Hocama karşı hissettiklerim

değişik mi geldi size?
Değişik geldin evet.

Hocanla bu yaşta (hangi yaşta?) herhangi bir şey yaşaman (sadece sözlü ve duygusal olsa bile mi?) hocanın hapse girmesine (af buyur?) ve orada hapistekiler tarafından öldürülmesine sebep olacaktır (bir de olacaktır diye kesin konuşuyor, emin yani adamın öldürüleceğine).

Toplumumuz neye çok duyarlıymış neler neler yankı getirmiyor bu ülkede, ülke birbirine girmiyor da üstü kapatılıyor. He çok duyarlı. Wonderland'inizden kartpostal da atın

Sevgili kardeşim
Onu düşünüyorum bunu hesaplıyorum,
Burada alıp oraya götürüyorum diye bin tane alavereye yoğunlaşacagına,
Bir iki havuz problemi, hız problemi yaş problemi falan çözsen de,
Güzel bir bölüm kazansan, yaşıtlarınla ilişki kursan, hayati biraz tanısan, kendi ayaklarının üstünde durmayı, nefes almayı öğrensen, kendi değerini bilsen, kendine yetmekten haz duysan, daha güzel olmaz mı?

Öğretmenin hiç doğru davranmıyor. Ayrıca okulda dersine girdiği öğrencisine özel ders vermesi de çok yanlış. Nitekim arada gereksiz samimiyet olmuş. Okulda para aldığı öğrencilerini kayırıp kollaması, ayrıcalıklı hissettirmesi etik değil. İnsanlar bu yaşta öğretmenlerine ilgi duyabilir ve ilerde hoş bir anı olur ama seninki biraz fazla rahatsız edici aklını başına topla bence. Öğretmeninin de aklını başına tolamalı ve nasıl mesafe koyması gerektiğini bilmiyorsa bu işlere kalkışmamalı.

ben eşimi uyarıyorum sakın otobüse minibüse binme es kaza bi kadına değersin sonra kadın taciz diye bağırdığı an seni topluca döverler. Allah'tan arabası var ve işi icabı hiç bir kadınla muhatap olmak zorunda kalmıyor.
devir kadıncılık oynama devri. asıl cefakar kadınlar sessizce ağlarken biz kezban çığırtkanların sesine mikrofon tutuyoruz.
oğluma da tembihledim sakın kız arkadaşlarına dokunma hatta değmemeye çalış. babaları seni döver. sormaz bile.

Sırf bu mesaja cevap yazmak için üyelik aldım, buyrun bunlar da çığırtkan kezbanlar

https://www.sondakika.com/haber/hab...10473566/?utm_referrer=https://zen.yandex.com

https://odatv.com/tacizci-ogretmen-kamerayla-yakalandi-1001181200.html

http://www.mynet.com/haber/yasam/di...dar-ileri-gitmisti-ki-boynu-morardi-2476404-1

http://www.haber7.com/antalya/2485969-tacizci-ogretmenin-cezasi-belli-oldu

Birkaç dakikada bulduklarım bunlar, ne kezbanlar var hayatta değil mi hanımefendi

Öğretmenin davranışı kesinlikle çok hatalı ben zaten abi , abla ayağını hiç sevmem... Bir şey derdim ama argodan ban yemeyeyim şimdi durduk yere :) Ben senin abinim diyen erkek tipinden koşarak uzaklaş ömrün boyunca... Senin hislerin yaptıklarında yaşından kaynaklı , geçer zaten okul bitecek... Benim de bir arkadaiım vardı lisede öğretmenimize aşıktı... Sonunda adamın başını belaya soktu , adam ters davrandığı ve sen çocuksun dediği için iftira attı !

Gerçekten iletişimleri çok iyi olduğu in abi kardeşe bağlamış da olabilir adam bilemeyizki içini? Benimde lisede ders aldığım kadın bir hocam vardı bana ders bitiminde fal falan bakardı kocasından bahsederdi herşeyden konuşurduk çok çok severdim hala yeri ayrıdır bende. Kadın olunca samimiyet kurulur erkek olunca kurulmaz demeyin bence belkide adam böyle davrandığı için konu sahibi o dersi daha çok seviyor yetersiz olduğu derse çalışıyor ve başarılı oluyordur öğretmen taktiğidir bu önce kendini sonra dersi sevdirir öğrenciye ki başarılı olsun çünkü sevmediğimiz derse çalışmayız. Ama onunla sürekli tesadüfi karşılaşmalar yaratmaya çalışman hiç hoş değil gerçekten bu konuda kendine hakim olmalısın, belki dediğin gibi hoşlantı değil abin olarak gördüğün ve seni koruyup kollamasını hoşuna gittiği içindir ama yinede durum ileriye gitmeden kendi yaşıtın birini bulmalısın oyalanmak için hocana olan tutumunda değişebilir o zaman

eşim tacizci olmadığına göre benim korktuğum bu kadınlar değil, çığırtkan kezbanlar ve her an abinizin babanızın hayatını karartabilirler. bir de ne yazdığımı anlamayan kezbanlar var ama çok önemli değil.

