Bence 4. sınıfa kadar bekleyin, daha 2. sınıfsınız, adam çocuk gözüyle bakabilir yası 30 cünkü, 4. senede yaklaşmaya çalışırsınız, bu arada ben de hukuk okuyorum, hoca- öğrenci ilişkisi biraz zor bizim okulda, pek olumlu konuşamayacağım şu an itibariyle o yüzden, dediğim gibi son seneye kadar gözlemleyin bence. Bu arada hocanız sizinle öğrenci olarak ilgileniyor, yani bizim hocalarda gelir derler, işte ne ke konuda mesaj attın, sıkıntın var mı söyle vs. diye, her yapılanı dikkatlice süzgecten gecirmekte fayda varMerhaba arkadaşlar
Ben 21 yaşında 2. Sınıf hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bizim okulun ders sistemi biraz farklı, diğer üniversitelerde Türk Dili olan ders bizde Eleştirel Okuma Yazma olarak geçiyor, 2 döneme 1 ve 2 olarak bölünmüş bir ders.
Neden anlattım bunu çünkü dersin hocasına takıldım kaldım galiba
Ilk dönemimde bu hocadan aldım ikinci dönem o vermediği için başka birinden aldım. Bu yıl bir baktım listede ismi var ve programıma uyuyor, verdiğim dersi tekrar aldım sırf onu görmek için ve o da bunun farkında sanırım. Normalde kontenjan üstünde öğrenci almazken dilekçe yaz gel onaylıyım hemen dedi.
Şimdi benim sorunum şu dönem bitmek üzere bir ay kaldı ve benim başka şansım yok bu adamı görmek için. Şimdi bir şey söyledim söyledim yoksa çook zor. Ama söyleyip rezil olmak da var işin ucundaArkadaşım derste bana baktığını yakalamış kaç defa, dışarda görünce sürekli hal hatır sorar başka öğrencilere o kadar yakın olduğunu görmedim hiç, sınavda beni izlemiş bi kere nasıl dalmıştın öyle seslendim duymadın falan dedi. Hocam mail atmıştım cevap vermediniz görmediniz mi dedim özel bir şey miydi diye sordu öyle olmasını bekler gibii. Çok uzattım galiba ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim ne yapayım ben bu adama?? Bu arada o 30 yaşında ve dünya tarihi gibi dersler veren bir vakıfta da ders veriyor, acaba gidip orada mı bulsam
Aynen çoğunun sonradan ya sevgilisi çıkıyor ya nişanlısı.. Adamın yaşı büyük, evlenmek niyetindedir artık, öğrencilerine bakana kadar dibinde bir sürü bayan hocalar var. Öğrenciyle niye uğraşayım ki diyebilir.üni de benimde bir hocam vardı tüm kızların hasta olduğu, bana göre çirkin bi adamdı.
sürekli dibimde elinde poğaça sabahları gelir, çay kahve alır gelir. ben ozaman çalışıyodumda zırt pırt işyerimde biterdi bahanelerle.
sonra bi öğrendim ki adamın sevgilisi bizim bölüm başkanı olan kadın.
sınava 1 dk geç kalsam bu kadın beni almadı. tezde canıma okudu.
dikkat et sende yanma
Işte o arada adamı evlenmiş falan duymak istemiyorum. Anladığım kadarıyla şuan hayatında biri yok, olursa diye düşünüyorum. Hayır özel bir ilgi olduğu da kesin gibi çünkü arkadaşım da fark etmiş kendi kendime mi kuruyorum acaba derken söyledi. Kolonya sürdüm geçen elime o da istedi ne güzel bu neli ben de şunu kullanıyorum masamda hep olur gibi muhabbetler kuruyor. Çok aradayımBence 4. sınıfa kadar bekleyin, daha 2. sınıfsınız, adam çocuk gözüyle bakabilir yası 30 cünkü, 4. senede yaklaşmaya çalışırsınız, bu arada ben de hukuk okuyorum, hoca- öğrenci ilişkisi biraz zor bizim okulda, pek olumlu konuşamayacağım şu an itibariyle o yüzden, dediğim gibi son seneye kadar gözlemleyin bence. Bu arada hocanız sizinle öğrenci olarak ilgileniyor, yani bizim hocalarda gelir derler, işte ne ke konuda mesaj attın, sıkıntın var mı söyle vs. diye, her yapılanı dikkatlice süzgecten gecirmekte fayda var
Aynen çoğunun sonradan ya sevgilisi çıkıyor ya nişanlısı.. Adamın yaşı büyük, evlenmek niyetindedir artık, öğrencilerine bakana kadar dibinde bir sürü bayan hocalar var. Öğrenciyle niye uğraşayım ki diyebilir.
