Horlama belası

Sadece gebeligimde ara sira horladim..ben kendinden skliyodum o zamanlarda. cok zor horlayan bi insanla uyumak.

Ayrica benim esim horlamiyor anlatilmaz bisi yapiyor temel atarken insaata ayni zamanda dozerler calisirken vapularin trenlerin sireni otuyorda birde arada havaalaninda ucak kalkiyor gibi birsey

Cok guldum konuyu okurken
Benimde kocam benden sikayetci , yanimda uyuyamiyor
Tum branslari gezdim , ayni branstaki tum hastanelerdeki doktorlari gezdim kimse cozum bulamiyor benim horlamama
Gercekten korkunc bir durum
Ya gülersin tabi zalımın kızı benim koca da gülüyor

Ayrica benim esim horlamiyor anlatilmaz bisi yapiyor temel atarken insaata ayni zamanda dozerler calisirken vapularin trenlerin sireni otuyorda birde arada havaalaninda ucak kalkiyor gibi birsey
Aynen benimki de son bir haftadır o şekilde . Sabrımın son demleri:/

Esim haftaya yatacak ise yariyor mu saglam net sebepler ve sonuclar elde ediliyor mu fikriniz var mi
Benim eşim yattı doktor uyku apnesi teshisi koydu dil arkasında genişleme varmıs ancak ya uykuda takacagı bir alet ömrü boyunca takacagı veya ameliyat önermişti
Sonuclar acıklandıktan sonra kbb ye ve kalp hastalıklarına yönlendirip onlarında görüşlerini aldırıyor
Biz takip etmedik kaldı öyle ne alet kullanıyor ne ameliyat oldu henüz
Babam vaktiyle horlama yüzünden ameliyat oldu ondada uyku apnesi vardı ancak horlaması hala oldugu gibi devam ediyor
Kişiden kişiye göre de değişiyordur bu kötü örneklerle moralinizi bozmayın :)

Benimde kardesimde vardi.o bi burun ameliyati oldu hemen kesildi.
Ins bu kadar birseydir.artik alet mi ameliyat mi neyse mecbur yapsin bir zahmet. Sinir hastasi oldum.salondan bile geliyor ses

Benimde kardesimde vardi.o bi burun ameliyati oldu hemen kesildi.
Ins bu kadar birseydir.artik alet mi ameliyat mi neyse mecbur yapsin bir zahmet. Sinir hastasi oldum.salondan bile geliyor ses
Eşim burun ameliyatıda olmus ve hala devam ediyor
Doktor alkol alımına, gec saatte yemek yemesine veya gün icinde cok yorulmasına, kilo fazlalıgına vs yordu birazda

Ciddi misiniz? Kbb ne dedi?
Bi tanesi reflu var sizde dedi , hicbir reflu belirtim yok ama verdigi ilaclari kullandim yine de ,gecmedi horlamam

Biri clarinese ve burun spreyi verdi , 1 ay kullan gecer dedi , hicbir ise yaramadi

Biri ameliyat olman lazim , kikirdagin cokmus , kulak arkasindan kikirdak yapicaz ama horlamani gecirmeyebilir garanti veremem dedi

Yani sonucsuz ve cozumsuzum

Arkadaşım da septum ameliyatı oldu. Doktor demiş garanti veremem kilo vermeden geçmez. Arkadaşımın da 6-7 kilo fazlası var verince geçecek mi cidden bilemedim. Acaba kilo sorunu var mı sizde?

Arkadaşım da septum ameliyatı oldu. Doktor demiş garanti veremem kilo vermeden geçmez. Arkadaşımın da 6-7 kilo fazlası var verince geçecek mi cidden bilemedim. Acaba kilo sorunu var mı sizde?
Hamile kalmadan once de horluyordum
Hamile kalip kilo alinca artti , dogumdan sonra da degismedi bu durum , simdi eski kilomdayim hala hamilelikteki gibi
Yani ameliyatla gececegini bilsem hemen olurum ama doktor garantisi yok deyince olmadim acikcasi

Benim eşim de çok horluyor, yatar yatmaz başlıyor. Diyorum insan yatar yatmaz başlar mi horlamaya. 1 yıllık evliyim. İlk aylar dayanmaya çalışıyordum, sonra baktım susmuyor dürtmeye başladım sürekli. Yine olmadı yataktan kaçıyordum ve tabi nereye kadar kaçıcam daha yeni evliyim kulak tıpası aldım bi nebze de olsa rahatlattı beni. Başka çözüm yok çünkü.

Hamile kalmadan once de horluyordum
Hamile kalip kilo alinca artti , dogumdan sonra da degismedi bu durum , simdi eski kilomdayim hala hamilelikteki gibi
Yani ameliyatla gececegini bilsem hemen olurum ama doktor garantisi yok deyince olmadim acikcasi
Arkadaşıma şimdi sordum geçti horlamam dedi ameliyattan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…