Hocama karşı hissettiklerim

konu sahibi hocasıyla karşılaşmak için fırsatlar yarattığını, masaya çıkıp şarkı söylediğini belirtiyor. yani bu mini etek giydi tahrik oldum meselesi değil. sokaktaki kadın taciz edilmek istemez ve taciz eden suçludur ama konu sahibi hocasından hoşlandığını ve karşılaşmaya çalıştığını belirtiyor.
birlikte işlenmiş suçlarda tahrik edenin de tahrik olanın da suçu vardır.
örnekler
birinin aklına banka soyma, adam öldürme ya da uyuşturucu üretimi yapma fikri gelse ve bunu yapmak için başka birini ikna etmeye çalışsa ve başarsa burada ikisinin de vebali vardır.
bu kız hocasına olan duygularını fiile geçirse ve adam da karşılık verse bence ikisinin de vebali suçu vardır.
lütfen örnekleri ortak yönleri açısından kıyaslayalım.

Size çok çok teşekkür ederim kendimi o kadar iyi hissettirdiniz ki evet yaptığım yanlış ama kesinlikle ayartmaya ya da duygularımı belli etmeye çalışmadım

Hanımefendi ben ilgisini cekeyim derken hoşlansidan kastetmedim kötü bir amacım olsa şimdiye yapmıştım zaten

Lütfen çok rica ediyorum konumu kapatıp üyeliğimi iptal eder misiniz ? Ben kimseyi tahrik etmeye ayartmaya çalışmadım zaten yanlış bir şey yapmamak için buraya yazdım ama olay çok farklı yere çekilmiş

Bunları ben de yaşadım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. başlığı görünce birden kendimi gördüm sende.. simdi 29 yasindayim. Ögretmenim...üzülme bunlar olağan şeyler. Bize eğitim fakültelerinde ögrencilerin ögretmenlerine ilgi duymaları son derece dogaldır diye ögretildi. Durumun normal. Bu çok insanın başına gelir. Sınırları aşmadigin ve kendi içinde yaşadığın sürece de heyecan vericidir. Sana tavsiyem şudur ki bunların geçici olduğunu bil. Adımlarını atarken 5 sene sonra kendi kendini utandırma. Pişman olacağın seyleri yapma. Ayrıca ögretmenin durumunun farkında olabilir. Bence abartma hiçbir davranışı. İlerde tüh tüh dememek için.

Farkinds olmadığına adım kadar eminim ayrıca hoşlanıyorum ondan hoşlanmadigima eminim ayrıca utanılacak hiç bir şey yapmıyorum yapmam ilgisini çekmem ister istemez oluyor ve tahrik edici şeyler yapmıyorum basit öğretmen öğrenci konuşmaları

Üyenin talebi üzerine konusu kapatıldı, üyeliği iptal edildi.
Liseli bir çocuğumuz buradaki yorumlar sebebiyle üyelik iptal ettirdiği için üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…