Hocaya o gözle bakılır mı hiç?!

bonibon12

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
498
981
323
İstanbul
Kızlar selamm

Ben bi üniversitede lisansüstü öğrencisiym şuan

Dersini aldığım bi hocamdan da çook hoşlanıyorum

Kendisi konumu için genç olsa bile benden 10 küsür yaş büyük birisi

Üstelik dönemin bitmesine çok az kaldı, görmek imkansız hale geliyo yani artık...

Açılmak tarzı bişey benim için mümkün değil, bu hikaye burada bitecek anlayacağınız.

İçimde derinden sızlayan bi yer var, sanki ilişki yaşadık da ayrılıyoruz:) Bütün ihtimaller, olabilirler, olabilecekler; yaşanması mümkün olmasa bile olasılık olarak oradalardı, bu haftanın sonunda hepsi anı olacak

Elbette bu büyük bi dert değil, ama şuan içimi acıtıyor, yapmam gereken onca iş varken ben tavana boş boş bakıp hayaller kuruyorum

Sizin de oldu mu hiç böyle hocanıza karşı gerçek duygularınız, hisleriniz?

Veya yaşanmışlıklarınız?

Merak ediyorum aslında hocayı kaptım koca yaptım diyenleriniz var mı :))

Kızlar selamm

Üstelik dönemin bitmesine çok az kaldı, görmek imkansız hale geliyo yani artık...

Açılmak tarzı bişey benim için mümkün değil, bu hikaye burada bitecek anlayacağınız.

İçimde derinden sızlayan bi yer var, sanki ilişki yaşadık da ayrılıyoruz:) Bütün ihtimaller, olabilirler, olabilecekler; yaşanması mümkün olmasa bile olasılık olarak oradalardı, bu haftanın sonunda hepsi anı olacak

Elbette bu büyük bi dert değil, ama şuan içimi acıtıyor, yapmam gereken onca iş varken ben tavana boş boş bakıp hayaller kuruyorum

Veya yaşanmışlıklarınız?

Normal bunlar.Etkilenebilirsin.Ama gelioyr ve geçiyor.Çok takılma.

Bence sansini dene, yanasmaya calis. Yani ne kaybedeceksin ki? Donem bitse bile bir seyler uydur, odasina git, cay gotur ne bileyim haftada 1-2 kere kisa ziyaretler yap, mal degilse anlar.:34:

Var tabi, tez dansimaniyla evlenen mi istersin, senin durumunda olup adami koluna takan mi...........madem istiyorsun bence savas ve ugras, elinden geleni yap.

Kızlar selamm

Veya yaşanmışlıklarınız?

umarım ders aldığı hocasıyla evlenen birileri yoktur. yoksa, yakışıklı, fiit ve zeki doçent kocamı kaybederim :18:

not: benim eşimden ders alıyor olabilir misiniz :44: kendisi alyans takmıyor da :9:

umarım ders aldığı hocasıyla evlenen birileri yoktur. yoksa, yakışıklı, fiit ve zeki doçent kocamı kaybederim :18:

not: benim eşimden ders alıyor olabilir misiniz :44: kendisi alyans takmıyor da :9:

ben yüksek lisanstayken evlenmştik, aynı bölümde akademisyeniz :17: ama çok zeki, esprili ve güzel olduğum için evlenmişti benimle :16:

hocasıyla evlenen bi arkadaşım vardı....
kendini alıştır bari bu duruma...
açılman mümkün değil madem zaman herşeyin ilacı...

