Artık özel dersini o hocadan almamayla baslayabilirsin, kendine gelmeye çalış bence.Lise son sınıf öğrencisiyim . Okuldaki hocamdan özel ders alıyorum yani hem okulda hem de evdeki özel dersime o geliyor . Ve git gide bu yüzden o kadar samimi olduk ki tıpkı abi kardes gibi zaten o da bana öyle bir yaklaşımla yaklaşıyor ben senin öğretmenin değil ayni zamanda abinim der hep . Benim sorunum şu ki bu bende artık takıntı yaptı galiba yani okulda sırf onu görmek için kantine inmeler onun yanından geçerken arkadaşlarımla diyaloglarımı duymasını sağlamak ya da onun ders programını ezberleyip(maalesef ki bunu yaptım hangi saati kime hangi saatleri boş ne zman eve gidiyor hepsini öğrendim) o sınıfın önüne gidip tesadüfi karşılaşmalar yapıyorum . Ya da bizim sınıfa dersi olduğu zamanlar öyle bir hesaplayip tam o sınıfa girerken onun ilgisini çekecek şeyler yapmak (masanın üstüne çıkıp şarkı söylemek gibi gibi ) sonra benim dışımda özel ders verdiği tüm öğrencileri bir şekilde öğrenip onlara karşı yaklaşımlarını gözlemlemek ve Kıskanmak .Kafamda onunla kuracağım diyalogları hesaplayip ertesi gün gerçekleştirmek bunlar hoşlantı değil değil mi sonuçta karısı ve çocuklarindan kıskanmiyorum onu hatta çocuklarının resmini gösterir bana eşiyle arasındaki sıkıntıları anlatır ve hiç kıskanmam aksine benimle Paylaşmasindan mutlu olurum ama onu her dk düşünüyor oluşum diğer öğrencilerinden kıskanmam ders programını ezberlemem sırf onu görmek için kantine inmem ilgisini çekmeye çalışmam ne oluyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan. O kadar bunaldım ki yardım edin nolur
Ama bana baya baya faydası oldu ailemde bunun farkında üstelik branşının en iyisi o aylardır ondan ders alıyorum aileme ne diyeceğimArtık özel dersini o hocadan almamayla baslayabilirsin, kendine gelmeye çalış bence.
Aramız baya iyi sürekli sakalasiriz hatta okulda abim gibi korur kollar beni ama ben sürekli onu düşünmekten ve hoşlanmakan çık korkuyorumLisede bir arkadaşım vardı. 50 yaşındaki hocamız için yapıyordu bu dediklerini babası yoktu arkadaşımın baba yerine koyduğunu düşünüyorum şimdi.
Lise son sınıf öğrencisiyim . Okuldaki hocamdan özel ders alıyorum yani hem okulda hem de evdeki özel dersime o geliyor . Ve git gide bu yüzden o kadar samimi olduk ki tıpkı abi kardes gibi zaten o da bana öyle bir yaklaşımla yaklaşıyor ben senin öğretmenin değil ayni zamanda abinim der hep . Benim sorunum şu ki bu bende artık takıntı yaptı galiba yani okulda sırf onu görmek için kantine inmeler onun yanından geçerken arkadaşlarımla diyaloglarımı duymasını sağlamak ya da onun ders programını ezberleyip(maalesef ki bunu yaptım hangi saati kime hangi saatleri boş ne zman eve gidiyor hepsini öğrendim) o sınıfın önüne gidip tesadüfi karşılaşmalar yapıyorum . Ya da bizim sınıfa dersi olduğu zamanlar öyle bir hesaplayip tam o sınıfa girerken onun ilgisini çekecek şeyler yapmak (masanın üstüne çıkıp şarkı söylemek gibi gibi ) sonra benim dışımda özel ders verdiği tüm öğrencileri bir şekilde öğrenip onlara karşı yaklaşımlarını gözlemlemek ve Kıskanmak .Kafamda onunla kuracağım diyalogları hesaplayip ertesi gün gerçekleştirmek bunlar hoşlantı değil değil mi sonuçta karısı ve çocuklarindan kıskanmiyorum onu hatta çocuklarının resmini gösterir bana eşiyle arasındaki sıkıntıları anlatır ve hiç kıskanmam aksine benimle Paylaşmasindan mutlu olurum ama onu her dk düşünüyor oluşum diğer öğrencilerinden kıskanmam ders programını ezberlemem sırf onu görmek için kantine inmem ilgisini çekmeye çalışmam ne oluyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan. O kadar bunaldım ki yardım edin nolur
Kesinlikle öyle bir insan değil karısını çok sevdiğini falan da söyler yani mesela bazen karisindan şikayet eder sonra da ama onsuz yapamam bunun da farkındayım deruzak dur karısıyla sıkıntısını öğrencisine anlatan hoca mı olur?
okulun bitince ne demek istediğimi anlarsın. sen mezun olup artık öğrencisi olmayana kadar harekete geçmeyecektir.
Kesinlikle öyle bir insan değil karısını çok sevdiğini falan da söyler yani mesela bazen karisindan şikayet eder sonra da ama onsuz yapamam bunun da farkındayım der
hoşlantı olduğundan ben bile emin değilim ki üstelik derslerim iyi ama ders çalışırken sürekli aklıma geliyor sonra kendimi uzak tutacağım dedim dün okulda yanina çağırıp bana tavırlı mısın bir şey mi yaptım dedi e öyle söyleyince de mecbur eski halime döndümBence anladı sizin hoşlantınızı ve dikkat çekmeye çalıştığınızı o yüzden ben senin abinim , ev ve eş ile ilgili bilgi vermeler yapıyor ... Yani sana yanlış yapma üzülürsün abicim msjı veriyor...
Dikkatini dağıt , yaşıtlarınla ilgilenmeye çalış. En önemlisi klşe olacak ama kendini şuan için derslerine ver bikaç ay sonra hatırlayıp güleceksin yaptıklarına
Iyi de ben onu eşinden ayirmaya çalışmıyorum ki ya da ona bir şeyleri belli etmeye ayni sekilde o da bana karşı yanlış bir davranışta bulunmadı zaten 37 yaşında adam asla ikimiz tarafından da o çizgiyi aşacak bir hareket çıkmadıDaha kucucuksun. Ufak tefek seylere yanlis anlamlar yukleyip yanlis yollara suruklenebilirsin. Elinden geldigince uzaklas. Unutmaya bak. Ne senin ne ogretmeninin yaptiklari dogru degil...evli ustelik. Ya neresinden tutsan elde kaliyo. Abin falan degil. Olamaz da. Gibisi de olamaz.Ogretmen ogrenci iliskisini de asmis. Onune bak okulunu bitir. Gormezsen muhattap olmazsan unutur gidersin.
Nasıl yapacağım haftanın altı günü görüyorum onuUzak durmanın öneririm
Iyi de ben onu eşinden ayirmaya çalışmıyorum ki ya da ona bir şeyleri belli etmeye ayni sekilde o da bana karşı yanlış bir davranışta bulunmadı zaten 37 yaşında adam asla ikimiz tarafından da o çizgiyi aşacak bir hareket çıkmadı
Sevgili bulmaya mi çalışıyorum sizce zaten is hoşlanmaya gitmesin diye yardım istiyorum yaptıklarımın Saçmalığınin da farkındayım derslerim çok iyi hayatımdaki tek sorun takintimhiç abi kardeş ilişkisi gibi değil
senin bu yaptıkların takıntı
arkadaşlarımla konuşurken beni duysun diye yaptıklarında komik
adam işini yapıyor
sende dersini al okuluna devam et dengine göre bir sevgili bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?