Hocamm

Valla ne yalan söyleyeyim benim de olmadı. Üstelik dersler de kolay değil yani. Bu sene nasıl bir gaz vermişsem kendime, aldı başını gitti üstelik kendimi de çok yormadım. Normalde hep vize sonrası falan üstümden kamyon geçmiş gibi olurdu, bu defa öyle değil. Tüh bak, tam yüksek almanın yolunu buldum, okul bitiyor. Teşekkür ederim bu arada. :) Alırız alırız, o emeklerin karşılığını mutlaka alırız, inanıyorum ben.

Evet o yüzden fazlasıyla dikkat ediyorum çalışma ve not konusunda. Vakıftaki derslerini araştırıp gideceğim. Teşekkür ederim :))

Ay ne tatlış bir konu ben heycanlandım valla :)
Bence açılmaktansa spontane gelişse daha iyi olur gibi.
Vakıfta takılmakta, odasına not bahaneleriyle gitmekte fayda var.
Bence diğer adımın şey olsun, numarasını iste bir şeyi bahane edip madem ilgisi var oda verir watsap filan derken muhabbet ilerleyebilir.
Ay bak gelişmeleri bildir kız :)))

Yurt sıkıntı evet. Ama az kalmis, olabildigince okulunda vakit gecirip yurda giris saatinde git bence. Bosver zaten son yilinmis az kalmis kurtuluyorsun

Sana diyebileceğim tek şey sakın kimsenin gazına gelme.. Erkekler ego tatminini çok severler. İlginçtir ki kadınları anlamıyorum deseler de çabuk çözerler. Bakışlarından anlaması gerekeni çoktan anlamış zaten adam. Yanlış bir adım atma. Okulda yayılır idareye giderse ayıp olur.

Whatsapp konusunu denedim hocam kontrol eder misiniz Whatsapp mı bozuk benimki mi çalışmıyor diye, Whatsapp kullanmıyorum dedi. Sosyal medya da kullanmaz. Ve okul sağ olsun iyi bi mail sistemi kurmuş hocaların telefon numarasını isteyemiyoruz mail attığım an cevap geliyor çünkü. Hatta geçen mail attım toplantısı varmış geç görmüş uzuun bi açıklama yapmış canım Bir şey söylememeye kesin karar verdim, vakıf ödevler derken muhabbeti artıralım bakalım ne olacakk. Olur yazarım :))

Açıkça konuşmamak konusunda eminim artık. Adımı ondan bekleyip bu arada iletişimi sürdürme kararı aldım. :) Teşekkür ederim

Rezillik bir kac ay suruyo pismanlik bir omur boyu bence sansini dene zaten olumsuz birsey olsada bir daha gormeyeceksin ki birde o acidan dusun

Açıkça konuşmamak konusunda eminim artık. Adımı ondan bekleyip bu arada iletişimi sürdürme kararı aldım. :) Teşekkür ederim
whatsapp sosyal medya kullanmıyor diyorsun temkinli ol bunları yaşamış biri olarak söylüyorum. hayal kırıklığı fena oluyor. :)

whatsapp sosyal medya kullanmıyor diyorsun temkinli ol bunları yaşamış biri olarak söylüyorum. hayal kırıklığı fena oluyor. :)
Valla adını google da taradım sadece katıldığı konferanslar falan çıktı. Bir de 3 tivik atılmış bir twitter hesabı. :)) Korkutmuyor değill

Rezillik bir kac ay suruyo pismanlik bir omur boyu bence sansini dene zaten olumsuz birsey olsada bir daha gormeyeceksin ki birde o acidan dusun
Hissedeceğini hissetmiş olmalı şimdiye kadar, biraz daha devam edip topu ona atmak daha iyi sanki :))

Eleştirel Okuma Yazma dersi yazınca konun çıkıyor yakalanmayasın

Ben hep imkansızlara olmayacak seylere denk geldim

Hep icimde yasadim icimde bitirdim o yuzden yani kaybedip omurluk pismanlik yasamanizi istemem

lisans öğrencisine başka gözle bakabilen bir hoca malesef benim için hiç etik değil düşüncesi bile.
amerikada falan yasak zaten.

lisans öğrencisine başka gözle bakabilen bir hoca malesef benim için hiç etik değil düşüncesi bile.
amerikada falan yasak zaten.
Lise yada dershane degilki her ikiside akli basinda yaslara sahip insanlar

Ki benim tanidim uni hocasiyla evlenenler var niye olmasin ki diye dusunuyorum ben

Lise yada dershane degilki her ikiside akli basinda yaslara sahip insanlar

Ki benim tanidim uni hocasiyla evlenenler var niye olmasin ki diye dusunuyorum ben
bilmiyorum benim işyerimde de 40 a merdiven dayamış adamlar 18-22 yaş lisans öğrencisi dikizliyolar sürekli. çoğu da öğrencilerle evli, öğrenciler mezun olunca hemen evleniyolar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…