Hocama aşığım galiba

canım daha 1. sınıftasın.adamın aklına girebildiğin kadar gir.hareketlerinden çıkartamazsın.yani benimki kadar çok şey yaptı ki.neredeyse emindim onun da istediğine.ben de adım atıp onu sevdiğimi söylediğimde bana "etik olmaz" gibi şeyler dedi.2. sayfada var bana verdiği cevap zaten.yani deneyerek öğrenebilirsin tepkisini sanırım.adım atsan da tersleyeceğini sanmam.belki nasihat olabilir dediğin gibi.tabi sen daha iyi tanıdığın için sen kestirebilirsin tepkisini.benim kuzenim okutmanla evlendi hem de okurken.herkesin sonu aynı olmuyor yani.umarım istediğin gibi olur.

Ben açılmadım yakın davrandım o geldi açıldı şimdi sevgiliyiz o arkadaşım da yıllarca uzaktan sevdi hocayı. Sonra mezun olduktan sonra bir gün yolda karşılaşmışlar adam o gün vurulmuş kıza. Bizzat hocamla konuşmuştum, adam yemin etti öğrencimken bir gün bile aklımdan geçmedi ama o gün yolda görünce aşık oluverdim diye. O kızcağız da ağzını açıp tek kelime söylememiştir mesela. Yıllarca bekledi ama şimdi evliler çocukları bile var. Bir de erkek arkadaşımın bana söylediği birşeyi sana aktarayım. Benim ondan hoşlandığımı farketmiş. O yüzden çok üstüme geldi mesela açılayım bilmem ne diye yapmadığı oyun kalmadı ama ben hiç birşey söylemedim ona. Bana dedi ki eğer ilk önce sen söyleseydin asla kıymetin olmazdı gözümde sen öyle geri çekildikçe bu kız benim olmalı diye düşündüm dedi. Erkekler bu konularda biraz farklı düşünüyor bence, ilk söyleyen olduğunda kıymetin düşüyor sanki gözlerinde.

Gerçekten süper bir sonuç ikiside :) bende bu cevabı bekliyordum korkuyorum değerimi yitirmekten ve aynı zamanda beni diğer kızlarla bir kefeye koymasından korkuyorum ben onu gerçekten seviyorum geçen bi kız yanımda 'çok seviyorum' falan dedi bir baktım bir hafta sonra başka biriyle çıkıyor :s Kuzum ama ya oda benim açılmamı bekliyorsa ya başkasını severse ben sessiz kaldıkça.. Ya bu ikilem çok canımı sıkıyor ;((( ama o zaman beni sevmemiştir zaten değil mi en azından bunu bilmiş olurum.

'harmoni'
Birde canım bende yakın davranıyorum ancak bu facede daha çok çünkü okulda onu görünce hiç bişey diyemiyorum ;( yüzüne bile bakamıyorum ;(

Kuzum oda sanki öyle davranıyor bakıyor falan ya resmen adam cilve yapıyor bana gözünün ucuyla bakmalar koridorda falan bakmalar :) bana açıl diyo resmen bana aşık olduğunu söyle diyo resmen ama bende söylemicem. Ama ben nasıl face dışında okulda ona yakın davranabilirim ki???

'harmoni'
Birde canım bende yakın davranıyorum ancak bu facede daha çok çünkü okulda onu görünce hiç bişey diyemiyorum ;( yüzüne bile bakamıyorum ;(

Sorunun cevabını kendin vermişsin. Erkek dediğin nazlı olmaz ne demek senden bekliyormuş? Oldu olacak ananı babanı al da istemeye git Bırak senden bir hareket görmediği için başkasını sevecekse sevsin, sana kıymet veren adam öyle birşey yapmaz. Ben sen olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum mesela. Önce faceden iletişimi rafa kaldırırdım. Çünkü oradan gereksiz bir rahatlık oluyor yüzyüze değilsin ya. Girme mesela face'e ya da kapat ne bileyim. Sonra mesela aradan biraz zaman geçince bir not almak için ya da dersle ilgili birşey sormak için yanına giderdim. Ama mümkün olduğunca mesafeli ve ciddi olurdum. Soracağımı sorar çıkardım. Sonra ne bileyim koridorda bilmem nerde görünce de hiç birşey yokmuş gibi selam verir gülerdim. Yani demem o ki kafasını çorba ederdim. Bu her zaman işe yarıyor bence Şu anki sevgilime öyle yaptım mesela ben. Çocuğu deliye döndürdüm. Nerede duracağını nerede ne söyleyeceğini bilemez hale geldi. Kafaları karışınca planlı davranamıolar zaten hissediyosa bişey pat diye söyler o zaman

