- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Kızlar uzun zamandır aşık olma konusunda sıkıntı yaşıyordum. Kimselere aşık olamıyordum bu yüzden de normal insanlar gibi beraberliğim olmadı hiç. Sonra bu kişi karşıma çıktı ilk görüşte aşk değildi ama bir elektrik almıştım. Yavaştan hoşlanmaya başladım aylar geçtikçe de aşık oldum sanırım. Sanırım diyorum çünkü aşk nedir unutmuşum yıllardır.
Şimdi diyeceksiniz ki boşluktasın ve ilk gördüğüne aşık oldun, aşk değil hayranlık, aşk değil takıntı, kız öğrenciler hep hocalara aşık olur. Klasik hoca hayranlığı değil işte. Üniversiteye gidiyorum ikinci üniversitem 1. sınıf ve 24 yaşındayım. Çocukça takıntıları geçmiş yaştayım o ise yardımcı doçent. Aramızda 8 yaş var 32 yaşında ve bekar. Şimdiden söyleyim statüsüne hayran değilim statüye hayran olsam doçent ve profesörlere olurdum. Karakterine hayranım. Sesi, bakışı, duruşu heryönüyle hoş. Onu tanıdıktan sonra aradığım ideal kişi kriterlerine uyduğunu gördüm. Neden olmasın diye düşündüm. Kurdun aklına kuzu düştü yani. Sonra gözlemlemeye başladım onun da bana ilgisi varmı diye. Her hareketinden anlam çıkarmalar başladı. Ben objektif olamayacağım için sizlerin görüşü daha önemli. Şüphelendiğim şeyler var o da boş değil sanıyorum.
Kimilerine göre etik gelmeyebilir bana göre sakıncası yok.
(Bunları kimseye anlatmadım tabi anlatmam da. Beni tanımayanların tarafsız düşüncelerini duymak için buraya yazıyorum. Belki benim gibi birileri de vardır :) )
Bu konularda acemi olduğum için bilmiyorum.
Bi erkeğin hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl belli olur? Vücut diliyle de olsa belli olmalı.
Benim tavrım ne olmalı? Aşık olduğumu söylemeden nasıl anlatırım? Yanlış anlaşılmak istemiyorum.
İlk adımı ben atsam olmaz dimi? Terslerse falan rezil olurum. Nasihat etmeye kalksın istemem.
kızlar ya bn çok özledm onu 11 gündür göremyrm sdce resmleryle yetnyrm
bazen 1 saat bile geçmez özleyince.sabah olmaz bazen..ben de 7 aydır görmüyorum..allah benim kadar uzun süre görmeden bırakmasın sizi
amin cnm bn onu yanındayken ble özlyrm ki
Tatlım haklısın ancak şunu söyleyeyim O benim Onu sevdiğimi biliyor çünkü anlaşılıyor lakin Oda bana ilginç davranıyor bakıp ben bakınca gözlerini kaçırıp yere bakıyor diğer kızlara yapmıyor bunu bizim sınıfta 2 kız daha seviyor Onu ama Onlara öyle yapmıyor gözünün kenarıyla bana bakıyor ben bakınca alıyor gözünü geçen ben ders çalışıyordum oda yanımdan geçti arkadaşım bana 'buse sana baktı sonra gözlerini yere indirdi gitti' dedi bu gibi şeyler anlamıyorum belki de Onu sevdiğimi bildiği için mi yapıyor ama neden diğerlerine yapmıyor da bana yapıyor Onu çok kıskanıyorum kızlardan ;( Oda anlıyor bi kız bişey deyince suratım düşüyor oda anlıyor ;( O çok yakışıklı inanılmaz ama ben çok güzel değilim bana bakmaz diye düşünüyorum ama benim kafamda soru işaretleri bırakıyor kuzum benim 4 ayım kaldı mezun olmama ben okul bitince ona açılmayı düşünüyorum ama korkuyorum gözünde değerim düşer mi basitleşirmiyim diye ;( sen açılmayı düşünüyor musun peki? Birde din hocasıyla evlenen kız arkadaşın mı açıldı hocaya biraz bahsedermisin lütfen canım.
bazen 1 saat bile geçmez özleyince.sabah olmaz bazen..ben de 7 aydır görmüyorum..allah benim kadar uzun süre görmeden bırakmasın sizi
bilmem mi :) gözünün önündeyken dokunamazsın sarılamazsın.. canın yanar, özlersin..ders bitmesin diye dua edersin..o sınıftan çıkıp gittiğinde kalbine bıçaklar saplanır
Ben açılmadım yakın davrandım o geldi açıldışimdi sevgiliyiz o arkadaşım da yıllarca uzaktan sevdi hocayı. Sonra mezun olduktan sonra bir gün yolda karşılaşmışlar adam o gün vurulmuş kıza. Bizzat hocamla konuşmuştum, adam yemin etti öğrencimken bir gün bile aklımdan geçmedi ama o gün yolda görünce aşık oluverdim diye. O kızcağız da ağzını açıp tek kelime söylememiştir mesela. Yıllarca bekledi ama şimdi evliler çocukları bile var. Bir de erkek arkadaşımın bana söylediği birşeyi sana aktarayım. Benim ondan hoşlandığımı farketmiş. O yüzden çok üstüme geldi mesela açılayım bilmem ne diye yapmadığı oyun kalmadı ama ben hiç birşey söylemedim ona. Bana dedi ki eğer ilk önce sen söyleseydin asla kıymetin olmazdı gözümde sen öyle geri çekildikçe bu kız benim olmalı diye düşündüm dedi. Erkekler bu konularda biraz farklı düşünüyor bence, ilk söyleyen olduğunda kıymetin düşüyor sanki gözlerinde.
