Aynen. Sanki burasi hollanda bilmiyorlardi da baslarina gelecegi simdi sikayet ediyorlar. Aslinda böyle böyle alistiriyorlar bizi bu cirkinlige.. Genclerin kafasini bulandiriyorlar.Bence bilerek yapildi. Nefreti koruklemek icin. Cok itici goruntulerdi. Bunlari biri cikip oldurse escinsel dernekleri ortaligi birbirine katicak. Turkiyede escinseller olduruluyor bilmem ne. Ulan ne kizistiriyosunuz ortaligi. Amac neydi. O reklama niye ihtiyac duydunuz?
Evet o çok enteresan.biri garson biri öğrenci,boğazda düğün yapabilmeleri enteresan
Aynen. Sanki burasi hollanda bilmiyorlardi da baslarina gelecegi simdi sikayet ediyorlar. Aslinda böyle böyle alistiriyorlar bizi bu cirkinlige.. Genclerin kafasini bulandiriyorlar.
Evet o çok enteresan.
Demekki bir sponsor buldular reklam karşılığı.
O zaman böylelikle kendilerini duyuruyorlar.Bi arkadas yazmisti burda dunya capinda bir dernek tarafindan desteklendiklerini.
O zaman böylelikle kendilerini duyuruyorlar.
Kötüydü ama ya,helede o kırmızı bekaret kemeri
Kadınlarda bile tahammül edemediğim şeydir o kurdele benim,değil ki bir erkeğin takması iğrençti
Antakyali olmasi hic sasirtmadi beni. Hatay-antakya bolgesinde her nedense coookk fazla escinsel var.
Gittim gordum ki soyluyorum. Mersinde oturuyorum. Esimin baba tarafi hatay antakyadaBuda nerden cikti Allah askina, gittin gordun mu ordaki escinselleri de boyle konusyosun. Genelleme yapma.
Gitip gormek istemissin belli ki, ben 25 yildir gidip geliyorum hataya hic gormedim, sen gormussun ya daha iyi bilirsin tabi.Gittim gordum ki soyluyorum. Mersinde oturuyorum. Esimin baba tarafi hatay antakyadasende bilip bilmeden çıkışma.
Gitip gormek istemissin belli ki, ben 25 yildir gidip geliyorum hataya hic gormedim, sen gormussun ya daha iyi bilirsin tabi.
Lütfen hanımlar tartışmayın, şehirleri de genellemeyin, ona bakarsanız benimde baba tarafım Bursa'lı zamanında Bursa'lılar içinde neler deniyordu.
Herkesi aynı kefeye koyarsak ohooo işimiz var demektir
biri garson biri öğrenci,boğazda düğün yapabilmeleri enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?