hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Kim olıursa olsun seviyeyi elden bırakma,hakaret etmedim sana,tarzım değildir..
Sen istersen geri dönde yazduklarını oku istersen..

Ayyyyyyyyyy kac saaat olduuu tamam kizlar artik tartirmayinnn yaa sarisin olmak istiyo sadece kendini yanlis anlatiyo ve yanlis ifadeler kullandiii ama bu konudan cikartdigim netice genel olarak turk kadinlar hepsi degil ruslari guzel buluyor ama irk farkli tabiki onlara benzemek mumkun degil sizde makyaj yapmam ben buyum afedersin yolda gidiyorum topukly giyinen cok az rujsuz kadinlar dolu etraf bundan dolayida erkekler rus meraklisi.makyaj yapin kendinize bakin kilolu olmak sorun cirkinlik degil kilolu kadin bi cok erkege daha seksi geliyo onemli olan bakimli olmak

beni anlamışşsın zaten ilk 10 sayfa okursa bende kötü birsey yok sornadan konuya damlayanlar hakaret edip benim damarıma bastı

Öylemiiiiii.......

Sen lafı söylersen arkadaşlarda cevap verir ..

evet ergen falan demişsiniz.. öfkenize hakim olmuyorsunuz tehdit ediyrosunuz hiç hoş değil .
kimle uğrastığınuı biliyormusun falan
bu ne demek
yani insan insandır benden üstün değilsiniz sizde beni tehdit ne hakla edersiniz
ben sizden özür diledim siz tehdit
ergen dediniz birde

beni anlamışşsın zaten ilk 10 sayfa okursa bende kötü birsey yok sornadan konuya damlayanlar hakaret edip benim damarıma bastı

CAnim benim mesajin maksadi taraf tutmak degil yasin heralde 18 22 arasi cevap veriyorsun ama saygili mesela koca popo iste kilolu bunlar yanlis al bende 38 bedendim hormon dengem bozuk suan 44 oldum ama cirkinmiyim bakimsizmiyim asla hep makyajliyim hep sacim fonlu yani ruslar uzun sari tas gibi falan bunlar yanlis ama her milletin guzelide var cirkinide bakimlisida bakimsizi da kim derse ki benim heryerim guzel benden yok demekki onun sorunu daha buyuk psikolojik onun icin guzellik goreceli gerek yok insanlari yargilamaya hicbirimizin hakkimiz yok bak mesela ben azeriyim cok makyaj severim kime ne bitdi kinsenin beni yargilamaya hakki yok gorumcem uzun boylu manken ama narsist psikopat gecen evden kovdum laf atdi kovuldu.yani biraz rahat bak yargilama irkcilik yapma canim kendine de haksizlik etme cirkinim diye ezme hayatda ezme meraklisi bi suru insanla karsilasacaksin ezdirme herkesin mutlaka bi kusuru vardir

ya her 2 kişiden birinin karakteri böyle ya da bu üye bildiğimiz jezyy

gitmeyin kızın üstüne bende çekik gözlüleri çok severim ırkı ne olursa olsun....toyluğuna verin beğenisini çok yanlış ifade etti o kadar...

hayırr hakaet eden onlar... ben kilolu çirkind emedim
makyaj bilmeden boyaya batan çok komik insanlar dolu sokakta
bakıyoruım uyüzü çimento sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…