Ben açılmadım yakın davrandım o geldi açıldışimdi sevgiliyiz o arkadaşım da yıllarca uzaktan sevdi hocayı. Sonra mezun olduktan sonra bir gün yolda karşılaşmışlar adam o gün vurulmuş kıza. Bizzat hocamla konuşmuştum, adam yemin etti öğrencimken bir gün bile aklımdan geçmedi ama o gün yolda görünce aşık oluverdim diye. O kızcağız da ağzını açıp tek kelime söylememiştir mesela. Yıllarca bekledi ama şimdi evliler çocukları bile var. Bir de erkek arkadaşımın bana söylediği birşeyi sana aktarayım. Benim ondan hoşlandığımı farketmiş. O yüzden çok üstüme geldi mesela açılayım bilmem ne diye yapmadığı oyun kalmadı ama ben hiç birşey söylemedim ona. Bana dedi ki eğer ilk önce sen söyleseydin asla kıymetin olmazdı gözümde sen öyle geri çekildikçe bu kız benim olmalı diye düşündüm dedi. Erkekler bu konularda biraz farklı düşünüyor bence, ilk söyleyen olduğunda kıymetin düşüyor sanki gözlerinde.
'harmoni'
Birde canım bende yakın davranıyorum ancak bu facede daha çok çünkü okulda onu görünce hiç bişey diyemiyorum ;( yüzüne bile bakamıyorum ;(
Gerçekten süper bir sonuç ikiside :) bende bu cevabı bekliyordum korkuyorum değerimi yitirmekten ve aynı zamanda beni diğer kızlarla bir kefeye koymasından korkuyorum ben onu gerçekten seviyorum geçen bi kız yanımda 'çok seviyorum' falan dedi bir baktım bir hafta sonra başka biriyle çıkıyor :s Kuzum ama ya oda benim açılmamı bekliyorsa ya başkasını severse ben sessiz kaldıkça.. Ya bu ikilem çok canımı sıkıyor ;((( ama o zaman beni sevmemiştir zaten değil mi en azından bunu bilmiş olurum.
Kuzum oda sanki öyle davranıyor bakıyor falan ya resmen adam cilve yapıyor banagözünün ucuyla bakmalar koridorda falan bakmalar :) bana açıl diyo resmen bana aşık olduğunu söyle diyo resmen ama bende söylemicem. Ama ben nasıl face dışında okulda ona yakın davranabilirim ki???
Sorunun cevabını kendin vermişsin. Erkek dediğin nazlı olmaz ne demek senden bekliyormuş? Oldu olacak ananı babanı al da istemeye gitBırak senden bir hareket görmediği için başkasını sevecekse sevsin, sana kıymet veren adam öyle birşey yapmaz. Ben sen olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum mesela. Önce faceden iletişimi rafa kaldırırdım. Çünkü oradan gereksiz bir rahatlık oluyor yüzyüze değilsin ya. Girme mesela face'e ya da kapat ne bileyim. Sonra mesela aradan biraz zaman geçince bir not almak için ya da dersle ilgili birşey sormak için yanına giderdim. Ama mümkün olduğunca mesafeli ve ciddi olurdum. Soracağımı sorar çıkardım. Sonra ne bileyim koridorda bilmem nerde görünce de hiç birşey yokmuş gibi selam verir gülerdim. Yani demem o ki kafasını çorba ederdim. Bu her zaman işe yarıyor bence Şu anki sevgilime öyle yaptım mesela ben. Çocuğu deliye döndürdüm. Nerede duracağını nerede ne söyleyeceğini bilemez hale geldi. Kafaları karışınca planlı davranamıolar zaten hissediyosa bişey pat diye söyler o zaman
msjını aldım küçüğüm ama benım hakkım dolmamıs daha yanıt veremedım. busecım aklın yolu bir gordugun gıbı tatlım burdan takıp edıyorum tebessumle sızı msjında yazdgın yöntemde hosuma gıttı.ama soylemek zorunda kalan sen olma hıcbızaman arkadasın dedıgı gıbı kafasını allak bullak et debelensin :)ayrıca bende seni çok sevdim heyecanın hep böyle taptaze kalsın inşallah :)
Bak bi gün suratsız bi gün çok mutlu, bi gün hiç sevmez bigün çok sever gibi davran gör bak neler olacakBuraya da yaz okuyalım yahu
:))))) yazarım tabi yazmam mı :))))) sizi merakta bırakmam hem 100 oldu msjlarım hepinize teker teker msjda atarım özelden :))) harmoni yapcam o dediklerini neler olcak bakalım :) Çok seviyorummm çok :))) Ben anlatmıştım ya hani kar yağmıştı istanbula ve gece 03.00 da ben faceden msj attım 'yarın okullar tatil siz okula gidecek veya dışarı çıkacaksanız eğer sıkı giyinin ki üşümeyin hasta olmayın kendinize dikkat edin' yazdım :) sonra tatil bitti çarşamba derse girdi kazak falan giymişti :) çok sıkı giyinmişti :))) bana bakıp duruyodu tabi o mesajdan sonra utancımdan adamın yüzüne bakamadım daarkadaşım 'bak sıkı giyinmiş sana gösteriyo' diye şakalaştık arkadaşımla ileride bişey olmasa bile yüzümü güldürecek tebessüm edeceğim anılarım olacak :) belkide kızıma oğluma 'babanıza bunları yaptım bunları dedim' diyeceğim belli mi olur.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?