Hocamdan ayrılmalı mıyım??

parayı peşin ödediniz mi yoksa 5 ay sonra mı ödeyeceksiniz

hocanızla açık açık konuşun bu şelikde anlaştık dıye yapacak başka birşey yok

Böyle işmi olur ya açık açık konusun hakkınızı yıyor niye yediresiniz hakkınızıki glrcegıne yazık

açık açık söyleyeceksi
çekinmek ne demek.. para veriyorsun sonuçta
ödediniz mi parayı ödeyecek misiniz birde

Ben de lise sonda gitmiştim. Geometri hocamız lise ikide nerdeyse hiç gelmediği için o dersten bir soru anca yapıyordum on yedi sorudan. Ama sonra on beş nete bana mısın demedim. Ki haftada bi kere gidiyordum. Yani matematikte hoca çok önemli. Siz de parayı az verin sonra hallederiz diyin.

çekinme sakın. korkma. sana bedavaya anlatmıyor sor olmuyorsada başka birinden ders al

Umarım parayı peşin ödememişsindir.
Adamdan neden çekiniyorsun yahu, paranla ders alıyorsun, adam iyilik olsun diye yapmıyor ya, başlatmasın 80 lirasından. Biz de yapıyoruz aynı işi, sesinizi çıkartamadığınızın fevkalade farkındadır o. İyice ezikliyor sizi bildiğin.

Konuş açıkça ya da ailene söyle, annen ya da baban konuşsun. O ne öyle, en baştan söyleseydi o zaman böyle böyle diye. Sen fayda görmüyorsan ne anlamı var özel dersin ? Para kolay kazanılmıyor, kesinlikle çözsün sorunlarını. Madem yetişemiyor tüm öğrencilerine yetiştiği kadarına ders verecek. Sizi hafife alıyor canım, ailene söyle biraz sıkılasınlar hocanın vidalarını...

Senin hakkindan calmis oluyor.kesinlikle konusun hocanizla..hakkini ara canim

parayı peşin ödediniz mi yoksa 5 ay sonra mı ödeyeceksiniz

hocanızla açık açık konuşun bu şelikde anlaştık dıye yapacak başka birşey yok
Hayır ben ilk ay parasını verecektim, sonra bana canım toplu alırım şimdi vermeyin dedi.

Böyle işmi olur ya açık açık konusun hakkınızı yıyor niye yediresiniz hakkınızıki glrcegıne yazık
Evet bizim diğer arkadaşlarımız yazın tatil yaparken biz ikimiz işe girip çalıştık, paramızı biriktirdik.
O yüzden zorumuza gidiyor ama nasıl yaptı bilmiyorum üzerimizde bir baskı oluştu korkuyoruz.
Bizi bırakır başka hocayı bu saatten sonra bulamayız diye.

Aileleriniz devreye girmezse daha beter olacaksınız.

Size babasının hayrına ders vermiyor ya sakın çekinmeyin
Açık açık konuşun..Siz böyle susmaya devam ederseniz yakında hiç gelmeyecek benden demesi..

Evet baskı var sanki üzerimizde.
Peki şimdi konuşsak geç kalmış sayılmaz mıyız?
Hüseyin yani arkadaşım da diyor ki onun en başında 3 günden 2 güne düşürdüğünde bir şey demedik şimdi bize kalkıp neden açıyorsunuz konusunu derse ne diyeceğiz diyor.
En başında tepki vermedik şimdi ne desek boş, geç kaldık en başında konuşacaktık diyor.

Hüseyin yanlış diyor.
3 günden 2 güne düşürdüğümde birşey demediniz, şidi neden diyorsunuz? kadar pişkince bir soru sorulursa bile cevabınız çok basit:
"Telafi edeceksiniz sanıyorduk, fakat daha da azalttınız, sessizliğimizi suistimal ediyorsunuz."

Yüz yüze konuşmayın, anladığım o ki, onu pek yapamayacaksınız. Mesaj atın telefonuna. Hemen şu an atalım mesajı gel yazarız iki dakka.

Ne alakası var geç kalmakla sizde o zaman hocam biz haftada 3 gün olarak anlaştık 2 güne düştü biz bunun istisna olduğunu düşündük bu yüzden bir şey demedik ama bu 2 gün olayı düzen haline geldi hatta şu anda haftada 1 güne düştü deyin. Yada siz devreden çıkın aileleriniz konuşsun, sizi çocuk yerine koyup ciddiye almıyor olabilir

ne kadar ayıp yaptığı hocanız parayı toplu alınca hevesi kaçmş herhalde..
bence geçin karşısına anlaşmaya uymıycaksanız para iadesi isteyin.. hepsi paracı bu özel ders hocalarının kim ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…