harmoni haklısın.kafasını karıştırıp düşünemez hale getirmek lazım.ben de o dediğini yapmaya çalıştım ama beceremedim :))

Muhteşemsin harmoni :))) evet bunu yapabilirim de bakalım becerebilcem mi ben onun odasına hiç girmedim giremem de :) ama girmeye çalışıcam :) bu aralar hatta 1 hafta ona faceden bişey yazmadım hiç bişeyini paylaştıklarını beğenmedim :) oh oh :) ama ben bakalım odasına girebilcem mi tamam bide okulda görünce bakıp yanından geçicem bakalım ne olucak okul başlasa neler yaptığımı size özelden atarım artık :) tek tek hepinize :)))

msjını aldım küçüğüm ama benım hakkım dolmamıs daha yanıt veremedım. busecım aklın yolu bir gordugun gıbı tatlım burdan takıp edıyorum tebessumle sızı msjında yazdgın yöntemde hosuma gıttı.ama soylemek zorunda kalan sen olma hıcbızaman arkadasın dedıgı gıbı kafasını allak bullak et debelensin :)ayrıca bende seni çok sevdim heyecanın hep böyle taptaze kalsın inşallah :)

Bak bi gün suratsız bi gün çok mutlu, bi gün hiç sevmez bigün çok sever gibi davran gör bak neler olacak Buraya da yaz okuyalım yahu

bu site sayesnde yalnız olmadığımı öğrencim ama dışarıda brne aşğm deynce aa kme dye br heves soruyorlar hocama deynce ndn se burun kıvırıyorlar anlayamadm onlarda insan değil mi aşık olamazmıyız ya

Ablacım benim :)))) teşekkür ederim :) yok ben söylemicem o gelsin :) ama kıyamam ona :) ama yapcam bu dediklerinizi bakalım ne olcak bir haftadır facede konuşmadım onla hele okul başlasın daha neler yapcam :))) çokkk mutluyum çarşamba okulum var beni takip et burdan ablacım ben özelden atarım hep msj sana öptüm :)

Bak bi gün suratsız bi gün çok mutlu, bi gün hiç sevmez bigün çok sever gibi davran gör bak neler olacak Buraya da yaz okuyalım yahu

:))))) yazarım tabi yazmam mı :))))) sizi merakta bırakmam hem 100 oldu msjlarım hepinize teker teker msjda atarım özelden :))) harmoni yapcam o dediklerini neler olcak bakalım :) Çok seviyorummm çok :))) Ben anlatmıştım ya hani kar yağmıştı istanbula ve gece 03.00 da ben faceden msj attım 'yarın okullar tatil siz okula gidecek veya dışarı çıkacaksanız eğer sıkı giyinin ki üşümeyin hasta olmayın kendinize dikkat edin' yazdım :) sonra tatil bitti çarşamba derse girdi kazak falan giymişti :) çok sıkı giyinmişti :))) bana bakıp duruyodu tabi o mesajdan sonra utancımdan adamın yüzüne bakamadım da arkadaşım 'bak sıkı giyinmiş sana gösteriyo' diye şakalaştık arkadaşımla ileride bişey olmasa bile yüzümü güldürecek tebessüm edeceğim anılarım olacak :) belkide kızıma oğluma 'babanıza bunları yaptım bunları dedim' diyeceğim belli mi olur.. :)

buse ben de bekliyorum güzel haberlerini..birmiz kırsın şu zincirleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…