Hocama aşığım galiba

ne kadar üzüldüğünü taktığını tahmin edebiliyorum.hep dua ediyorum inan.bugün senin için de edeceğim tatlım.bütün kalbimle dilerim ki her şey istediğin gibi olurr.

kuzum artık benim dersime girmeyecek daha az göreceğim onu ;( bir defasında ist. çok kar yağıyordu ben buna gece üç de msj attım faceden :) dedim ki yarın okullar tatil fakat siz okula gidecek veya dışarı çıkacak iseniz sıkı giyinin ki üşümeyin hasta olmayın kendinize dikkat edin yazdım oda bana tamam buse :) teşekkürler dedi sanırım sevdiğimi biliyor ki belli de oluyor onu görünce

muhakkak belli oluyordur :) biz belli etmediğimizi sansak da belli oluyor.buse sen bu işi halledeceksin.inanıyorum canım.muhabbet de iyi.faceden öğrencisiyle muhabbet eden biri ilişkiden de çekinmez benimki gibi."etik değil" falan demez diye düşünüyorum.

dersine girmemesi eğitimin için daha sağlıklı.rahat rahat ders dinlersin :) dikkatini dağıtan bir şey olmaz :))

Son düzenleme:
Kuzum inşallah ya inşallah haldrm tabi belli oluyordur insn anlamz mı koca koca adamlar snçta :) dünde arkadaşm aynsnı ddi bişyleri zorlarsn olmyck bşey dğl adam sna bkyor resmen ddi anck şmdi şuda var benide bi öğrncm svse bndan hbrm olsa bnde bkardm ne bleym :s ikmzde halldrz ndn olmsn kuzm benim evet facdn knşyrm çok da sck dvrnyor samimi yani :) çok şükür :) çok svyrum o kadar çok svyorm ki ;(

hepsi mi aynı bunların ya.sadece bakıyorlar kaçak kaçak..bir gün ben merdivenden iniyorum okulda.benimki de kankisiyle merdivenlerin önünde asansör bekliyor.benimki bana arkasını dönük.üçümüzden başka kimse yok orda.arkadaşı beni gördü.buna kaş göz işareti yaptı, merdivenleri işaret etti.benimki de döndü baktı.beni görünce hemen önüne çevirdi başını.demek ki arkadaşına bahsetmiş diyorum.bunun gibi birçok şey.ama o kadar şeyin üstüne yapamam dedi ya.sen şuan benim durumumdasın.bence fırsatın varken hala okuldayken daha çok aklına girmeye çalış ki hayır diyemesin

hepsi mi aynı bunların ya.sadece bakıyorlar kaçak kaçak..bir gün ben merdivenden iniyorum okulda.benimki de kankisiyle merdivenlerin önünde asansör bekliyor.benimki bana arkasını dönük.üçümüzden başka kimse yok orda.arkadaşı beni gördü.buna kaş göz işareti yaptı, merdivenleri işaret etti.benimki de döndü baktı.beni görünce hemen önüne çevirdi başını.demek ki arkadaşına bahsetmiş diyorum.bunun gibi birçok şey.ama o kadar şeyin üstüne yapamam dedi ya.sen şuan benim durumumdasın.bence fırsatın varken hala okuldayken daha çok aklına girmeye çalış ki hayır diyemesin

Son düzenleme:
bnce bz bu adamları topluca kaçıralm önce snnkni sonra busennkini eh en sonda benmkini kaçırırız

Bu kadar şey anlatınca diyorum o yazına cevap atan adam bu olamaz diye :s ne tuaf!!! kuzum ben elimden geleni yapıyorum da inşallah hayır diyememde artık eskisi gibi göremem onu napıcam bilmiyorum soğurmu ki görmedikçe bende faceden yazarım napim of ;(

Bir kere okulda vizeye hazırlanıyorum son tekrarlarımı yapıyorum koridorda oda sınavda gözetmenlik yapmış aşağı iniyormuş asansör bi açıldı karşımda :) ne yaptı biliyormusun 'burnumundikine' geldi geldi geldi üstüme üstüme bide bakıyo bana sonra geldi baktı ve yere bakıp yol değiştirip odasına gitti içimden dedim bu adam ne yaptı böyle şimdi dedim :) kalbim çıkıyodu yerinden. :) valla hepsi aynı bunların.. benim kide dicek olmaz diye kesin..

bnce bz bu adamları topluca kaçıralm önce snnkni sonra busennkini eh en sonda benmkini kaçırırız

okul biterken kafasına çuval geçirip kaçırmayı düşündüm de teoride kaldı sadece :) bir elin ne si var iki elin sesi var elifcim.kaçıralım vallaha

allahım yaaa.sen söyleyince aklıma geldi.benimki de aynısını yaptı.geldi geldi dibime.baktı baktı.yürüdü gitti.bu adamları yakmak lazım busecim...bu asistanlar kendilerini seven öğrencilere aynı şeyi yapmak için sözleşseler bu kadar olur ancak

:))) inanamıyorum ciddi misin? Kuzum benim ki asistan değil bildiğin okutman :) ingilizce hocası :) Valla bunlar aynıymış ya demek hoşlarına gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…