• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam sadece üç gün iznim var, lütfen beni rahat bırak...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.372
198
Selam Hanımlar;

Yıllık izin kullanmak yok, yaz dönemi sürekli mesai, oda yetmezmiş gibi sağlık sorunları sebebiyle alınmış üç günlük izinde çok kıymetli danışmanım bana değerlendirmem için makale göndermiş :47:...

Nedir bu asistan milletinin çektiği kardeşim?

Var mı benim gibi olan?

Ozel sektorde de oyle valla, izin alirsin, telefonlar susmaz mailler durmaz ise donersin bi hafta iki haftalik is yaparsin, izin burnundan gelir

2 yıldır yıllık izin kullanmıyoruz.. :47:

özel sektör malesef .. :19::19:

ameliyatta 5 gün raporu say izne dediler .. :47:

Ozel sektorde de oyle valla, izin alirsin, telefonlar susmaz mailler durmaz ise donersin bi hafta iki haftalik is yaparsin, izin burnundan gelir

Hamileyim, ödemim var. Doğum iznine çıkıp izin hakkımı şimdiden kullanmak istemiyorum.

Hayır durumda ortada yani, hocada görüyor halimi. Keşke mail lerime bakmasaydım :27:...

Selam Hanımlar;

Yıllık izin kullanmak yok, yaz dönemi sürekli mesai, oda yetmezmiş gibi sağlık sorunları sebebiyle alınmış üç günlük izinde çok kıymetli danışmanım bana değerlendirmem için makale göndermiş :47:...

Nedir bu asistan milletinin çektiği kardeşim?

Var mı benim gibi olan?

Benim eşim de Üniversiteside ama asistanına makale göndermez biz tez yetişsin diye 3kişi çalışırız:)))

Olasılıklar&şanslar

2 yıldır yıllık izin kullanmıyoruz.. :47:

özel sektör malesef .. :19::19:

ameliyatta 5 gün raporu say izne dediler .. :47:

Bu ne ya...

Benim 40 güne yakın iznim var, hocanın programına göre izin kullanıyorum (güya)...

Geçen yıl tatile gidecektik. 4 gün izin istedim hocadan iki gün zor çıkınca vaz geçtik. Üstelik kendi işlerimi de aksatıyorum diğer işlerle uğraşmaktan. Sinirlerim bozuluyor ya...

olay devlette bitiyor ..
mesela ben 800 tl gözüküyor ya hani ..
kartlara 2 bin tl nasıl ödeme yapıyorum bunu düşünmeleri gerek ..
ssk dan vergiden çaldıkları yetmez mi ?

bende nasıl izin isteyeceğim diye kara kara düşünüyorum özel söktör gerçekten çok kötü:31::31:

Bu ne ya...

Benim 40 güne yakın iznim var, hocanın programına göre izin kullanıyorum (güya)...

Geçen yıl tatile gidecektik. 4 gün izin istedim hocadan iki gün zor çıkınca vaz geçtik. Üstelik kendi işlerimi de aksatıyorum diğer işlerle uğraşmaktan. Sinirlerim bozuluyor ya...

cnm sen bide hamilesin insaff yaaaaa ..
işçi hakkı işçi hakkı derler ..
bunları görmezler anlamadım gitti ...

Ödemim var ayakta durmamam lazım. Havalar malum. Ova ışığı birebir yansıtıyor. Tamam hocamı severim, iyidr, hoştur çokta çalışkandır Allah razı olsun ama kırk yılda bir sağlık sorunları nedeniyle izin almışım.

Vallahi sinirlerim zıpladı o makaleyi görünce...

Son düzenleme:
maalesef durum böyle.siz yine izin alabilmişsiniz iyi kötü.benim kısa bir süre çalıştığım üniversite hastanesinde anabilim dalı başkanı çok sertti.izin almanın imkanı yok,ölümcül bir tehlike yoksa raporla gelmeyin benim yanıma diyordu.kıdemlim ben gitmeden hamile kalmış,demediğini bırakmadığı gibi çocuğunu doğurduktan sonra üvey evlat muamelesi gördü,vakalardan uzak tutuldu.pnomoni(zatürre) oldum ateşim 40lara dayanırken serum taktırıp hasta bakıyordum.baktığım hastaların hiçbirinin durumu benden ağır değildi :)şimdi gülüyorum ama çok sıkıntılı bir süreçti ve istifa ettim başka etmenler de girince işin içine

cnm sen bide hamilesin insaff yaaaaa ..
işçi hakkı işçi hakkı derler ..
bunları görmezler anlamadım gitti ...

Benim danışmanım çok çalışkandır ama yaptığı her işin maddi karşılığını alıyor. Ben öyle miyim ya? Maaşımız mezunlarımızdan düşük valla...

Benim danışmanım çok çalışkandır ama yaptığı her işin maddi karşılığını alıyor. Ben öyle miyim ya? Maaşımız mezunlarımızdan düşük valla...

ahh ahh ne mesai, ne izin .. ne birsey ..:19:
napalım aza kanaat etmeyen cogu bulamazmıs ..:32:
bizim dükkan gelirlerimiz yok calısmaya devam.. :52:

maalesef durum böyle.siz yine izin alabilmişsiniz iyi kötü.benim kısa bir süre çalıştığım üniversite hastanesinde anabilim dalı başkanı çok sertti.izin almanın imkanı yok,ölümcül bir tehlike yoksa raporla gelmeyin benim yanıma diyordu.kıdemlim ben gitmeden hamile kalmış,demediğini bırakmadığı gibi çocuğunu doğurduktan sonra üvey evlat muamelesi gördü,vakalardan uzak tutuldu.pnomoni(zatürre) oldum ateşim 40lara dayanırken serum taktırıp hasta bakıyordum.baktığım hastaların hiçbirinin durumu benden ağır değildi :)şimdi gülüyorum ama çok sıkıntılı bir süreçti ve istifa ettim başka etmenler de girince işin içine

Sorsan özlük haklarımız var değil mi?

Zor günler atlatmışsın, neyse ki paçayı kurtarmışsın senin adına sevindim.

Erkekler çok anlayışsız :19:.

Back
X