• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam sadece üç gün iznim var, lütfen beni rahat bırak...

geçen yıl şikayet ettik fakat herkes adamını tutuyor canım :19:

Anladım valla canım ilk olarak nere bilmiyorum biz adanadaydik işte eşim ve oradakiler pek bırakmıyordu birde gidince çalışanlarda demiyor,mesela eşim bir olaydan tehdit aldi yani adam sürekli iftira tarzında mektup yolladı onara kurum değişikliği yapacaktı inan yaa 2010dan beri olanı çıkardı en son gelirken güvendiği birine verdi baya ceza almış firma, daha öncede firmaya ceza yazdılar diye yine rüşvet aldı dedi işyeri sahibi demek herkes aynı özveriyle calismiyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

özel sektör diye sizi kullanmalarına izin vermeyin arkadaşlar..yasada var olan haklarınız var bunları işverenlerde biliyor ama çalışanın ara ara bunu hatırlatmasında her daim fayda var.. izinleriniz, doğum haklarınız, sigortalarınız, çalışma saatleriniz hepsi düzenlenmiş durumda..kendi hakkımızı kendimiz savunmazsak kimsenin bize faydası yok, bunu unutmayın..

ben yokken adamlar toplantı yapıp izin tarihlerini kararlaştırmışlar..benim gideceğim dönem dolu....toplantı kararını yollamışlar izin tarihimi forma yazayım die..ben yokken nasıl karar alabiliyorlar yaaa.....heryerde aynı sıkıntı pofffffffffffffffffffffffffffff

mis gibi evde olmak vardı şimdi 2 yılda dünyadan soğudum :1:

Ay aynen :27:
Neyse evlenince daha güzel olur canım.
Mis gibi evimde kocişime çeşit çeşit yemekler yapıp süper bi enerji ve bakımlı bir halde karşılarım.
Aksi halde işten gelince kendime hayrım olmuyor yemek yiyip uyuyorum yorgunluktan ya :31:

Ay aynen :27:
Neyse evlenince daha güzel olur canım.
Mis gibi evimde kocişime çeşit çeşit yemekler yapıp süper bi enerji ve bakımlı bir halde karşılarım.
Aksi halde işten gelince kendime hayrım olmuyor yemek yiyip uyuyorum yorgunluktan ya :31:

tek hayal evliliğe kaldı :6: en azından evde yemek yapacağın biri olur tek yaşayınca eve git bir şeyler ye sonrasında pc başında takıl ya da kitap oku konuşacak kimse yok koca evrende :D

Son düzenleme:
Back
X