Horary de uzun bir cevap mı verdi yoksa evet hayır mı dedi sadece size? Ben de baktırdım bir astroloğa ama cok cıkacağını zannetmiyorum dediğini. Süre verdi mi size?Merhaba Sanırım 1 li vadeye ayın 1 ,11 falan da dahil.Canan hanıma ben tek soru danıstım gayet kibar ve özenli biri.Eski sevgili dönüsü ile alakalydı sizin gibi.Dönüs olacagını soyledi.Kendisine danısalı 3 ay oldu .6 aylık vadede bakılırmıs yani ben de beklemedeyim bakalım cıkacak mı?O sürecte de daha vakit dolmadan baskasına danısmak istemedim.
Merhaba Sanırım 1 li vadeye ayın 1 ,11 falan da dahil.Canan hanıma ben tek soru danıstım gayet kibar ve özenli biri.Eski sevgili dönüsü ile alakalydı sizin gibi.Dönüs olacagını soyledi.Kendisine danısalı 3 ay oldu .6 aylık vadede bakılırmıs yani ben de beklemedeyim bakalım cıkacak mı?O sürecte de daha vakit dolmadan baskasına danısmak istemedim.
Evet hayır şeklinde değil, ilişki içinde benim fevri davrandığımı ve bilgi alma odaklı olduğumu söyledi. Ben de kendimi fevri olduğum için çok eleştirmiştim, gerçekten doğruHorary de uzun bir cevap mı verdi yoksa evet hayır mı dedi sadece size? Ben de baktırdım bir astroloğa ama cok cıkacağını zannetmiyorum dediğini. Süre verdi mi size?
Bayağı uzun yorumladı yani, cok teşekkürlerEvet hayır şeklinde değil, ilişki içinde benim fevri davrandığımı ve bilgi alma odaklı olduğumu söyledi. Ben de kendimi fevri olduğum için çok eleştirmiştim, gerçekten doğru
Karşı tarafın aslan enerjisi içinde olduğunu sevdiği etkinlikler yaptığını bir süre daha bu enerjide olacağını ama retronun da etkisiyle 1 vadede dönüş yapma enerjisinin yüksek olduğunu söylemişti. Bir de görüşme olduktan sonra da beni zoflayacağını her şeyin bir anda yoluna gitmeyeceğini söyledi
Evet baya uzundu ve söyledikleri doğruydu bana göreBayağı uzun yorumladı yani, cok teşekkürler
Hahaha mantıklı valla da bütçemi aşabilir doğum haritası, ben de senin gibi diyorum gittiyse üzülme bırak diye ama işin içindeyken öyle olmuyorCanan genc'den doğum ve sinastri haritası almıştımtanıdığım ve sevdiğim çok tatlı birisi aynı zamanda. O yüzden oyum ona baktirmandan yana.
Ama öte yandan da giden ittirsin gitsin ya, seni bırakıp giden dönse ne dönmese ne. Bir de seni bırakıp gitmiş adamın arkasından para mı harcayacaksin?
Üstüne biraz daha koy, doğum haritani yorumlasinlar. Sonra zaten 'sorun olursa sor lütfen' diyor, o arada bu çocuğu da sorarsın
Evet , mesela birkaç ay önce aşiret bozuntusu patronum yüzünden işten ayrilmistim. Ama kimseye söylememiştim o dönem.Hahaha mantıklı valla da bütçemi aşabilir doğum haritası, ben de senin gibi diyorum gittiyse üzülme bırak diye ama işin içindeyken öyle olmuyor
Sizin için söyledikleri doğru muydu peki danışmanlığını beğendiniz mi
Horaryde de çok mesaj paylaşmış söylediklerinin çıktığına yönelik, bir sürü kişi aynı şekilde paylaştığı için emin olamadım
Valla bi heveslendim şimdi baktırsam mı bilemedimEvet , mesela birkaç ay önce aşiret bozuntusu patronum yüzünden işten ayrilmistim. Ama kimseye söylememiştim o dönem.
