Bana da cok ilgiliydi sorularıma gayet içten yanıt verdi, hem doğum haritasında bir kısımla ilgili danışmalık hem de horary danısmanlığı aldım. Yani umarım cıkar dediğim güzel şeyler söyledi. Hatta cok tuhaf ama benimde bi exim var asla kopamaz mutlaka bi yazar arada yaşıyormuyım diye kontrol eder. Onun yazacağı tarih ile ilgili de bir öngörüde bulundu cok sasırdım cünkü exle ilgili değildi sorumHayırlı olsun diyim o zaman:) inşallah hayırlısı çıkar .
ben doğum haritası ve sinastri (çift) haritası almıştım. Çok memnun kalmıştım. Bir türlü kopamadigim bir bebe var çok uzaklardan. Aslında zitiz diye düşünüyordum, o terazi ben yengeç. Onun yükselen ikizler ben oglak falan... Tüm haritamız birbirine dönük mu neymiş. Karmik bağ desen bizde,telepatik bag desen bizde,ayların kavusumu bizde. Kolay kolay kopamazsiniz,senin aklından geçince o arar, o seni düşününce senin ona yazasın gelir...boyle devam eder. Güçlü ama ayrıl barış enerjiniz var dedi, geleceğe yönelik iki ileri bir geri ama bir şey olmaz dedi. Ki zaten bu tarz bir ilişkim var:)
Genel haritamdan da memnun kaldım.
Bitince sorun varsa sorabilirsin dedi, horary için ama aklıma takılan bir şey olmadığından sormadım. Zaten soracağım şeyleri söylemişti, yarım saatten fazla ses kaydı atmisti
Merhaba herkese, kızlar yakın zamanda bir ayrılık yaşadım ve eski sevgilimden bir adım beklediğim halde gelmedi
İnstagramda uranusyenrose hesabının çekilişini kazandım ve Gül hanım benimle ilgili olan yazdıklarında %100 haklıydı aynı şekilde karşı taraf hakkında da yorumu doğruydu. Bana 1 li vade verdi 1 hafta içinde olmadı ama 1 ayı bekliyorum artık
Sizin memnun kaldığınız astrolog var mı? Özellikle tek soru danışmanlığı için doğru cevap vereceğine inandığınız birisi varsa onunla görüşeceğim
Astrolog Canan Genç hanım var bakım yaptırmadım ama enerjisi güzel geldi, bakım yaptırıp öneren olursa onu düşünüyorum şimdilik
Canan hanıma mı baktırdınız?Kızlar ben de baktırdım ama bombostu gercekten o paraya cafede kahve icerken falan baktırın hiç olmazsa hava değişimi olur.
Evet ona danıştım hiç beğenmedimCanan hanıma mı baktırdınız?
Aaaa, ben de baktırdım memnun kalmıştım ama tabiki söylediği şeylerde vade olduğu için net bir şey de söyleyemiyorum. Beni rahatsız eden tek durum asla söylediği tarihte dönüş yapmaması. Defalarca mesaj atmak atmak lazım. Ücreti alana kadar hızlı dönüş yapıp sonra kaplumbağa hızıyla ilerliyorEvet ona danıştım hiç beğenmedim
Ya aslında bu da sorun bence çünkü horary'de saat olayı önemli mesela kadın sürekli ertelediği için bakması gereken saat de şaşıyor olabilirAaaa, ben de baktırdım memnun kalmıştım ama tabiki söylediği şeylerde vade olduğu için net bir şey de söyleyemiyorum. Beni rahatsız eden tek durum asla söylediği tarihte dönüş yapmaması. Defalarca mesaj atmak atmak lazım. Ücreti alana kadar hızlı dönüş yapıp sonra kaplumbağa hızıyla ilerliyor
İşte keşke gerçekten yorumlayacağı güne saate randevu verse, açıkcası ben böyle hem para verip hem peşinden koşmayı hiç hoş bulmuyorum. Dürüst olmak lazım müşteriye her konudaYa aslında bu da sorun bence çünkü horary'de saat olayı önemli mesela kadın sürekli ertelediği için bakması gereken saat de şaşıyor olabilir
Sen bana söylememiş olsaydın huyunun böyle olduğunu ben açıkcası dolandırıldığımı düşünürdümİşte keşke gerçekten yorumlayacağı güne saate randevu verse, açıkcası ben böyle hem para verip hem peşinden koşmayı hiç hoş bulmuyorum. Dürüst olmak lazım müşteriye her konuda
Düşündürecek kadar sallıyor randevuları maalesef. Ama Allahtan er ya da geç bakımı yapıyorSen bana söylememiş olsaydın huyunun böyle olduğunu ben açıkcası dolandırıldığımı düşünürdüm
