Değişik geldin evet.değişik mi geldi size?
ben eşimi uyarıyorum sakın otobüse minibüse binme es kaza bi kadına değersin sonra kadın taciz diye bağırdığı an seni topluca döverler. Allah'tan arabası var ve işi icabı hiç bir kadınla muhatap olmak zorunda kalmıyor.Değişik geldin evet.
Hocanla bu yaşta (hangi yaşta?) herhangi bir şey yaşaman (sadece sözlü ve duygusal olsa bile mi?) hocanın hapse girmesine (af buyur?) ve orada hapistekiler tarafından öldürülmesine sebep olacaktır (bir de olacaktır diye kesin konuşuyor, emin yani adamın öldürüleceğine).
Toplumumuz neye çok duyarlıymış neler neler yankı getirmiyor bu ülkede, ülke birbirine girmiyor da üstü kapatılıyor. He çok duyarlı. Wonderland'inizden kartpostal da atın
ben eşimi uyarıyorum sakın otobüse minibüse binme es kaza bi kadına değersin sonra kadın taciz diye bağırdığı an seni topluca döverler. Allah'tan arabası var ve işi icabı hiç bir kadınla muhatap olmak zorunda kalmıyor.
devir kadıncılık oynama devri. asıl cefakar kadınlar sessizce ağlarken biz kezban çığırtkanların sesine mikrofon tutuyoruz.
oğluma da tembihledim sakın kız arkadaşlarına dokunma hatta değmemeye çalış. babaları seni döver. sormaz bile.
Gerçekten iletişimleri çok iyi olduğu in abi kardeşe bağlamış da olabilir adam bilemeyizki içini? Benimde lisede ders aldığım kadın bir hocam vardı bana ders bitiminde fal falan bakardı kocasından bahsederdi herşeyden konuşurduk çok çok severdim hala yeri ayrıdır bende. Kadın olunca samimiyet kurulur erkek olunca kurulmaz demeyin bence belkide adam böyle davrandığı için konu sahibi o dersi daha çok seviyor yetersiz olduğu derse çalışıyor ve başarılı oluyordur öğretmen taktiğidir bu önce kendini sonra dersi sevdirir öğrenciye ki başarılı olsun çünkü sevmediğimiz derse çalışmayız. Ama onunla sürekli tesadüfi karşılaşmalar yaratmaya çalışman hiç hoş değil gerçekten bu konuda kendine hakim olmalısın, belki dediğin gibi hoşlantı değil abin olarak gördüğün ve seni koruyup kollamasını hoşuna gittiği içindir ama yinede durum ileriye gitmeden kendi yaşıtın birini bulmalısın oyalanmak için hocana olan tutumunda değişebilir o zamanbelki ancak gereksiz bir samimiyet bu. öğrencisine ne karısını sevdiğinden.
çok küçüksün senin aklın çalışmaz bu tür çakallıklara. o farkında değil mi sanıyorsun onun ilgisini çekmek için yaptıklarının. ufak ufak işliyor seni. yok karımla sıkıntım var yok karımı seviyorum.
eşim tacizci olmadığına göre benim korktuğum bu kadınlar değil, çığırtkan kezbanlar ve her an abinizin babanızın hayatını karartabilirler. bir de ne yazdığımı anlamayan kezbanlar var ama çok önemli değil.Sırf bu mesaja cevap yazmak için üyelik aldım, buyrun bunlar da çığırtkan kezbanlar
https://www.sondakika.com/haber/haber-115-cocugun-cogunu-akrabasi-hamile-birakmis-10473566/?utm_referrer=https://zen.yandex.com
https://odatv.com/tacizci-ogretmen-kamerayla-yakalandi-1001181200.html
http://www.mynet.com/haber/yasam/di...dar-ileri-gitmisti-ki-boynu-morardi-2476404-1
http://www.haber7.com/antalya/2485969-tacizci-ogretmenin-cezasi-belli-oldu
Birkaç dakikada bulduklarım bunlar, ne kezbanlar var hayatta değil mi hanımefendi
eşim tacizci olmadığına göre benim korktuğum bu kadınlar değil, çığırtkan kezbanlar ve her an abinizin babanızın hayatını karartabilirler. bir de ne yazdığımı anlamayan kezbanlar var ama çok önemli değil. boşuna üyelik almışsın
seninki hoşlantıdan ziyade saplantı olmuş. ve bence sağlıklı değil. çünkü adam zaten evli. senden yaşça çok büyük. ve derslerine odaklanman gereken dönemde kafanı kurcalıyor. muhtemelen 1 sene sonra adını hatırlamayacağın biri için bugününü harcıyorsun.Lise son sınıf öğrencisiyim . Okuldaki hocamdan özel ders alıyorum yani hem okulda hem de evdeki özel dersime o geliyor . Ve git gide bu yüzden o kadar samimi olduk ki tıpkı abi kardes gibi zaten o da bana öyle bir yaklaşımla yaklaşıyor ben senin öğretmenin değil ayni zamanda abinim der hep . Benim sorunum şu ki bu bende artık takıntı yaptı galiba yani okulda sırf onu görmek için kantine inmeler onun yanından geçerken arkadaşlarımla diyaloglarımı duymasını sağlamak ya da onun ders programını ezberleyip(maalesef ki bunu yaptım hangi saati kime hangi saatleri boş ne zman eve gidiyor hepsini öğrendim) o