Hocama aşığım galiba

Birde kuzum hocana ne dedin nasıl açıldın?
sizi çok seviyorum.bunu cevap vermeniz için söylemiyorum.sadece bana ağır gelmeye başladı.o yüzden söyleme zorunda hissettim. gibi kısa bir şeydi.

bildiğin saçmaladım.elim ayağım titriyordu zaten.kaybedecek bir şeyim de yoktu.mezun oldum o şehirden ayrıldım.zaten adamı görmeyeceğim bir daha normal şartlarda.ne kaybederim ki dedim.söyledim.
 
Son düzenleme:
Kısa birşey ama açık ve net romantik yani :) belki döner belli mi olur ismin hala kalbindedir ne bileyim. Kaç yaşında sen kaç yaşındasın ona seni seviyorum dediğinde kaç yaşındaydın?
 
Bu arada daha yeni hee geçen sene söyledin demek bende bu yaz söylicem bakalım ne dicek? Çok korkuyorum ;( kaybetmekten..
 
Kuzum saçmalık değil masum bence çok güzel açıklamışsın aynen ne kaybettin ki sevmişsin bundan güzel ne var ki :)
 
canım dün okula gittim arkadaşlarla harita bakıyorduk benim arkam dönüktü haritada tam onun odasının yanında :) ben haritaya bakıyodum oda knferans salonundan çkmş benim yanımdaki iki uyuzcuk arkadaşım onu tam benim yanımda durdurup soru sormaz mı :) ben baktım ki o :) kalbim çkck yerndn ben facede gayt güzl knuşan ben yok kilitlendim kaldm bkıp bkıp yere bkyorum :) hç bşey dyemdm yne ;( buda bni rahatsz edyor acaba dyrum içndn dyor mu bu da benle facede knuşuyo burda yüzüme ble bkamyo bkmıyo dye of of ;((( arkdşm bna ddi sana bktı yine diye :) snra ddi arkdş buse bşeyleri zorlasn olmyck bşey dğl adam sna bkyor geçnde bkmştı dye ama ne blym ne yapsm kuzum akıl ver ne olur 'burnumundikine'
 
bir de bu adam okul bitiminde veda ederken "iletişimi koparmayalım.istediğin zaman arayabilirsin" vs dedi.bunlar aklıma geldikçe gidip paralayasım geliyor.pffffff
 
evet seviyorum :) sen de mezun olunca mı söyleyeceksin yani??olumlu sonuçlanır inşallah.

Ne dsede untrsn dmi :) ben o drs anltrkn dalar gderm ne tatli knşuyor :) evet kuzm okul btnce sylcem :) ya varya snftan çkyor kapyı açıp çkyrya arkasndn gdp kapının kolunu tutuyorum snra elimi kalbime gtrüyorm :)))) manyak gbiym aynen
 
aynı şeyler tatlım.derste sürekli gözünü dikip beni izlerdi, mesela farklı yönlere giderken arkamı dönüp ona baktığımda onu da arkasını dönmüş bana bakarken yakaladım kaç kez.bunun gibi birçok şey.hatta benim bir belgemde ben zorda kalmayayım diye sahtekarlık yaptı ve başkasına yapmadı biliyorum.aynı şeyleri yaşamışız.ama benim sonucum bu şekilde malesef.
sen faceden konuşuyormuşsun.muhabbetiniz iyi yani.nasıl birisi olduğunu aşağı yukarı anlamıştır.onu görünce kilitlenmene senin kadar takıldığını sanmam.ihtimalin yüksek bence.
 
Kuzum koparma sende kndini unttrma ona bn snin yernde olsm hep kndimi ona düşndürmek içn elmdn geleni yapardm

ne mesela??ben biraz beceriksizimdir de.kendime de güvenemem.saçmalarım, rezil olurum diye tek kelime bile edemem :)

sen yüzyüze de konuşmaya gayret et tatlım.daha fazla samimi olmaya çalış ki benim gibi okul bitince bir daha görmeme ihtimalin oluşmasın.
 