Otur derslerine çalış, elalemin kocasına da göz dikme.. memlekette erkek kalmadı galiba..

seninki hoşlantıdan ziyade saplantı olmuş. ve bence sağlıklı değil. çünkü adam zaten evli. senden yaşça çok büyük. ve derslerine odaklanman gereken dönemde kafanı kurcalıyor. muhtemelen 1 sene sonra adını hatırlamayacağın biri için bugününü harcıyorsun.
ve bundan gayet eminim. zira hemen hemen herkesin lisede aşık olduğu bir hocası vardır. benimki milli güvenlikçi tazecik bir subaydı misal. adını bile hatırlamıyorum şuan =) okuldaki diğer milyon tane kız gibi bende ondan hoşlanıyordum.

Sevgili bulmaya mi çalışıyorum sizce zaten is hoşlanmaya gitmesin diye yardım istiyorum yaptıklarımın Saçmalığınin da farkındayım derslerim çok iyi hayatımdaki tek sorun takintim
Bence özel dersi bırak başka hocaya geç.Takıntın artarsa daha kötü olabilir dersleri salabilirsin.

Masanın üzerine çıkıp şarkı söylemek m hemde sadece ilgisibi çekmek için

Karisiyla arasindaki sorunu sana neden anlatiyor?

Aklini basina topla.

Sen ogrenci o da koca adam ve hocan ayni zamanda evli barkli adam.

Ne demek hoslanmak.

Okuluma derslerine odaklan.

Baska seylerle oyalan.

Dogru yolda degilsin.

Otur derslerine çalış, elalemin kocasına da göz dikme.. memlekette erkek kalmadı galiba..
Ne kadar ayıp yazdığınız elalemin kocasına göz dikme ne demek?! cahilliğin ergenliğin dorukları olan bir yaşta şu an o kız böyle mi akıl verilir? Çocuk sayılır daha kızcağız ve hoşlanmadığını takıntı veya hayranlık duyduğunu yaptığının da yanlış olduğunu zaten söyledi ısrarla. Böyle yorumlar yaparak yanlışa sürüklemeyin veya pasif, asosyal hale getirmeyin gençleri.

ayıp şu yazdıklarınız. Kadınlar tekme yiyor hatta öldürülüyor etrafındaki kimse bişey yapmıyor da bir kadın tacizci diye bağırınca linç edilecekmiş bak bak. İnsan biraz elini vicdanına koyar şunları söylerken. Orda burda kadınlara Kezban diyerek kendinizi büyük gösteremezsiniz kusura bakmayın. Neyse sizin de yetiştirme tarzınız bu şekildeymiş napacaksınız.

Öyle mi? Sizin eşiniz öğretmen olsa, öğrencisi asılsa demediğinizi bırakmazsınız ama burada dimi? Yanlış mı? Dikkat çekmek için elinden geleni yapsa, masaya çıksa şarkılar söylese? Ergendir, gençtir mi dersiniz? Peki ya eşiniz kapılıp yüz verse? Sadece eşinizi mi suçlarsınız? Ben bu sitede herkese karşı hep olumlu yorumlar yapıyorum, ama başkasının sevgilisine, eşine asılan kaç yaşında olursa olsun yorumum bu tavrım bu... 17-18 yaşlarında bir kız ne yaptığını gayet de iyi biliyordur ayrıca, biz de geçtik o yaşlardan.. Kaldı ki bu yaş meselesi de değil, vicdan meselesi...

İyide asılıyorum hoşlanıyorum dememiş ısrarla hayranlık duyuyo olabilirim hoşlantıya dönmesini istemiyorum ne yapmalıyım demiş, yaptığının yanlış olduğunun farkında yani. Eğer ben hocama aşığım evli olması umrumda değil nasıl ayırırım karısından gibi şeyler yazsa yazdıklarınızın altına imzamı atarım ama yardım istiyor burdaki genç kız bence çok çıkışmışsınız. Bizim zamanımızdaki devirle şimdiki ne yazık ki bir değil bizim ailemiz höt deyince dururduk şimdi aileler çocuklarıyla arkadaş gibi olmayı tercih ediyor ve bence çok daha iyi böyle olması, o zamanlar 17-18 yaşında evleniyordu insanlar şimdi daha geç evleniyorlar o yaşlardakiler hala çocuk sayılıyor bir nevi o yüzden kıyaslamayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…