sınıfın önüne gidip tesadüfi karşılaşmalar yapıyorum . Ya da bizim sınıfa dersi olduğu zamanlar öyle bir hesaplayip tam o sınıfa girerken onun ilgisini çekecek şeyler yapmak (masanın üstüne çıkıp şarkı söylemek gibi gibi ) sonra benim dışımda özel ders verdiği tüm öğrencileri bir şekilde öğrenip onlara karşı yaklaşımlarını gözlemlemek ve Kıskanmak .Kafamda onunla kuracağım diyalogları hesaplayip ertesi gün gerçekleştirmek bunlar hoşlantı değil değil mi sonuçta karısı ve çocuklarindan kıskanmiyorum onu hatta çocuklarının resmini gösterir bana eşiyle arasındaki sıkıntıları anlatır ve hiç kıskanmam aksine benimle Paylaşmasindan mutlu olurum ama onu her dk düşünüyor oluşum diğer öğrencilerinden kıskanmam ders programını ezberlemem sırf onu görmek için kantine inmem ilgisini çekmeye çalışmam ne oluyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan. O kadar bunaldım ki yardım edin nolur
Bence özel dersi bırak başka hocaya geç.Takıntın artarsa daha kötü olabilir dersleri salabilirsin.Sevgili bulmaya mi çalışıyorum sizce zaten is hoşlanmaya gitmesin diye yardım istiyorum yaptıklarımın Saçmalığınin da farkındayım derslerim çok iyi hayatımdaki tek sorun takintim
Ne kadar ayıp yazdığınız elalemin kocasına göz dikme ne demek?! cahilliğin ergenliğin dorukları olan bir yaşta şu an o kız böyle mi akıl verilir? Çocuk sayılır daha kızcağız ve hoşlanmadığını takıntı veya hayranlık duyduğunu yaptığının da yanlış olduğunu zaten söyledi ısrarla. Böyle yorumlar yaparak yanlışa sürüklemeyin veya pasif, asosyal hale getirmeyin gençleri.Otur derslerine çalış, elalemin kocasına da göz dikme.. memlekette erkek kalmadı galiba..
ayıp şu yazdıklarınız. Kadınlar tekme yiyor hatta öldürülüyor etrafındaki kimse bişey yapmıyor da bir kadın tacizci diye bağırınca linç edilecekmiş bak bak. İnsan biraz elini vicdanına koyar şunları söylerken. Orda burda kadınlara Kezban diyerek kendinizi büyük gösteremezsiniz kusura bakmayın. Neyse sizin de yetiştirme tarzınız bu şekildeymiş napacaksınız.="ingiliccekarakter, post: 54417433, member: 855366"]ben eşimi uyarıyorum sakın otobüse minibüse binme es kaza bi kadına değersin sonra kadın taciz diye bağırdığı an seni topluca döverler. Allah'tan arabası var ve işi icabı hiç bir kadınla muhatap olmak zorunda kalmıyor.
devir kadıncılık oynama devri. asıl cefakar kadınlar sessizce ağlarken biz kezban çığırtkanların sesine mikrofon tutuyoruz.
oğluma da tembihledim sakın kız arkadaşlarına dokunma hatta değmemeye çalış. babaları seni döver. sormaz bile.
Ne kadar ayıp yazdığınız elalemin kocasına göz dikme ne demek?! cahilliğin ergenliğin dorukları olan bir yaşta şu an o kız böyle mi akıl verilir? Çocuk sayılır daha kızcağız ve hoşlanmadığını takıntı veya hayranlık duyduğunu yaptığının da yanlış olduğunu zaten söyledi ısrarla. Böyle yorumlar yaparak yanlışa sürüklemeyin veya pasif, asosyal hale getirmeyin gençleri.
İyide asılıyorum hoşlanıyorum dememiş ısrarla hayranlık duyuyo olabilirim hoşlantıya dönmesini istemiyorum ne yapmalıyım demiş, yaptığının yanlış olduğunun farkında yani. Eğer ben hocama aşığım evli olması umrumda değil nasıl ayırırım karısından gibi şeyler yazsa yazdıklarınızın altına imzamı atarım ama yardım istiyor burdaki genç kız bence çok çıkışmışsınız. Bizim zamanımızdaki devirle şimdiki ne yazık ki bir değil bizim ailemiz höt deyince dururduk şimdi aileler çocuklarıyla arkadaş gibi olmayı tercih ediyor ve bence çok daha iyi böyle olması, o zamanlar 17-18 yaşında evleniyordu insanlar şimdi daha geç evleniyorlar o yaşlardakiler hala çocuk sayılıyor bir nevi o yüzden kıyaslamayın derim.Öyle mi? Sizin eşiniz öğretmen olsa, öğrencisi asılsa demediğinizi bırakmazsınız ama burada dimi? Yanlış mı? Dikkat çekmek için elinden geleni yapsa, masaya çıksa şarkılar söylese? Ergendir, gençtir mi dersiniz? Peki ya eşiniz kapılıp yüz verse? Sadece eşinizi mi suçlarsınız? Ben bu sitede herkese karşı hep olumlu yorumlar yapıyorum, ama başkasının sevgilisine, eşine asılan kaç yaşında olursa olsun yorumum bu tavrım bu... 17-18 yaşlarında bir kız ne yaptığını gayet de iyi biliyordur ayrıca, biz de geçtik o yaşlardan.. Kaldı ki bu yaş meselesi de değil, vicdan meselesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?