Horary sorusu soran var mı?

denizgecee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
53
9
6
Merhaba. Yarım saat önce aklıma düştü ve bir siteye girip soru sordum, bilinen bir site. 72 saat içerisinde cevap geliyormuş ve ben meraktan nasıl dayanacağım bilmiyorum. Eski erkek arkadaşımla barışacak mıyım diye sordum. Bu fal değil daha çok gökyüzündeki açılar ve saatler ile alakalıymış. O yüzden içim rahat bir şekilde sordum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa konuşabiliriz. :)

Son düzenleme:

Peki ücretsiz mi ve hangi site :)
Özelden alabilirim yanıtı..
Ben de meraklıyım böyle şeylere :/

Yazarken şüpheye düştüm acaba reklam algısı olur mu diye. O şekilde anlamanıza üzüldüm.
Üzgünüm ama resmen reklam metni hazırlamıssınız sevgili xx diye girmiş kac saatte sonuc geldiğine içeriğin ne olduguna nasıl hesaplandıgına değinip kk da en cok dert edınen konuyu da soru olarak secmişsiniz.Reklam yaptıgınıza eminim

Bu kadar emin olmanız da beni şaşırtıyor. Reklam kaygısı taşısam şu an bu metni düzeltmem ve çok ütopik bir olaydan bahsetmiyorum. Kendim denedim ve deneyen diğer arkadaşlardan yorum bekliyorum. Ülkede bu konuyu derinlemesine bilen iki isim var zaten. Lütfen konu hakkında bilgi sahibi değilseniz meşgul etmeyin. İyi günler diliyorum.

Bu tarz seyler sadece dolandırıcılıktan ibaret.İy gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…