hocamın davranışları

Konunun mantığını anlamadım, yüksek not aldın diye ne yani, bos kâğıt verdin de hoca 100 yazdıysa o zaman teşekkür et, durduk yere çalışıp sınava girdikten sonra ne teşekkürü ya"*
Hoca anlatmıyor mu dersi.öğretmenlerin emegini boşa saymak gibi bir şey bu yaptıgınız

Buraya sormakla hata etmişsin her şeyi anlatmam imkansız böyle olunca da bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmuş oluyorsunuz.hocam gayrette memnun oldu böyle bir şey yaptıgım için.maille not isteyenler varken benim teşekkür mesajıma sevinmiştir Eminim.bunu verdiği cevaptan anladım sonra da zaten karşılaştığımızda çok iyi davrandı.
Benim sorunum o olaydan Sonra sanki araya mesafe koymuşum gibi olmak.göz göze gelip selam verememek.ama ne yazık ki burda hassas düşünen pek birileri yok.
Gerçi suçlamamak da lazım.bazı hocalar da tam tersi EGO’nun kurbanı öğrenciye hiç değer vermiyor.öylelerini ben de sevmem yalakalık da yapmammm..

Yazılanları inatla ters anlamaya devam ediyorsun da neyse ben ters gitmemeye çalışayım. Ben senin hayatını komple bilemem buraya yazdıklarından çıkarım yapabilirim ve evet hocan belli ki hoşlanmamış. Sen kendince hocanın zihnini okuyorsun sevinmiştir etmiştir diye bence sevindiği falan yok gayet de gereksiz yani. Kendi hakkınla aldığın nota niye teşekkür edesin? Ha bir bildiğin varsa ona göre devam eder buraya sorma ihtiyacı hissetmezsin. Şu an burada yorum yazanlara genel olarak terbiyesizlik ediyorsun, kimsenin sana yorum yapma zorunluluğu yok meraklın da değiller. Her zaman da istediğin yorumu alacaksın diye bir kural yok. Yalakalık yaptın diyen olmadı, hocan tarafından böyle anlaşılma "olasılığın" olduğu söylendi. Millete çıkışmanın lüzumu yok, soru sormuşsun insanlar sana görüş belirtti. Çözdüysen problem de yok demektir.

Bana çok garip geldi :KK53:
Hamilelikten önce üniversitede asistandım
Bir öğrencimin böyle düşüneceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :KK51:

Kim selam vermiş kim vermemiş fark etmiyordur bile adam, kaç tane öğrencisi var. Ben sorun edeceğiniz bir şey göremedim.

Hoca anlatmıyor mu dersi.öğretmenlerin emegini boşa saymak gibi bir şey bu yaptıgınız
Emek ayrı bişey ama onu öğretmek onların görevi yani , ne alaka öğretmenlerin emeğini boşa çıkarmamak, senin yemeklerin nerde kaldı bu arada

hoşlanıyor musun napıyosun sen bu adamdan? çok gereksiz tavırların. insan niye mail atıp teşekkür eder hocasına. hoca farketmemistir bile selam vermemeni.

çok dert değil ama yine de üzüldüğüm ve saygısızlık yapmak istemediğim için size sorayım dedim.
öncelikle yanlış anlaşılmasın ama sevdiğim bir hocam.öğrencilerini çok düşünür muhabbeti iyidir.üniversite hocası bu arada.
neyse geçen dönem sınav kağıdıma bakmaya gittik arkadaşımla o şekilde beni tanıdı biraz da otoriter gibi bana kızmıştı bir konuda.ama sonra iyiliğimiz için kızdıgını vs anladık.
neyse sonra sınavdan da iyi not alınca mail attım teşekkür ederim vs diye.o da cevap verdi.şimdi açık açık yazmıyım.
sonra onun açtıgı dersi almadım bir sonraki dönem.6 ay falan oldu.bir kaç kere koridorda başka biriyle konuşurken koridorda bekledim sonra ders başlayacak diye gittim.bir kaç kere de şimdi ben mesela yukar kattayken o aşagıdan geçiyor görüyorum hocayı ama bir şey demem gerekir mi ? oda beni gördü.bu günde dersten çıkmıştım.1dk beklese inip konuşurdum ama beni görünce hemen odasına gitti.çok üzüldüm.yani hocayla konuştugugumda havalara uçardım şimd iböyle olunca üzüldüm acaba yanlış bir sey mi yapmışım??
Bana baya sevdiğin bir hocan gibi geldi farklı bir hissin mi var? Seni görünce odasına gitmemiştir orası onun kafa dinleme alanı her türlü oraya gidecek yani

Kensi kendine nasil bir kuruntu yapmisin sen kiyamam sana:anne:

Adam hicbirseyin farkinda degil
Kasitli da birsry yapmiyor bence emin ol
Gorursen selam ver gec

Bu kadar:eğlence:

4 yillik universite hayatimda bi kez bile hocalara tesekkur etmedim.ne manaaa yani.burdaki insanlara bakinca ben mi cok tuhafim diyorum.siz niye hocaya tesekkur ediyosunuz ki.sanki ozel ders mi verdi size.ayrica her gordugunuz yerde selam vermek niye.hocalarin isi gucu yok selam vermekle mi ugrasacak

Hocalarimdan çoğunu tanıyorum. Eve dönüş icin ayni servise bindigimiz oluyor. Projeler icin fikrini aldigim, yardim istedigim hocalarda var ama hepsine her gordugumde selam vermiyorum ya da selam beklemiyorum.
Bence büyütüyorsunuz.

bir yere takıldım, sınavdan iyi not alınca niye teşekkür ediyorsunuz? hiçbir hocama böyle bir şey yapmadım çok garip geldi. yani siz almadınız da o fazla not mu verdi?