Kızlar selamm

Veya yaşanmışlıklarınız?

ben de yaşadım böyle bir şey. ama hocaya derslerde nasıl bakıyorsam artık hoca olayı çakti tabii ki. benim için güzel bir anı olarak kaldı. tam 1 sene hep aynı duyguları hissettim. duygularım o kadar yoğundu ki bazen ağladığımı hatırlıyorum. eğer kalbinizde gerçek duygular varsa hissettirin derim. Allah yardımcınız olsun :34:

Ben varım. :D
Üniversite hocamla ilişkim oldu. 1.5 yıl kadar da sürdü.
Yalnız onun alanı başka benimki başkaydı. Dersine girdiğim zaman tanışmıştık.
Daha ilk günden saatlerce sohbet etmiştik.
Sonra buluşmalar, görüşmeler, itiraflar oldu.
Ben aşık değildim kesinlikle. O çok seviyordu.
Yardımcı doçentti. Yaşı benden baya büyüktü.
Ben buluşalım dediğimde aylar öncesinden planlanmış olan etkinliklerini dahi iptal ederdi. :O
Yanımdayken telefonu çalıp dururdu. Asla açmazdı. Sadece ben vardım o anlarda onun için.
Öyle işte. Çok ilgi gördüğüm, sevildiğim, çok iyi muhabbetler ettiğimiz bir ilişkiydi.
Onun kültüründen, birikiminden çok etkileniyordum.
Ondan benimle ilgili bir şeylerin hayalini kurmamasını istedim.
O da artık ne olursa olsun beni kabullendi. Yani ben onun hayatından gidecektim kesin.
Bunu biliyordu. Buna rağmen devam etti ben mezun olana dek.
Hala da görüşüyoruz ama yüz yüze gelmek her istediğinde mümkün değil tabii şu an.
İki taraf da ilgili ise çok rahat ilişki evlilik olur hocalarla da. :31:

hakkaten alçakgönüllülüğe bayıldım bende hahahah valla bizim sınıftan da bi kız vardı hoca sadece onu severdi elmasımmm derdi şu an prof olmuştur elmas :D

Ben buluşalım dediğimde aylar öncesinden planlanmış olan etkinliklerini dahi iptal ederdi. :O
Yanımdayken telefonu çalıp dururdu. Asla açmazdı. Sadece ben vardım o anlarda onun için.
Öyle işte. Çok ilgi gördüğüm, sevildiğim, çok iyi muhabbetler ettiğimiz bir ilişkiydi.
O da artık ne olursa olsun beni kabullendi. Yani ben onun hayatından gidecektim kesin.
Hala da görüşüyoruz ama yüz yüze gelmek her istediğinde mümkün değil tabii şu an.

yadırgamak veya yorum yapmak düşmez ama nasıl sürdürülür böyle birşey yani bir nevi gençliğinden yararlanıyor :S

Yaa yapma böylee hayır hayırr :D hangi bölümde eşiniz ya benim hocam da yakışıklı fit zeki ve doçent o.O
Evli değildi en son ama bilemicem:))

Bence sansini dene, yanasmaya calis. Yani ne kaybedeceksin ki? Donem bitse bile bir seyler uydur, odasina git, cay gotur ne bileyim haftada 1-2 kere kisa ziyaretler yap, mal degilse anlar.:34:

Var tabi, tez dansimaniyla evlenen mi istersin, senin durumunda olup adami koluna takan mi...........madem istiyorsun bence savas ve ugras, elinden geleni yap.

Ya aslında çok fazla bakıyorum anladı mı bilmiyorum ama hissettiğini düşünüyorum, çok saygılı mesafeli herkese karşı, ama çok da sıcakkanlı,
Ben bu mesafeli halinden çok etkilendim başta, şimdi de o yüzden cesaretim de yok.. Bi düşüniyim ama deli cesaretim tutarsa..:)
ben yüksek lisanstayken evlenmştik, aynı bölümde akademisyeniz :17: ama çok zeki, esprili ve güzel olduğum için evlenmişti benimle :16:
Ayy ne güzell biz de aynı bölümdeyiz, diyosun ki zeki esprili ve güzelsen şansın var:) peki o zamannn
ben de yaşadım böyle bir şey. ama hocaya derslerde nasıl bakıyorsam artık hoca olayı çakti tabii ki. benim için güzel bir anı olarak kaldı. tam 1 sene hep aynı duyguları hissettim. duygularım o kadar yoğundu ki bazen ağladığımı hatırlıyorum. eğer kalbinizde gerçek duygular varsa hissettirin derim. Allah yardımcınız olsun :34:

