Hocamm

afedersiniz ama yuh ya adam pedofiliymiş ay düşüncesi bile iğrenç
Ya bende cok sasirdim ama pedofilinin igrenc birsey oldugunu dusunuyorum tamam olayi tasvip etmiyorum ama sonucta 7 yıl boyunca acilmadan beklemis pedofili olsa cocuklugundan faydalanmayi dusunurdu kanaatindeyim

Sen de kızı caydırmak için neçok uğraşmışsın nedense. Ne dese olumsuzunu söylemişsin
Doğru caydırmamak için gaz vermem gerekirdi, adam 30 yasında 9 yas var aralarında, en iyi ihtimal 2 seneye evlenirler, adam seni bekler yanında kendisi gibi hoca olan bayanlar yoktur mu deseydim,bana siz deseniz daha iyi olur polemiğe gerek yok, kıza git kendini rezil et demem gerekirdi sizden öğreneceğim çok şey varmış ya

evet üniversitede çalışıyorum..
benim de arkadaşım dersanedeki hocasıyla üniversite bitince evlendi
kız daha ilk dersten göz koymuştu hocaya lisede
6 sene sonra evlendi şimdi de bebekleri var. tabiki olabiliyor. ben öğrencinin aşık olmasına asla bişey demem
sadece hoca açısından bana garip geliyor derse girdiğinde o kişilere öğrenci olarak bakmıyor demek, gözü aklı başka şekilde takılıyor diye düşünüyorum ki nasıl danışan- danışman ilişkisi etik değilse hoca-öğrenci de bana öyle düşündürüyor. yani bu tamamen benim şahsi düşüncem.
ben yaş farkını da fazla buluyorum maksimum 5-6
sonrası bana kuşak farkı gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…