Universite ogrencisiyim yuksek not aldigimda hic hocalarima yazmadim, aklimin ucundan bile gecmedi. Cok garip geldi bana bu hareketiniz. Ne yalan soyliyeyim yuksekte alsam dusukte alsam kendi basarim veya basarisizligim. Kotu aldigimizda da "Allahin belasi dersi gecemedim iste aferin sana" yazalim o halde.

Hocaniz neden sizi koridorda beklesin? Garip istekleriniz yok mu sizce de? Hocaniz kadin mi erkek mi?

Benim anlamadığım sen neyi sorun yaptın ? Hocana falan ilgi mi duyuyorsun adam derse girerken koridorda falan beklemeler çok enteresan yüksek not alınca da mail atma olayına da bi o kadar hayret ettim doğrusu. Dersine de girmeyen bi hoca için bu kadar üzülme.

Universite ogrencisiyim yuksek not aldigimda hic hocalarima yazmadim, aklimin ucundan bile gecmedi. Cok garip geldi bana bu hareketiniz. Ne yalan soyliyeyim yuksekte alsam dusukte alsam kendi basarim veya basarisizligim. Kotu aldigimizda da "Allahin belasi dersi gecemedim iste aferin sana" yazalim o halde.

Hocaniz neden sizi koridorda beklesin? Garip istekleriniz yok mu sizce de? Hocaniz kadin mi erkek mi?
Tabiki de erkek Konu sahibinin bu kadar kafaya takmasından belli değil mi

çok dert değil ama yine de üzüldüğüm ve saygısızlık yapmak istemediğim için size sorayım dedim.
öncelikle yanlış anlaşılmasın ama sevdiğim bir hocam.öğrencilerini çok düşünür muhabbeti iyidir.üniversite hocası bu arada.
neyse geçen dönem sınav kağıdıma bakmaya gittik arkadaşımla o şekilde beni tanıdı biraz da otoriter gibi bana kızmıştı bir konuda.ama sonra iyiliğimiz için kızdıgını vs anladık.
neyse sonra sınavdan da iyi not alınca mail attım teşekkür ederim vs diye.o da cevap verdi.şimdi açık açık yazmıyım.
sonra onun açtıgı dersi almadım bir sonraki dönem.6 ay falan oldu.bir kaç kere koridorda başka biriyle konuşurken koridorda bekledim sonra ders başlayacak diye gittim.bir kaç kere de şimdi ben mesela yukar kattayken o aşagıdan geçiyor görüyorum hocayı ama bir şey demem gerekir mi ? oda beni gördü.bu günde dersten çıkmıştım.1dk beklese inip konuşurdum ama beni görünce hemen odasına gitti.çok üzüldüm.yani hocayla konuştugugumda havalara uçardım şimd iböyle olunca üzüldüm acaba yanlış bir sey mi yapmışım??

Üniversite hocaları çok yoğun insanlar. Sizi görmemiş bile olabilir. Yani bakmıştır ama görmemiştir. Kafasında yetiştireceği makalesi, bildirisi, sunumu, ders hazırlığı vardır. Gördüyse de tanımamış veya unutmuş olabilir. Sizin birkaç hocanız var ama onların yüzlerce hatta binlerce öğrencileri var. Şu ana kadar dersini seçmedi diye trip atacak hoca ne tanıdım ne duydum. Sizi kırmak için söylemiyorum, ama o hoca için trip atacak kadar değer verdiği bir insan olduğunuzu sanmıyorum. Öyle olsa o hocadan uzak durun derdim.

AA evet aşığım galiba
AA aslında gerçekten hayranlık var yani bir ara onun mükemmel biri olduğunu düşünüyorum.kendisi de derste söylerdi.beni seven ya çok sever ya hiç diye
Hayranlık duymakla aşık olmak arasında dağlar kadar fark var. O burnunu kaf dağından indir. Hayranlık duyulan kişilerin ilgisi çekilmek istenir o yüzden hareketlerine çok dikkat etmişsin ama adamın zerre umrunda değilsin.

Ya ne kadar paranoyakça şeyler uyduruyorsunuz koridorda onu mu bekliyorum dedim.ben dersten ciktim inerken görüyorum.ya da derse girmek için de koridorda bekliyorsunuz hoca gelip kilidi açıyor

Benim anlamadığım sen neyi sorun yaptın ? Hocana falan ilgi mi duyuyorsun adam derse girerken koridorda falan beklemeler çok enteresan yüksek not alınca da mail atma olayına da bi o kadar hayret ettim doğrusu. Dersine de girmeyen bi hoca için bu kadar üzülme.
Ya koridorda onu bekledim mi dedim ya tuhaf tuhaf şeyler uyduruyorsunuz.benim notların genelde düşüktu yuksek alınca da sevinip mail attım.hocadan 5 puan istemek için mail atmak normal ama puan verdi diye teşekkür maili atmak suç

Back
X