hocamın davranışları

Ya ne kadar paranoyakça şeyler uyduruyorsunuz koridorda onu mu bekliyorum dedim.ben dersten ciktim inerken görüyorum.ya da derse girmek için de koridorda bekliyorsunuz hoca gelip kilidi açıyor

Paronayaklik bir ruh hastaligidir ve psikolog veya psikiyatrlar buna karar verir, siz degil. Herkes birbirinize paronayak diyebiliyorsa hocanizi paronaya yapmissiniz diye ruh hastalisini yapistiralim size de o halde?

Hocanizi resmen kafaniza takmissiniz, "1 dk beklese konusacaktik, derste gozgoze geliyoruz, bana yardimci olacak ehe ehe ehe" bi bence bana asik dememissiniz. Bunu yapan siz ama paranoya olan ben. Tabi yaa.

Bi mesajınızda kadın diyorsunuz diğer mesajınızda erkek Bence sen bi karar ver hocanın cinsiyetine. Bi de bizim bişey uydurduğumuz yok. Sen yazdıklarını oku

Paronayaklik bir ruh hastaligidir ve psikolog veya psikiyatrlar buna karar verir, siz degil. Herkes birbirinize paronayak diyebiliyorsa hocanizi paronaya yapmissiniz diye ruh hastalisini yapistiralim size de o halde?

Hocanizi resmen kafaniza takmissiniz, "1 dk beklese konusacaktik, derste gozgoze geliyoruz, bana yardimci olacak ehe ehe ehe" bi bence bana asik dememissiniz. Bunu yapan siz ama paranoya olan ben. Tabi yaa.
Sadece 1 dk beklese konuşacaktım dedim selam verme anlamında.digerlerini siz uydurdunuz ve sonra onlara paranoyakça deyip lafı bana getiriyorsunuz.kendi ağzınızı dediniz paranoyak diye

Sadece 1 dk beklese konuşacaktım dedim selam verme anlamında.digerlerini siz uydurdunuz ve sonra onlara paranoyakça deyip lafı bana getiriyorsunuz.kendi ağzınızı dediniz paranoyak diye

Ben ilk yorumumda gayet kibar ve ölcülü yazmisim, tekrar okudum. Herhangi bi paranoyakligim yok. Yuksek not alinca hocasina mail atan dusunceli cimcime kiz, burada aslan kesiliyor. Hangisi sensin? Tutarli ol biraz ya.

Oooo bi dünya öğrenci seni mi farkedecek ?

Acaba ilginiz mi var ?:KK14:

ne biliyim sonuçta yuksek almamız hocamınızın başarısı.bunu lisede bir hocam söylemişti 100 alınca hocaya teşekkür etmiyorsunuz diye.gerçi 100 de almadım ama :KK70:
evet başka bir hoca olsa öyle düşünürüm ama bu hocayı dışarda da gördüm karısıyla çocugunu gösterdi
Eee bundan sana ne olabilir siz bu hocanizi kiskaniyorsunuz

Back
X