
harcayamayacağım kendimi daha fazla olan bana oluyor..

Yolculuk yapmam yasak. Aylardır sadece iş, ev...

Bir ara rapor almıştım o zaman sadece evde yatıyordum.

Zaten depresyondayım, sinirlerim bozuk. Oğulcuğum doğsa da bana yarenlik etse biraz ...

Komünizm parayı, feminizm kocayı bulana kadar diyorlar ya, yenisini ekliyorum;

İdealizm de işe girip hamile kalıncaya kadar ...

Ah babam, sende bana dükkanlar, daireler bırakıversen ya...

Bizim bir yüksek lisans öğrencisi var kız bir türlü sınavları geçip devlete atanamadı, herhangi bir yerde çalışmıyorda. Zengin bir kocayı buldu. Babasıda her ay bunun hesabına maaş yatırıyormuş.

Bir gün benim devreme "Sizin benden ne farkınız var, bana da babam para veriyor." demiş ...

Kim takar senin geçtiğin sınavları, hatundaki keyfe bak...

Cnm fen bilimlerinden birindemisin genelde onlar bu kadar skstriyo asistanları.
Ben sözel bi bolumdeyim danismanim sağolsun çok anlayislidir

Cnm fen bilimlerinden birindemisin genelde onlar bu kadar skstriyo asistanları.
Ben sözel bi bolumdeyim danismanim sağolsun çok anlayislidir

Evet, Ziraat Fakültesi' ndeyim. Allah' tan bu sene deneme kuramadım.

Son düzenleme:
olay devlette bitiyor ..
mesela ben 800 tl gözüküyor ya hani ..
kartlara 2 bin tl nasıl ödeme yapıyorum bunu düşünmeleri gerek ..
ssk dan vergiden çaldıkları yetmez mi ?

Sgk ya şikayet edin,bu sizin içinde iyi birşey değil ki yarın emekli olsanız asgari ücretten..eşim sgkda denetmendi önceden ihbar edebilirsiniz zaten söylemiyor...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ben de asistanım..
35 gün iznim ama çıkamıyorum
gece 10 da bile arayıp benim yarın dersim nerede, sınavım hangi salonda diye soran oluyor.
bu yaz çok yoruldum

Allah yardımcın olsun canm ya Bn devlette calısan bir öğretmenm bu halde bile zorlanıyorum bazen. Erkek arkadasımda tutturmus yuksek lisans yap diye bende ne yapacam ya kafayımı yedın sen diyorum :))

geçen yıl şikayet ettik fakat herkes adamını tutuyor canım

Allah yardımcın olsun canm ya Bn devlette calısan bir öğretmenm bu halde bile zorlanıyorum bazen. Erkek arkadasımda tutturmus yuksek lisans yap diye bende ne yapacam ya kafayımı yedın sen diyorum :))

Teşekkür ederim canım. Bence yüksek lisans yapabilirsin. Çünkü her başarılı yüksek lisans öğrencisinin arkasında sağlam bir asistan vardır ...

Kpss ye 48 saatten az kala bu topiği okumak gaza getirdi iyice

Hadi bakalım görelim seni .

Hocam çok iyi adamdır ama çok çalışkan. Bu ne ya...

Danışmanın iyisi az teneke olandır . Şu milletin dediği yatan akademisyenler nerede acaba? Biride bana denk gelseydi ya .

ben de asistanım..
35 gün iznim ama çıkamıyorum
gece 10 da bile arayıp benim yarın dersim nerede, sınavım hangi salonda diye soran oluyor.
bu yaz çok yoruldum

Allah sabır versin. Benim hocam öyle olur olmaz saatlerde aramaz.

Yalnız eşimle farklı şehirlerde olduğumuz dönemlerde eşim fazladan bir güncük izin almıştı. Güya birlikte vakit geçirecektik.

Sonuç;

Eşimle birlikte bütün gün hocanın YL öğrencisinin mezuniyet evraklarını tamamlamak için uğraşmıştık ve işimiz akşam bitmişti. Kızda sırıtıp duruyordu .

Sinirlerim bozulmuştu.

PC: Bu arada hangi bölümdesin?

Son düzenleme:
Anlamadım ? Yıllık ı zın kullanmak ısızn yasal hakkınız ıstedıgınız zaman kullanabılırsınız,

Benım bu tarz sorunlarım yok yıllık ıznımızde topluca cıkıyoruz 2 hafta , bayramdanlardan once sonra 2 gunlerde hep ucretlı olarak tatılle bırlestırılır

sanırım eksık okumusum asıstan degılım ama

Son düzenleme:

Canım hocan izin vermedi mi isterse 10 yıl izin hakkın olsun, fark etmez .

Önce hocan, sonra bölüm başkanı ardından da dekan ın imzalaması lazım izin belgeni .

Bir keresinde resmi tatil gününde eğitim vardı (sanki günler cebe girmiş gibi). Dekan tek tek bölüm başkanlarını arayıp kimin eğitime katılacağını listelemiş, onların izin belgeslerini imzalamamıştı .

Son düzenleme:
Kocalar maaş verse de, evde çalışsak...

Ahahahah :) ben senin o dediğini yaptım dedim yemek,temizlik,bebek bakımı. Cikart bana kredileri limiti su olsun yoksa gider çalışırım haaaa diye :))) aslında butun hocalar boyle degil de siz biraz dangozuna denk gelmissiniz :/ bizim okulda ki hocalar asistanlarına karsi cok anlayisliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…