- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
- Konu Sahibi obiviyante
-
İnsan dinlenmeden nasıl çalışabilir, işverenler hiç düşünemiyorlar mı bunu?
yok canım düşünmüyorlar malesef
ve artık psikolojim çok kötü ofiste iki kişi kaldık ağustos sonuna izin isteyeceğim eğer izin vermezse işten çıkacağım çok yıprandım son 4 ayda 2 kişi kalınca
Arkadaşım hiç kendini yıpratma. İş sektöründe ne kadar iş görürsen o kadar iyisin. Biraz koy versen insanların gözü hemen başkalarını arıyor.
Özel sektörde daha iyi bir seçeneğin varsa düşünmeden değerlendireceksin...
Ödemim var ayakta durmamam lazım. Havalar malum. Ova ışığı birebir yansıtıyor. Tamam hocamı severim, iyidr, hoştur çokta çalışkandır Allah razı olsun ama kırk yılda bir sağlık sorunları nedeniyle izin almışım.
Vallahi sinirlerim zıpladı o makaleyi görünce...
Cnm fen bilimlerinden birindemisin genelde onlar bu kadar skstriyo asistanları.
Ben sözel bi bolumdeyim danismanim sağolsun çok anlayislidir
olay devlette bitiyor ..
mesela ben 800 tl gözüküyor ya hani ..
kartlara 2 bin tl nasıl ödeme yapıyorum bunu düşünmeleri gerek ..
ssk dan vergiden çaldıkları yetmez mi ?
Selam Hanımlar;
Yıllık izin kullanmak yok, yaz dönemi sürekli mesai, oda yetmezmiş gibi sağlık sorunları sebebiyle alınmış üç günlük izinde çok kıymetli danışmanım bana değerlendirmem için makale göndermiş...
Nedir bu asistan milletinin çektiği kardeşim?
Var mı benim gibi olan?
Selam Hanımlar;
Yıllık izin kullanmak yok, yaz dönemi sürekli mesai, oda yetmezmiş gibi sağlık sorunları sebebiyle alınmış üç günlük izinde çok kıymetli danışmanım bana değerlendirmem için makale göndermiş...
Nedir bu asistan milletinin çektiği kardeşim?
Var mı benim gibi olan?
geçen yıl şikayet ettik fakat herkes adamını tutuyor canımSgk ya şikayet edin,bu sizin içinde iyi birşey değil ki yarın emekli olsanız asgari ücretten..eşim sgkda denetmendi önceden ihbar edebilirsiniz zaten söylemiyor...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Allah yardımcın olsun canm yaBn devlette calısan bir öğretmenm bu halde bile zorlanıyorum bazen. Erkek arkadasımda tutturmus yuksek lisans yap diye bende ne yapacam ya kafayımı yedın sen diyorum :))
Kpss ye 48 saatten az kala bu topiği okumak gaza getirdi iyice
geçen yıl şikayet ettik fakat herkes adamını tutuyor canım
ben de asistanım..
35 gün iznim ama çıkamıyorum
gece 10 da bile arayıp benim yarın dersim nerede, sınavım hangi salonda diye soran oluyor.
bu yaz çok yoruldum
Anlamadım ? Yıllık ı zın kullanmak ısızn yasal hakkınız ıstedıgınız zaman kullanabılırsınız,
Benım bu tarz sorunlarım yok yıllık ıznımızde topluca cıkıyoruz 2 hafta , bayramdanlardan once sonra 2 gunlerde hep ucretlı olarak tatılle bırlestırılır
sanırım eksık okumusum asıstan degılım ama
Kocalar maaş verse de, evde çalışsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?