Homozigot heterizigot

mineumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
135
15
28
36
Merhaba genetik testi vermiştim hemotolojiye yönlendirildim dün kan verdim bazıları çıkmadı ama çıkanlar var anlamadım 1 ay sonra gideceğim doktora kafam karıştı çok dün geceden beri 3 bebek kaybım var bir doğum. İlk gebelik 2015 kayıp oldu 11. Hafta ikizlerimin kalbi durdu 2016 oğlum 7. Ayda doğdu 2. Kaybım 2024 3. Kaybım 2025 bilen yaşayan var mı tahlillerimi ekledim

Eklentiler

• IMG_2222.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2223.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2204.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 30
Aşkım hücre kültürün temiz gelmiş diğer sonuçlarını bende anlamadım aşkım tam kan sayımına bakmışlar ama o sonuçları İnan bende bilmiyorum

Aşkım hücre kültürün ni

Aşkım hücre kültürün temiz gelmiş diğer sonuçlarını bende anlamadım aşkım tam kan sayımına bakmışlar ama o sonuçları İnan bende bilmiyorum
Pıhtılaşma ile ilgili sanırım sıkıntım varmış sanki aile hekimi baktı ama yorumlamam yanlış olur iki geni de almışsın görünüyor dedi

Pıhtılaşma ile ilgili sanırım sıkıntım varmış sanki aile hekimi baktı ama yorumlamam yanlış olur iki geni de almışsın görünüyor dedi
Hücre kültürünü okuduğum da sayısal veya büyük yapısal risk saptanmamıştır diyo o normal gelmiş ama pıhtılaşma testine bakmış ama ben bişey anlamadim bende yaptırdım pıhtılaşma testi ama benim sonuçlarım böyle değildi aile hekim o olduğu için farklı bakılmış sanırım

Hücre kültürü dediğiniz hangisi oluyor kanı aile hekimine vermedim şehir hastanesinde genetik test ordan hemotolojiye gittim ben çok anlayamadım ilk kez böyle bir şey gördüm aslında hem homozigot hem heterozigot gibi anlattı beynim yandı benimde folik asit b12 üretimim yetersiz gibi gebelik için düşünüyorsan başka ürünler kullanman lazım daha fonksiyonel dije detayı sonuçta öğrenirsin dedi diğer sonuçlarım çıkmadı çıkınca hemotolojiye gideceğim yeniden

Hücre kültürü dediğiniz hangisi oluyor kanı aile hekimine vermedim şehir hastanesinde genetik test ordan hemotolojiye gittim ben çok anlayamadım ilk kez böyle bir şey gördüm aslında hem homozigot hem heterozigot gibi anlattı beynim yandı benimde folik asit b12 üretimim yetersiz gibi gebelik için düşünüyorsan başka ürünler kullanman lazım daha fonksiyonel dije detayı sonuçta öğrenirsin dedi diğer sonuçlarım çıkmadı çıkınca hemotolojiye gideceğim yeniden

Baktım şimdi hücre testi dediğine
Özel hematolojik boyalar - Esteraz” ve altında “Periferik Yayma Preperat hazırlandı” bu sanırım bu henüz çıkmadı ay sonu çıkacak sonucu boş duruyor alanı sabahta sordum arayıp uzun inceleme oluyormuş bunda

aşkım sadece küçük yazılı bişey atmışsın ya onu okudum ben hücre kültürü yani anladığım kadarıyla sende ki kromozam lara bakılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…