hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Kendi buralı değil mi konu sahibinin? Irkını mı inkar ediyor yoksa??

Kendi buralı değil mi konu sahibinin? Irkını mı inkar ediyor yoksa??

Ipek hoşgeldin :)) saçımı mayonezledim yumuşacık oldu :) seni görmüşler yazim dedim 😇

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok ne düşecem eğleniyoruz birazcık ..

Merve harbi biri bu böylw değil..

Uymam canım uyarıyorum sadece...

Ne yazmışım ayol,tencidemi ettim seni söylermisin

işte belki içinde kalmıştır böyle şeyler yazmak, ciddiye alınmak istediği için 2. üyelik almış olabilir. valla neler neler gördük burda, bu tür konulara/üyelere pek inanmıyorum.

birden türkiyey alf ettirmem diyen cahiller oldu da
afeedersin bu konuda türkiyeye hakaret yok
türk kızlarının tipine laf var oda gerçek ve acı
bu ülke benimmm de yaniii demek istedim

Türk kızlarına laf atarken erkek olduğun ortaya çıkmasın diye ben de çirkinim diyorsun, hadi hadi yeme bizi. git başka yerde yaz, inci sözlük paklar seni anca.

Ipek hoşgeldin :)) saçımı mayonezledim yumuşacık oldu :) seni görmüşler yazim dedim 😇

Hoş bulduk canım..konuya geç kalmışım.
Naçizane yorumlarım eksik kaldı.
Sonuç almana çok sevindim. Ne kadar çok kalırsa kafanda o kadar iyi. Ben bazen iş yaparken bir iki saat çıkarmıyorum. Haftalık düzenli yaparsan baya toplanır saçın.

hayırr hakaet eden onlar... ben kilolu çirkind emedim
makyaj bilmeden boyaya batan çok komik insanlar dolu sokakta
bakıyoruım uyüzü çimento sanki
Canim sen o cimentolari bosver belki yapamiyorlar belki ozentilik yapmislar birini begenmisler ama yakismamiss bak sende ruslara ozeniyorsun belki sende oyle gozukuceksin srn bosver ruslari ovme artik kendin ol bosver.sen turksun senin irkin azcik baliketli ortaboylu cirkin anlamina gelmiyorki tam tersi azcik baliketli kadin daha feminen sen bosver canim rusu

Haftalık yapim bende öyleyse :)
Bende 3 saat sonra gördüm konuyu milletin derdi nasıl Rus olacak olmuş arkadaş :))

Haftalık yapim bende öyleyse :)
Bende 3 saat sonra gördüm konuyu milletin derdi nasıl Rus olacak olmuş arkadaş :))

Benim de işler yoğunda kaçırdım action
Her işte bir hayır vardır belki bandan yırtmışızdır

gitmeyin kızın üstüne bende çekik gözlüleri çok severim ırkı ne olursa olsun....toyluğuna verin beğenisini çok yanlış ifade etti o kadar...

Lafini bilsin , bende korelileri cok begenirim ama birini yuceltirken digerini yermem . Begenmedigi benim milletim ya insan az dusunur.oo cok da guzel dedin cokta iyi yaptinmi diyecektik

Son düzenleme:
Belkide ama ben kendim için garanti veremicem 😁😚

Aa geçmiş olsun diyem o zaman ama geç değil dur bakalım belki bir şey olmaz.
Olursa da mapıslarda yalnız bırakmayız artık ara ara kapıdan bakarız ekmek falan lazım olur diye.. hem yanına gelecek birileri mutlak çıkar.

Uzun zaman olmuştu mapus damlarına girmeyeli :) gelin ama girersem yalnız çekilmeZ oralar ☺️

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…