- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Aaaa hiç bilmiyorum (!) hemen bugün sipariş edeyim ! Neden işe yarıyor ki acaba :/Başkası yazdı mı ,bilmiyorum.Tuz lambalarından alın.Beyaz olanlarından.Eniştemde çok farketmişti.
benimki de horlar ama sadece sırt üstü yattiginda :) durterim döner 2 dk surmeden geri sırt üstü pozisyona gecip horlamaya devam eder. benimde uykum çok hafif ve öyle hemen uykuya dalamam her donmesine zaten uyanıyorum horlayinca cok sinirleniyorum ve sinirden sabah ediyorumböyle geceden yatıp sabaha kadar deliksiz uyumayı çok istiyorum valla
Aaaa hiç bilmiyorum (!) hemen bugün sipariş edeyim ! Neden işe yarıyor ki acaba :/
Analarina iade etmek lazim bunlari. Teyze al bunu geri,icinde parca unutmussun burnunda iki kilo et var bunun horluyo diyeGitti gitti , gitmedi ben nerelere gideyim bilmiyorum
Kv yurt dışına girdigi için kp bende kalıyor bazı akşamlar. Vallaha 2 kapı uzun bir koridora rağmen adam resmen uzaya roket atiyo ve melodik bir şekilde horluyo ,ne yazıkki eşimde de var sırt üstü yatınca başlıyor oda , ben çareyi dürtmekle buluyorum fazla kilosu var bence sebeb o ama gayet memnun halinden. Hamilelikte daha zor tabiHerkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿
Nefesi düzenliyor.Çankırı tuz lambası olarak aratabilirsiniz.Kullandığımda ben de hissetmiştim sabah kalktığımdaki ferahlığı.Geçenlerde kız kardeşim "bu adam bu aralar yine horluyor,uzun zamandır yoktu'deyip tuz lambasını bu sıralar kullanmadığını farketmişti. :)
Burun bantlarından alın eşinize bende hamileyken çok horluyordum doğumdan sonra geçti burun bandı taktığımda horlamadığımı söyledi eşim demek ki fark ediyor deneyin derim. Olmadı doğuma kadar eşiniz salonda yatsın . Hayırlı doğumlar bu arada
HamilelikNeden ki
Kv yurt dışına girdigi için kp bende kalıyor bazı akşamlar. Vallaha 2 kapı uzun bir koridora rağmen adam resmen uzaya roket atiyo ve melodik bir şekilde horluyo ,ne yazıkki eşimde de var sırt üstü yatınca başlıyor oda , ben çareyi dürtmekle buluyorum fazla kilosu var bence sebeb o ama gayet memnun halinden. Hamilelikte daha zor tabi
Gerçekten miHamilelikbizim evde benden uzaklasmayan kimse kalmamisti
Aynen, tadini cikarGerçekten mi
Gün intikam günüdür ! Desene
Haftaya test icin randevu aldirdim.1 gece hastanede yatacak.bakacaklar.umarim caresini bulur yazik yoksa kanapede kambur olacak.Herkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿
Ciddi misiniz? Kbb ne dedi?Cok guldum konuyu okurken
Benimde kocam benden sikayetci , yanimda uyuyamiyor
Tum branslari gezdim , ayni branstaki tum hastanelerdeki doktorlari gezdim kimse cozum bulamiyor benim horlamama
Gercekten korkunc bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?