Horlama belası

Aynen , önceden duymuyordum bu kadar çünkü deliksiz uyuyordum. Ama şimdi hamilelikten sonra gece tuvalete kalkıyorum (haliyle gündüz de bol su içiyorum) hatta o kadar canıma tak etti ki ; su mu içmesem çok diye bile düşündüm , ama bebeciğime bunu yapamam bu horlama makinası yüzünden ya o gidecek bu yataktan ya ben :)

Aaaa hiç bilmiyorum (!) hemen bugün sipariş edeyim ! Neden işe yarıyor ki acaba :/

Nefesi düzenliyor.Çankırı tuz lambası olarak aratabilirsiniz.Kullandığımda ben de hissetmiştim sabah kalktığımdaki ferahlığı.Geçenlerde kız kardeşim "bu adam bu aralar yine horluyor,uzun zamandır yoktu'deyip tuz lambasını bu sıralar kullanmadığını farketmişti. :)

Burun bantları hic bir işe yaramıyor bosuna para harcamayın
Benim uykumda asırı hassastır cıt sesine uyanırım buldugum cözümler;
1. hem kulak tıpacı hemde kafamın üstüne kaz tüylü yastık koyuyorum
2. Kilo almasıyla baglantılı zayıflatmaya calısın eşinizi
3. Aksam yemegini kesin tok karın cok etkiliyor yada alkol
4. Uyku apnesi olabilir ciddi bir sorun mutlaka bir uyku polikliniğine görünsün
5. Yüz üstü yatsın en güzel öyle kesilir kimisi cift yastık diyor ama bizde yüzüstü baya işe yarıyor
6. Siz yatagı terk etmeyin zaten cift canlısınız ve o her yerde uyuyabilir ama siz gene dalmada sorun yasayacaksınız gidicekse salona o gitsin

:)

Net cözüm bulan varsa banada bi haber versin

Kv yurt dışına girdigi için kp bende kalıyor bazı akşamlar. Vallaha 2 kapı uzun bir koridora rağmen adam resmen uzaya roket atiyo ve melodik bir şekilde horluyo ,ne yazıkki eşimde de var sırt üstü yatınca başlıyor oda , ben çareyi dürtmekle buluyorum fazla kilosu var bence sebeb o ama gayet memnun halinden. Hamilelikte daha zor tabi

Tedavi olacak başka yolu yok.
Lazer tedavisi bile varmış duyduğuma göre.

Birde horlama yastıkları var, bizde işe yaramadı, arkadaşa yaramış.

Burun bantlarından alın eşinize bende hamileyken çok horluyordum doğumdan sonra geçti burun bandı taktığımda horlamadığımı söyledi eşim demek ki fark ediyor deneyin derim. Olmadı doğuma kadar eşiniz salonda yatsın . Hayırlı doğumlar bu arada

Ben yurtdışındayım inşallah bulurum burda gerçi vardır %100 .çok teşekkür ederim

Bununki horlama değil böğürme , ama onu da deneyeyim Çok teşekkürler .

Ben de onu düşündüm acaba hamileyim diye mi aşırı geliyor . Aslında hiç öyle ‘ben hamileyim’ triplerim yok . Ama acaba beni bu kadar çileden çıkarması,hamilelik hassaslaşması olabilir mi ?

Sabah uyandı böyle oyuncak bebek gibi , mavi mavi gözleri bana bakıyor , kıyamıyorum . Gece öldüresim vardı

Cok guldum konuyu okurken
Benimde kocam benden sikayetci , yanimda uyuyamiyor
Tum branslari gezdim , ayni branstaki tum hastanelerdeki doktorlari gezdim kimse cozum bulamiyor benim horlamama
Gercekten korkunc bir durum

Arkadaşlar konu sahibi arkadaş hamileliği dolayısıyla hassas ama horlama bir sağlık problemi, sanki horlayan insanın elindeymiş gibi düşünüyorsunuz sanırım.
Bunun tedavisini olup tekrar eski haline dönen yakınlarım var. Çözümler hep geçici.

Kesinlikle gelemediğim bişey öncede uyusam uyanırım hemen gitsin başka odada yatsın
Bu sağlık problemidir doktora gitsin
Be de hamile oldum ama hiç horlamadım

Haftaya test icin randevu aldirdim.1 gece hastanede yatacak.bakacaklar.umarim caresini bulur yazik yoksa kanapede kambur olacak.

Cok guldum konuyu okurken
Benimde kocam benden sikayetci , yanimda uyuyamiyor
Tum branslari gezdim , ayni branstaki tum hastanelerdeki doktorlari gezdim kimse cozum bulamiyor benim horlamama
Gercekten korkunc bir durum
Ciddi misiniz? Kbb ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…