HORARY TEK SORU DANIŞMANLIĞI

Çoook teşekkür ederim ücreti pahalı geldi ama tatmin edici gibi 1 kere yaptırılır aslında ben düşüneyim sende çok tatlısın zaman ayırmışsın çok sağol

Merhaba, Canan hanım arkadaşım dediğiniz için soruyorum. Verdiği tarihler çalışıyor mu cidden peki? Ben de hem doğum haritasında bir bölüme baktırdım hem de horary danışmanlığı aldım ama işte hep vadeler var. Merak ediyorum açıkcası ne kadarı tutacak öngörülerin

Hiç horary baktirmadim , ya da tarih alinacak bi soru sormadım

Ama yıllar sonra mesajı gören kişi etiket yapıp sorabilir "7 Ekim 2023-19 Ocak 2025 arası evlendin mi?" diye . Ona net bir şey söyleyebilirim bak

Hiç horary baktirmadim , ya da tarih alinacak bi soru sormadım

Ama yıllar sonra mesajı gören kişi etiket yapıp sorabilir "7 Ekim 2023-19 Ocak 2025 arası evlendin mi?" diye . Ona net bir şey söyleyebilirim bak
Bu soruyu bana da sorabilirler diyim o zaman 27mayıs 2023- 4 Eylül 2024 arasını verdi bana da tabi ev durumu için de bir tarihim var söylediği. Açıkcası cok merak ediyorum özellikle ev ile ilgili tarihin tutup tutmayacağını. Bekleyip görelim bakalım.

Ufak bi güncelleme yapayım.Canan hanımın dedigi gibi 6 aylık vadede gecerliyse horary, dedigi cıkmadı .Eskiden dönüs olmadı

Merhabalar size olan öngörüleri çıktı mı Canan Hanımın

hahaha cok sasirdim bu etikete:)
evlenmedim ama 13 eylul 2023te birini buldum onla öyle bir planimiz var yakinda
Ben de baktırmayı düşünüyorum da burayı görünce yazayım dedim son güncel haliyle tavsiye eder misiniz? Ya da bu süreçte tavsiye edeceğiniz başka biri var mı? 13 eylül 2023 gibi bir tarih söylemiş miydi size. Ve son olaraaak çok çok tebrik ederim mutluluklar

hahaha cok sasirdim bu etikete:)
evlenmedim ama 13 eylul 2023te birini buldum onla öyle bir planimiz var yakinda
AA yeni fark ettim. Sizin de buradaki isminin Genç ike bitiyor. Canan Hanımın soyadı da Genç. Acaba siz Canan Hanım olabilir misiniz

AA yeni fark ettim. Sizin de buradaki isminin Genç ike bitiyor. Canan Hanımın soyadı da Genç. Acaba siz Canan Hanım olabilir misiniz
hahaha yok yok degilim:)
ama mantığını sevdim
onunla KKdan tanismistik.
surada da kanit olsun, şuphe olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…