- 5 Ocak 2013
- 125
- 50
- 98
İnşallah kuzum inşallah o kadar çok seviyorum ki ;(( inşallah takmıyordur çünkü ben bu knuya çok takılıyorm ve üzülüyorum ;( evet knuşuyorz çok muhteşem terbiyeli ağırbaşlı vb. ama nsl tepki verir blemem ama inan senin ki daha çok şey yapmş sana bnimki o kadar dğl resmen gnül vermş Sana ama snrada attğı msja bk ama sen hep dua et Allah'tan onu iste,
ne kadar üzüldüğünü taktığını tahmin edebiliyorum.hep dua ediyorum inan.bugün senin için de edeceğim tatlım.bütün kalbimle dilerim ki her şey istediğin gibi olurr.
Ah kuzum çok teşekkür ederim bende senin için edeceğim tüm dualarım seninle Allah sesimizi duysun ;(
hepsi mi aynı bunların ya.sadece bakıyorlar kaçak kaçak..bir gün ben merdivenden iniyorum okulda.benimki de kankisiyle merdivenlerin önünde asansör bekliyor.benimki bana arkasını dönük.üçümüzden başka kimse yok orda.arkadaşı beni gördü.buna kaş göz işareti yaptı, merdivenleri işaret etti.benimki de döndü baktı.beni görünce hemen önüne çevirdi başını.demek ki arkadaşına bahsetmiş diyorum.bunun gibi birçok şey.ama o kadar şeyin üstüne yapamam dedi ya.sen şuan benim durumumdasın.bence fırsatın varken hala okuldayken daha çok aklına girmeye çalış ki hayır diyemesin
bnce bz bu adamları topluca kaçıralm önce snnkni sonra busennkini eh en sonda benmkini kaçırırız
okul biterken kafasına çuval geçirip kaçırmayı düşündüm de teoride kaldı sadece :) bir elin ne si var iki elin sesi var elifcim.kaçıralım vallaha
Bir kere okulda vizeye hazırlanıyorum son tekrarlarımı yapıyorum koridorda oda sınavda gözetmenlik yapmış aşağı iniyormuş asansör bi açıldı karşımda :) ne yaptı biliyormusun 'burnumundikine' geldi geldi geldi üstüme üstüme bide bakıyo bana sonra geldi baktı ve yere bakıp yol değiştirip odasına gittiiçimden dedim bu adam ne yaptı böyle şimdi dedim :) kalbim çıkıyodu yerinden. :) valla hepsi aynı bunların.. benim kide dicek olmaz diye kesin..
kaçırsakta sonu ne olcak zorla imza attırır evleniriz
okul biterken kafasına çuval geçirip kaçırmayı düşündüm de teoride kaldı sadece :) bir elin ne si var iki elin sesi var elifcim.kaçıralım vallaha
kaçırsakta sonu ne olcak zorla imza attırır evleniriz
allahım yaaa.sen söyleyince aklıma geldi.benimki de aynısını yaptı.geldi geldi dibime.baktı baktı.yürüdü gitti.bu adamları yakmak lazım busecim...bu asistanlar kendilerini seven öğrencilere aynı şeyi yapmak için sözleşseler bu kadar olur ancak
bir an söylediklerini hayal ettim de yüzümü bir sırıtma kapladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?