Arkadaşınızın dediğine bakmayın, hukuk fakültesinde rekabet çok olur, bizim fakültede kimse kimsenin iyiliğini istemez, bilmem anlatabildim miIşte o arada adamı evlenmiş falan duymak istemiyorum. Anladığım kadarıyla şuan hayatında biri yok, olursa diye düşünüyorum. Hayır özel bir ilgi olduğu da kesin gibi çünkü arkadaşım da fark etmiş kendi kendime mi kuruyorum acaba derken söyledi. Kolonya sürdüm geçen elime o da istedi ne güzel bu neli ben de şunu kullanıyorum masamda hep olur gibi muhabbetler kuruyor. Çok aradayım
Öğrencisi olduğum için çekiniyor olabilir benim gibi düşünerek. Ben açılmaktan çok okul dışında bir ilişki kurmaya çalışmalıyım sanırım.Onunda bos olmadigini dusunuyosan bekle o acilsin
Bu ders ortak ders arkadaşım psikoloji öğrencisi. Ah o ışık gelse birr :))Arkadaşınızın dediğine bakmayın, hukuk fakültesinde rekabet çok olur, bizim fakültede kimse kimsenin iyiliğini istemez, bilmem anlatabildim mi, istisnaları var tabi, bazıları rezil olalım diye bekler ya o misal... Onu bizim hocalar da yapıyor, ay ne güzel koktu kahven, sacın ne güzel olmuş vs. Hocadan tam bir ışık almadan acılmayın, adamın yası büyük evlilik düşünüyordur zaten, sonunda rezil olmak da var bu işin, her şey son sene güzel olur, benim için öyle oldu, son sene en büyüktür bir de sabır...
Siz gözlemleyin son seneye kadar.. Baska bölümdeki biri de iyiliğinizi istemez ki.. Arkadaşa çok güvenmeyin, ben de tecrübe edindim çok şeyi.. Dikkatli olunBu ders ortak ders arkadaşım psikoloji öğrencisi. Ah o ışık gelse birr :))
Belki size karşı bisey hissetmiyordur..isin ucunda rezil olmakta varMerhaba arkadaşlar
Ben 21 yaşında 2. Sınıf hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bizim okulun ders sistemi biraz farklı, diğer üniversitelerde Türk Dili olan ders bizde Eleştirel Okuma Yazma olarak geçiyor, 2 döneme 1 ve 2 olarak bölünmüş bir ders.
Neden anlattım bunu çünkü dersin hocasına takıldım kaldım galiba
Ilk dönemimde bu hocadan aldım ikinci dönem o vermediği için başka birinden aldım. Bu yıl bir baktım listede ismi var ve programıma uyuyor, verdiğim dersi tekrar aldım sırf onu görmek için ve o da bunun farkında sanırım. Normalde kontenjan üstünde öğrenci almazken dilekçe yaz gel onaylıyım hemen dedi.
Şimdi benim sorunum şu dönem bitmek üzere bir ay kaldı ve benim başka şansım yok bu adamı görmek için. Şimdi bir şey söyledim söyledim yoksa çook zor. Ama söyleyip rezil olmak da var işin ucundaArkadaşım derste bana baktığını yakalamış kaç defa, dışarda görünce sürekli hal hatır sorar başka öğrencilere o kadar yakın olduğunu görmedim hiç, sınavda beni izlemiş bi kere nasıl dalmıştın öyle seslendim duymadın falan dedi. Hocam mail atmıştım cevap vermediniz görmediniz mi dedim özel bir şey miydi diye sordu öyle olmasını bekler gibii. Çok uzattım galiba ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim ne yapayım ben bu adama?? Bu arada o 30 yaşında ve dünya tarihi gibi dersler veren bir vakıfta da ders veriyor, acaba gidip orada mı bulsam
Öyle olacak sanırım, azıcık bi gaz verdiydim kendime dönem sonu belli etmek için ama söndü şuanSiz gözlemleyin son seneye kadar.. Baska bölümdeki biri de iyiliğinizi istemez ki.. Arkadaşa çok güvenmeyin, ben de tecrübe edindim çok şeyi.. Dikkatli olun
Gidin gidin bir şey olmaz, hem kolaçan etmiş olursunuz etrafınıÖyle olacak sanırım, azıcık bi gaz verdiydim kendime dönem sonu belli etmek için ama söndü şuanBu arada iletişimi kesmemem gerek, ders verdiği vakfa gitmek çok mu göze batar? Kendisi çağırdı aslında ama taa geçen yıl.
Arkadaşınızın dediğine bakmayın, hukuk fakültesinde rekabet çok olur, bizim fakültede kimse kimsenin iyiliğini istemez, bilmem anlatabildim mi, istisnaları var tabi, bazıları rezil olalım diye bekler ya o misal... Onu bizim hocalar da yapıyor, ay ne güzel koktu kahven, sacın ne güzel olmuş vs. Hocadan tam bir ışık almadan acılmayın, adamın yası büyük evlilik düşünüyordur zaten, sonunda rezil olmak da var bu işin, her şey son sene güzel olur, benim için öyle oldu, son sene en büyüktür bir de sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?