çok dert değil ama yine de üzüldüğüm ve saygısızlık yapmak istemediğim için size sorayım dedim.
öncelikle yanlış anlaşılmasın ama sevdiğim bir hocam.öğrencilerini çok düşünür muhabbeti iyidir.üniversite hocası bu arada.
neyse geçen dönem sınav kağıdıma bakmaya gittik arkadaşımla o şekilde beni tanıdı biraz da otoriter gibi bana kızmıştı bir konuda.ama sonra iyiliğimiz için kızdıgını vs anladık.
neyse sonra sınavdan da iyi not alınca mail attım teşekkür ederim vs diye.o da cevap verdi.şimdi açık açık yazmıyım.
sonra onun açtıgı dersi almadım bir sonraki dönem.6 ay falan oldu.bir kaç kere koridorda başka biriyle konuşurken koridorda bekledim sonra ders başlayacak diye gittim.bir kaç kere de şimdi ben mesela yukar kattayken o aşagıdan geçiyor görüyorum hocayı ama bir şey demem gerekir mi ? oda beni gördü.bu günde dersten çıkmıştım.1dk beklese inip konuşurdum ama beni görünce hemen odasına gitti.çok üzüldüm.yani hocayla konuştugugumda havalara uçardım şimd iböyle olunca üzüldüm acaba yanlış bir sey mi yapmışım??