Horlama belası

Benim koca kişisi de horlar. Sesine uyandıysam dürterim yan döner. Allahtan yan dönünce bir müddet susuyor.
Bildiğin burnunun içinde bir taraf iptalmiş. Hem kemik hem et. Ama beyimiz ameliyattan korkuyor.
"Yahu nefes alamıyorsun uyurken solunumun bile duruyor bir anda sıçrıyorsun" diyorum ama ameliyat olmuyor.

Daha beterleri de var diye avutuyorum kendimi. Eniştem efsane horlar. Mübarek kükrüyor..

O değil de bebek doğduktan sonra ne olacak sizin haliniz? Bebek anne karnında dinlerken alışırsa ne alâ
Kolik müzik gibi babasının horlaması olmadan uyuyamazmış

Burnunda bir sorun var o zaman doktora görünebilir bence benim babamda çok horluyor öteki odadan bile duyuyorum annemi düşünemiyorum bile

Töbe de kız şimdi gülüyorum ama gece hiç sevimli olmuyor

Kesinlikle hamilelikten tahammül duygusu en aza iniyor bence . Ben korkunç denile bilecek bir gebelik süreci geçirdim kabus gibi. Mesela horlamayı geçtim adami yatakta istemiyordum nefes alsın istemiyordum 38 hafta yüzyüze hiç uyuyamadım .

Ben onun dışında gerçekten hiç böyle sorun çıkaran bir hamile değilim . Yani ilk 3 ay mide bulantım vardı onun dışında gerçekten çok şükür şu anda çok iyiyim hiç hamile gibi değilim . Fakat şu horlama hayat kalitemi düşürdü resmen :/

Ya bide aksi gidipte oralara yatmaz sanırım :/ tek çare bi çekyat alıp oraya yollamak ..

Bilmez miyim?
Yanlışlıkla! çok kez ayağım çarpmıştır kendisine..

Aynı ayak hareketi bebek pişpişlerken de oluyordu.
Diyorum ya biz artık yüz göz olduk , cıvığı çıktı ilişkimizin ‘yanlışlıkla(!)’ da olmuyor bende artık bildiğin tekme yastık ne gelirse

Burnunda et olabilir mi ya da geniz eti rahatsızlığı bir baktirin isterseniz çünkü çekilmez bir durum

Benim eski Eniştem de çok horlardi biz aşağıdan duyardık horlamasini o bile rahatsız edici yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…