"Bu sene iş degisikligi görünüyor, kaba saba bir amir var, ona katlanamadigin için ayrılacaksın" demişti:))
Baktırdıgim çocuk için de 'dogum saati kesinse eğer bu çocuk kendini begenmiyor,estetik ameliyat yaptırabilir hayatının bir doneminde' demişti. Gerçekten de benim çocuk çok tatlı olmasına rağmen kendini hiç begenmezdi. Yüzüne aşkla baksan sivilcesine bakıyorsun zanneder 'bu aralar çok aknem var' diye eliyle yüzünü kapatirdı, dişlerini yaptırdi, gözlük takmamak için gözlerini çizdirdi. Başka estetik planları da vardı:)
En azından kendin hakkında bir şeyler duyar mutlu olursun, bazı davranışlarının ,hareketlerinin özünün nereden geldiğini bilirsin. Yatkın olduğun şeyler, ilişki dinamigin, seni yükseltecek şeyler... Ne bileyim,bana iyi gelmişti. Hem aklına gelebilecek çok şey natal haritada cikiyor. Evlilik açın falan da çıkıyor. Mesela benim haritada kesinlikle 30dan sonra evlilik çıkmıştı, gençken de baksam bu çıkardı, hakeza zaten otuz yaşındayım :)Valla bi heveslendim şimdi baktırsam mı bilemedimdoğum haritası mantıklı dediğin gibi ben bi bakayım duruma göre
Hahaha ya alemsin valla söylediklerine şapka çıkarırım da benim vatandaş öyle biri değildi, yeni ayrıldık sayılır 1 bucuk ay falan oldu fındık kırdığını yenisini aradığını falan düşünmüyorum ama yine de belli olmaz.En azından kendin hakkında bir şeyler duyar mutlu olursun, bazı davranışlarının ,hareketlerinin özünün nereden geldiğini bilirsin. Yatkın olduğun şeyler, ilişki dinamigin, seni yükseltecek şeyler... Ne bileyim,bana iyi gelmişti. Hem aklına gelebilecek çok şey natal haritada cikiyor. Evlilik açın falan da çıkıyor. Mesela benim haritada kesinlikle 30dan sonra evlilik çıkmıştı, gençken de baksam bu çıkardı, hakeza zaten otuz yaşındayım :)
"Adam yazacak mi" diye baktiracaksin, bence paran çöp olacak. Cunku neden? Geri gelse bile seni sevdiğinden değil daha iyisini bulamadığından gelebilir. Ya da cinsel açlıktan, ya da hala ona dönüp donemeyecegini bir gormek için ego tatmininden.
Kız sana dönecek dese ne, dönmeyecek dese ne? Kaç ay geçmiş ne fındıklar kırmış Allah bilir.
Geleceğe ve kendine odaklan:)
Bir de kiz beş aya arayacak diyecek mesela, o beş ay hala çocuğu düşüneceksin, belki sevgilim var enerjisi vereceksin ya da çevrene yeşil ışık yakamayacaksin, Allah'ın hirbosu senin zaten kaç yılını yedi, bir de beş ay senin aklını kurcalayacak,belki yeni kismetlerinin önünü kapatacak.
Değmez bence
Benim de çok ilgim yoktu sevgilimden ayrılınca girdim bu işlere meraktanİlk defa öyle şeyler duydum , hiç ilgimi çekmez normalde bunlar
Kaç para alıyorlar acaba ,merak ettim bende doğum haritamı .ama doğum saatimi de bilmiyorum ki
Doğu. Mm ve sinastei neleri cevapliyo?Canan genc'den doğum ve sinastri haritası almıştımtanıdığım ve sevdiğim çok tatlı birisi aynı zamanda. O yüzden oyum ona baktirmandan yana.
Ama öte yandan da giden ittirsin gitsin ya, seni bırakıp giden dönse ne dönmese ne. Bir de seni bırakıp gitmiş adamın arkasından para mı harcayacaksin?
Üstüne biraz daha koy, doğum haritani yorumlasinlar. Sonra zaten 'sorun olursa sor lütfen' diyor, o arada bu çocuğu da sorarsın
Bana 26 lı vadeden bahsetmisti kendi maddi sorunları ılacagını soylemisti 2 dk ya yakın bi ses kaydıydı.Bazen ay olarak da zaman belirtiliyormıs ancak bana ay bazında bisi öngörmedigini soylediHorary de uzun bir cevap mı verdi yoksa evet hayır mı dedi sadece size? Ben de baktırdım bir astroloğa ama cok cıkacağını zannetmiyorum dediğini. Süre verdi mi size?
O zaman canan genç öngörüleri iyi bir astrolog diyebilir miyiz? Ben de baktırdım horary ama vadesi var açıkcası cok merak ediyorum çıkacak mı? Siz horary baktırdınız mı tanıdığım biri dediğiniz için ekstra bilgi almak istedimCanan genc'den doğum ve sinastri haritası almıştımtanıdığım ve sevdiğim çok tatlı birisi aynı zamanda. O yüzden oyum ona baktirmandan yana.
Hayırlı olsun diyim o zaman:) inşallah hayırlısı çıkar .O zaman canan genç öngörüleri iyi bir astrolog diyebilir miyiz? Ben de baktırdım horary ama vadesi var açıkcası cok merak ediyorum çıkacak mı? Siz horary baktırdınız mı tanıdığım biri dediğiniz için ekstra bilgi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?