İsim benzerliği aradan o da çıksın demişlerdiro değil de saatlerdir Twitter da Hollanda yerine Fransız cumhurbaşkanı Hollande'a saydırıyorlarya yemin ederim içinde olmasan süper ülke..
İsim benzerliği aradan o da çıksın demişlerdir
Hayir niye mağdursun? Elin memleketinde miting yapamadigin icin mi?ühühühhü tam dram haydin evet diyelim!.. mağdurum da mağdurum, çok mağdurum mağdurum..
Dur abla Hollandayi boykot edecek bi sey ariyoruz. Bulalim altinda kalmayacağızAvrupaya kabadayiligin sokmedigini ne zaman anlayacaklar acaba, ben onu merak ediyorum. Battikca batiyorlar.
Hayir niye mağdursun? Elin memleketinde miting yapamadigin icin mi?
E burada senden olmayana aynisini sen yapıyorsun. Adamlarin kendi memleketlerinde konusma yapmalarina engel oluyorsun.
Asil mağdur kim?
Buldum Hollanda ineğiDur abla Hollandayi boykot edecek bi sey ariyoruz. Bulalim altinda kalmayacağız
Ozur mektubunu bakalim ne zaman yazacak?
Holsteinlari kesip sucuk yapalim. Bence mantıklıBuldum Hollanda ineği
Aslinda Rusya ucak dusurme davasi da var. Olay "emri ben verdim, gene girsinler gene dusururum" den once pilot hatasina, sonra Davutoglunun kabahatine donustu, ozur ve tazminat ile son buldu.ayrıca elin memleketinde miting yapmamak için kanun çıkartanda sensin.. neyse biz ki Eyy İsrail'den, dostum İsraile dönmüş ülkeyiz, bu da çok uzun sürmez hele 16 Nisan bir geçsin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?