Elektrikli Mutfak Aletleri homend ürünleri

sultane

gelin kız...
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
853
4
96
37
Bursa
çeyizim için çay makinası aldım bunun üzerinde epeyce araştırma yapmıştım benim için görüntüsünün güzel olması ve kaliteli bir ürün olması gerekiyordu Homend - Serving Life ve bu ürünü almamla homend arkasıyla tanıştım

diğer ürünleri hakkındada arştırma yaptım hem fiyatları çok uygun tasarımları harika vede bu ürünleri alan insanların hiçbir sorun yaşamadığını grdüm servis imkanı çok gelişmiş çeyizim için homend markasından bir çok ürün alıcağım belli oldu çevrenizde bu markayla ilgili kötü bir sonuç alan varmı acaba:44:

1 yıllık evliyim homendin bir çok ürününü evlenirken aldım tost makinası katı meyve sıkacağı elektrik süpürgesi ve blender setini çook memnunum messela elektrik süpürgesi mükemmel çekiyor ama kazara hortumunu yırttım komple hortum ve tutacak yeri ertesi günü 30 tl ile kapımdaydı parçaları da ucuz tavsiye ederim

valla canım ben yurtdisindayim turkiyeye gittigimde teyzemde gordum cay makinasini saat gecenin bi yarisiydi yoksa hemen gitcektim sabahi zor ettim gittim aldim simdi mutfagimin baskosesinde onla cay yapmak bi zevk:16:
caysuyunuz hazir diye basladimi geldim şekerim mmm diye karşılık veriyorum valla:1:
gördüğüm kullandigim en guzel cayci tavsiye ederimmmmm

canım merhaba bende çeyizime homendin ürünlerini aldım çaycım, kahve makinam, katı meyve sıkacağım, blender setim, ütüm :114:tost makinam kaldı onu alıcam ama korkmazın a328 ve a329 tostkolikleri var homendinde tostbusterı arasında kaldım :18::18:

canım merhaba bende çeyizime homendin ürünlerini aldım çaycım, kahve makinam, katı meyve sıkacağım, blender setim, ütüm :114:tost makinam kaldı onu alıcam ama korkmazın a328 ve a329 tostkolikleri var homendinde tostbusterı arasında kaldım :18::18:

tost makinalraını hakkında bi bilgim yokta
homendin süpürgelerini çok methettiler onu almak için sabırsızlanıyorum şimdi:16::16:

kullananlar memnun mu kızlar? bende blender setini alacağım..pek bilindik bi marka değil tereddüt ettim...şans işi aslında ama ne bileyim takıldım işte :))) :6:

tost makinalraını hakkında bi bilgim yokta
homendin süpürgelerini çok methettiler onu almak için sabırsızlanıyorum şimdi:16::16:

ben süpürgemi aldım canım bosch relaxxx toz torbasız olanını anneciğimm aldı sağolsun :21: ama evet homendin de süpürgeleri çok iyi diyolar bende araştırmıştım :107:

Back
X