Ben de biraz derin yaşıyorum galiba... aslında bu adamdan uzaklaşsam biraz hayrıma olcak gibi. Hoşlanan ve görüşmek isteyen biri oldu geçenlerde, ama sırf aklımda o var diye hiç tanımadan reddettim. Akıl sağlığım ne durumda acaba şuan kendime şaşırdım O.o

Bu da aman kocama yanaşmayın, bana rakip olamazsınız zaten gibi olmuş biraz :9::52:

Yok zaten, bence de kimse kimsenin helaline bakmasın.

Konu sahibi arkadaş, çok aklınıza takıldıysa bir mail ile şansınızı deneyebilirsiniz. En azından o okuldan gittikten sonra, hocam nasılsınız,özledik, merak ettik...bir gün çay ısmarlayayım size tarzında bir yoklama neden olmasın :1:

.

Cok alcakgonullusunuz gercekten :37:

Aklima geldi yazayim dedim:

Dun Rus bir arkadasimla konusuyordum, bana ortayasli bir hanimin fotolarini gosterdi. Bu benim eski okulumda hoca, 40 yasinda, bosanip 20 yasindaki PhD ogrencisiyle evlendi dedi :53::53: Olay Rusya'da olmus anlayacaginiz uzere.

20 yasindaki gencecik cocuk 40 yasindaki kadinla niye evlenmis dedim :53::53: O da bilmiyorum ama 2 cocugunu ve kocasini birakmis dedi.:53:

Son düzenleme:
Sansini denemenden yanayim ama yavas yavas yanas derim. Dedigim gibi kaybedecek bir sey yok ortada. Gazan mubarek olsun :21:

olur neden olmasın
karşılıklı olduktan sonra aşkta olabilir evlilikte
aradaki ilişkinin öğrenci öğretmen olması sorun değil
hocacım hocacım diyeceğine kocacım kocacım dersin
:9:
yanlız şu 10 küsür yaş farkına takıldım ben
10 küsür:=11 mi 19 mu :26:

Normal bunlar.Etkilenebilirsin.Ama gelioyr ve geçiyor.Çok takılma.
Haklısınız umarım çabuk geçer.

bi lisede bi de üniversitede hocaya aşık olma modadır ,zamanla gelir geçer ..

İyi en azından modaysa ilerde ben de yaşamadım dememiş olurum :)

hocasıyla evlenen bi arkadaşım vardı....
kendini alıştır bari bu duruma...
açılman mümkün değil madem zaman herşeyin ilacı...

Açıkçası o kopuşa da hazırlıklıyım bi yandan o acıyı yaşamak istiyorum... Dertsiz başıma dert arıyorum diycem ama dertsiz de değilim ki:)

Hmm ilginçmiş adamı koşturtmuşsunuz resmen peşinizden:) Yaş farkınız nasıldı gözümde ileri yaş biri canlandı nedense... Bahsettiğim şahıs genç sayılır hatta yaşından da genç görünen işkolik biri:)

Hocayi kaptim koca yaptim diyen var mi diyo, biri cevap veriyo evet cok zeki esprituel oldugum icin kaptim diyo ay kocam docent kapmasinlar onu diyo falan

Yahu sakin olun akademide kariyer yapan herkes aliyo o unvanlari, ozellikli seyler degiller. Bu kadinlar ne kadar merakli kendilerini asagilamaya. Kim kimi kapiyor ne yapiyor. Bu egolari nerde sifirladiniz boyle? Az kendinize guvenin

Konuya donersek, senin sozlerinden anladigim adamin sahsina degil sempatin. O yuzden daha statulusunu gorunce unutursun, bosver

Son düzenleme:
Back
X