Ama şöyle bişe var belki de mesaj atmasak üstelemesek bakmayacaktı o da var çünkü mesaj aşağıda kalınca açmıyomuş öyle bişeyler dediDüşündürecek kadar sallıyor randevuları maalesef. Ama Allahtan er ya da geç bakımı yapıyor
Tabiki, bazen dönüş yapmıyor mesaja mesela. Üst üste mesaj atınca bakıyor. Yani randevu günü saatini not almak bu kadar zor demekkiAma şöyle bişe var belki de mesaj atmasak üstelemesek bakmayacaktı o da var çünkü mesaj aşağıda kalınca açmıyomuş öyle bişeyler dedi
Tabiki, bazen dönüş yapmıyor mesaja mesela. Üst üste mesaj atınca bakıyor. Yani randevu günü saatini not almak bu kadar zor demekki
Ama şöyle bişe var belki de mesaj atmasak üstelemesek bakmayacaktı o da var çünkü mesaj aşağıda kalınca açmıyomuş öyle bişeyler dedi
Yani ekonomik durumunuza da bağlı. Kimi insanlar için 700 lira bir mekanda harcanabilen bir miktardır, kimi insanların bir ayda kendine harcadığı miktardır
İlla ilişkimi olması gerekiyor peki ben pek bilmiyorum da. Bide ne anlatıyor hani tarih vererek şu olcak gibi fal tadında mı öyleyse bana uygun değil. Ben genel anlamda kendim ve tabi aşk için vs istiyordumYani ekonomik durumunuza da bağlı. Kimi insanlar için 700 lira bir mekanda harcanabilen bir miktardır, kimi insanların bir ayda kendine harcadığı miktardır
Eğer 700 TL yokluğu sizi rahatsız etmeyecek bir rakamsa yaptırın gitsin:)
Ben de Kasım zammi gelmeden (sanırım) 500 TL olan sinastri haritasıni almayı düşünmüştüm yeni sevgilim için. Sonra gözümde büyüdü,dedim üstüne beşyüz daha katar,tatil için bilet alirim . En azından aşkımız güçlenir diye düşündüm,vazgeçtim:)
Ama çocukla daha da ciddilesirsem alırım kesin , bir yola girmedençünkü hiç bana uymayan koçlarla kovalarla dolu bir haritasi var
Ben haritamdan memnun muydum? Gercekten çok hoşuma gitmişti,hala arasıra dinliyorum.
İstersen kendine doğumgünü hediyesi olarak al:) o zaman vereceğin para çok gözüne batmaz,hediye sonuçta ^^
Sizin bahsettiğiniz kullanıcı adı astrologcanangenc değil mi birde? 2 bin küsür takipçi görünenYani ekonomik durumunuza da bağlı. Kimi insanlar için 700 lira bir mekanda harcanabilen bir miktardır, kimi insanların bir ayda kendine harcadığı miktardır
Eğer 700 TL yokluğu sizi rahatsız etmeyecek bir rakamsa yaptırın gitsin:)
Ben de Kasım zammi gelmeden (sanırım) 500 TL olan sinastri haritasıni almayı düşünmüştüm yeni sevgilim için. Sonra gözümde büyüdü,dedim üstüne beşyüz daha katar,tatil için bilet alirim . En azından aşkımız güçlenir diye düşündüm,vazgeçtim:)
Ama çocukla daha da ciddilesirsem alırım kesin , bir yola girmedençünkü hiç bana uymayan koçlarla kovalarla dolu bir haritasi var
Ben haritamdan memnun muydum? Gercekten çok hoşuma gitmişti,hala arasıra dinliyorum.
İstersen kendine doğumgünü hediyesi olarak al:) o zaman vereceğin para çok gözüne batmaz,hediye sonuçta ^^
İşte hiç profesyonel değil bana şey dedi 2000 takipçim var ama çok mesaj geliyor ondan altta kalıyorTabiki, bazen dönüş yapmıyor mesaja mesela. Üst üste mesaj atınca bakıyor. Yani randevu günü saatini not almak bu kadar zor demekki
Hayır tabii ki, ben sinastri haritasıni kasdetmiştim:))İlla ilişkimi olması gerekiyor peki ben pek bilmiyorum da. Bide ne anlatıyor hani tarih vererek şu olcak gibi fal tadında mı öyleyse bana uygun değil. Ben genel anlamda kendim ve tabi aşk için vs istiyordum
Evet şu hesap;Sizin bahsettiğiniz kullanıcı adı astrologcanangenc değil mi birde? 2 bin küsür takipçi görünen
Bebelicim, sana cevap vermemişim zamanında yaDoğu. Mm ve sinastei neleri cevapliyo?
Ablama baktirsam mi diyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?