- 30 Kasım 2018
- 166
- 267
- 18
- 34
- Konu Sahibi berlin8982
-
kanka. Ben de horlarim yaşasın horlayan kadinlar
Denemeye deger diyorsun yani , bir dusuniyim ameliyati tekrarArkadaşıma şimdi sordum geçti horlamam dedi ameliyattan sonra
Benim koca kişisi de horlar. Sesine uyandıysam dürterim yan döner. Allahtan yan dönünce bir müddet susuyor.
Bildiğin burnunun içinde bir taraf iptalmiş. Hem kemik hem et. Ama beyimiz ameliyattan korkuyor.
"Yahu nefes alamıyorsun uyurken solunumun bile duruyor bir anda sıçrıyorsun" diyorum ama ameliyat olmuyor.
Daha beterleri de var diye avutuyorum kendimi. Eniştem efsane horlar. Mübarek kükrüyor..
O değil de bebek doğduktan sonra ne olacak sizin haliniz? Bebek anne karnında dinlerken alışırsa ne alâ
Kolik müzik gibi babasının horlaması olmadan uyuyamazmış
Kesinlikle hamilelikten tahammül duygusu en aza iniyor bence . Ben korkunç denile bilecek bir gebelik süreci geçirdim kabus gibi. Mesela horlamayı geçtim adami yatakta istemiyordum nefes alsın istemiyordum 38 hafta yüzyüze hiç uyuyamadım .Ben de onu düşündüm acaba hamileyim diye mi aşırı geliyor . Aslında hiç öyle ‘ben hamileyim’ triplerim yok . Ama acaba beni bu kadar çileden çıkarması,hamilelik hassaslaşması olabilir mi ?
Sabah uyandı böyle oyuncak bebek gibi , mavi mavi gözleri bana bakıyor , kıyamıyorum . Gece öldüresim vardı
Kesinlikle hamilelikten tahammül duygusu en aza iniyor bence . Ben korkunç denile bilecek bir gebelik süreci geçirdim kabus gibi. Mesela horlamayı geçtim adami yatakta istemiyordum nefes alsın istemiyordum 38 hafta yüzyüze hiç uyuyamadım .
Benim eşim yattı doktor uyku apnesi teshisi koydu dil arkasında genişleme varmıs ancak ya uykuda takacagı bir alet ömrü boyunca takacagı veya ameliyat önermişti
Sonuclar acıklandıktan sonra kbb ye ve kalp hastalıklarına yönlendirip onlarında görüşlerini aldırıyor
Biz takip etmedik kaldı öyle ne alet kullanıyor ne ameliyat oldu henüz
Babam vaktiyle horlama yüzünden ameliyat oldu ondada uyku apnesi vardı ancak horlaması hala oldugu gibi devam ediyor
Kişiden kişiye göre de değişiyordur bu kötü örneklerle moralinizi bozmayın :)
FarahMelodi yaptın mı yüzük olayını , benimki ileri gidip geliyor noluyordu öyle olunca
Milana22 abla ya bu maymun göstermiyor hala ne olduğunu
Erkek oluyor öyle olunca.yok daha yapamadım ya
Töbe de kızşimdi gülüyorum ama gece hiç sevimli olmuyor
Diyorum ya biz artık yüz göz olduk , cıvığı çıktı ilişkimizinBilmez miyim?
Yanlışlıkla! çok kez ayağım çarpmıştır kendisine..
Aynı ayak hareketi bebek pişpişlerken de oluyordu.
Ben göbeğimin üstünden yaptım , ama onu başkasının tutması gerekmiş ben tuttumErkek oluyor öyle olunca.yok daha yapamadım ya
Ben göbeğimin üstünden yaptım , ama onu başkasının tutması gerekmiş ben tuttum
Şimdi bilek hizasında denedim daire çizgiahhahaha uğraştığım şeylere bak
Kiz o , gecmis olsum sekerimFarahMelodi yaptın mı yüzük olayını , benimki ileri gidip geliyor noluyordu öyle olunca
Milana22 abla ya bu maymun göstermiyor hala ne olduğunu
YuppiiiKiz o , gecmis olsum sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?