Merhaba kızlar
Bende hocasına aşık olmuş, sonra severek ayrılmak zorunda kalmış biriyim.
Size tavsiyem içinizden ne geliyorsa yazıya dökmeniz ve o kişiye göndermeniz.
Kaybedecek asla bir şey yok.
Zaten olumsuz olduğunda bir şekilde insan yüreğine gömmeyi öğreniyor
Lütfen çekinmeyin, o bir öğretmen size gelip direk açılması biraz zor
Sonuçta sizin o duyguları hissetmeme ihtimaline karşı konumu itibari ile kabullenemez kendince.
Şansınızı deneyecek olan sizsiniz
Kaybedecek bir şey yok işin ucunda, ama kazanabilirsiniz de.
 

ben içimdekileri döktüm zaten.o da bana bunları yazdı.
Senin gibi guzel, akilli ve duzgun bir hanimefendi tarafindan duyulmasi en guzel ve mutluluk verici seyler bunlar olsa gerek.
Herhangi bir yan yola sapmadan ve kivirmadan duygu ve dusuncelerini soylemem gerektigi inanciyla yetistirildim ve simdiye kadar bu inanc basima cok kez dert acti .. ancak bunun dogruluguna olan kanaatim hic degismedi.
Sen her erkegin kesinlikle etkilenebilecegi birisin.. bunu cesaretle ve acik yureklilike kabul etmem gerek.
Ote yandan aklim erdiginden beri biat ettigim ve ugrunda fedakarliklarda bulundugum bir baska duygu var.. adalet duygusu.. bu meslege atandigimdan beri muhattap oldugum herkese karsi ustun tuttugum ve her sabah saat 9 itibariyle yeniden giydigim gomlegin sahibii olan duygu.
Oyle bir sey ki bu, bir ogrencimize ya da mezunumuza karsi bile insani/erkeksi hislerime gem vurmam gerektigini soyluyor.. bugun ya da ilerde bana aciklanmasa bile bir ogrencinin/mezunun kendisini haksizliga ugramis hissedebilecegi fikrinin bende acabilecegi yaralari her gun yeniden hatirlatiyor.
Yazdiklarin bana hic bir rahatsizlik vermedigi gibi oldukca guzel seyler hissetmemi sagladi.. belki de uzun zamandir unuttugum seyler.. ancak sana su gun itibariyle her seyiyle hurriyet sahibi biri olarak cevap verebilmem mumkun degil.
Sana mumkun olabildiginde acik olabildigimi ve dusuncelerimi anlatabildigimi umit ediyorum.. gorusmek uzere.. kendine cok cok iyi bak
 

İnşallah kuzum inşallah o kadar çok seviyorum ki ;(( inşallah takmıyordur çünkü ben bu knuya çok takılıyorm ve üzülüyorum ;( evet knuşuyorz çok muhteşem terbiyeli ağırbaşlı vb. ama nsl tepki verir blemem ama inan senin ki daha çok şey yapmş sana bnimki o kadar dğl resmen gnül vermş Sana ama snrada attğı msja bk ama sen hep dua et Allah'tan onu iste,
 
Kuzum koparma sende kndini unttrma ona bn snin yernde olsm hep kndimi ona düşndürmek içn elmdn geleni yapardm

Bak işte bu konuda sonuna kadar haklısın
Ben aşkımı ona hissettirmek için elimden geleni yapmıştım.
Gördüğüm yerde gözlerinin içine içine bakardım. Onun beni göreceği her yerde dururdum. Özellikle odasının önünden inen merdivenlerin sonu dersliklerin olduğu koridorun başına inerdi. Hep Orda otururdum arkadaşlarla. Her geçtiğinde onu gördüğüme sevinmiş gibi heyecanlandığımı gösterirdim.
Facebook da paylaşımlarına yorum yapardım anlayacağı şekilde.
Bir gün bir şiir yazmıstı bende yorum yapmıstım ertesi gün derste konuyu açtı ve gerçekten böyle mi düşünüyorsun deyip gülümsedi :)
Bizim hikayemizi başlatan da asıl buydu.
 

insanın derslerine de engel oluyorlar :) ben de o varken ders dinleyemezdim.sınavda gözetmenken soruyu anlayabilmek için 3-4 defa okumak zorunda kalırdım.odasının kapısı açıkken kapıya yaklaşıp sesini dinlerdim.benim 3. ve 4. sınıftaki hallerimin aynısını yaşıyorsun :) ben de kapıdan çıkarken nolur gitme diye içimden yalvarırdım :))
 
Son düzenleme:

Benim bu mesajdan anladığım;
İçinde bir şeyler var ama kendine verdiği sözden dönememiş, bunu yapamamış.
Mesleğine, öğrencilerine saygı duyan biri olmaya söz vermiş.
Senin hislerinden oldukça memnun olmuş ama işte bazen engeller vardır
Kendi yoluna kendisi taş koymuş aslında
Ve insan çok sonra farkeder, taşları yoluna kendinin döşediğinin diyor şair..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…