Horlamak!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Ay çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir

Çünkü tamam bazen derin nefes alır insan da ya bu yüzden benden soğursa?
Ya exlerim benden bu yüzden sogudularsa?

Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an

Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama

Nasıl çözülür bu ya hep horluyorsam size de oldu mu hic

:skandal:

Ben de horlarım, çoğu zaman ağzım açık yatıyorum. Ben uyurken kapatıyorum nasıl açılıyor anlamıyorum. Arada akan salyadan bahsetmek istemiyorum. Evli olsam kocam boşar o kadar yani:KK45:

Yok yok boşamıyolla. En fazla dürtüp dön yan tarafa diyorlar.

Rahat nefes için burun bantları var kuzucuğum.
Bilemiyorum.. bana şaka gibi geldi öyle aman aman abartılı uyuduğunu sanmıyorum.
Ama benim bir arkadaşım vardı, öyle bir horlardı ki sanki evden helikopter kalkardı, umarım seninki de böyle birşey değildir :D

Gece yatarken telefonunuzun ses kaydını açın bakın bakalım öyle mi gerçekten. Sonrasında bir KBB’ciye gidersiniz.

Ay çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir

Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an

Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama

Hamileyken olmustu. Bir sabah esimin sen cok horluyosun ya noldu sana demesiyle bende cok uzulmustum. Arastirdim kilo alimina bagli olabiliyormus. Dogumda bir ay sonra baya kilom gitmisti esim horlamalarin kesildigini soylemisti. Ama su siralar tekrar baya bi kilo aldim ve yinr baslamis 😣 Insallah kilo verince gecer diye umuyorum. 😏

Ben de horlarım, çoğu zaman ağzım açık yatıyorum. Ben uyurken kapatıyorum nasıl açılıyor anlamıyorum. Arada akan salyadan bahsetmek istemiyorum. Evli olsam kocam boşar o kadar yani:KK45:

İtiraf edeyim birkaç sene önce bana oluyordu o ağzı açık uyuma ama birkaç ay sürdü geçti neden bilmem
Şimdi de horlama çıktı başımıza :olamaz:
Sen doktora falan gittin mi?

Yok yok boşamıyolla. En fazla dürtüp dön yan tarafa diyorlar.

Sana da mı oluyor Kudrocum :KK45:

Eşim söylemişti horluyorsun diye ,çok bozulmuştum,ondan önce uyumuyordum hatta rahatsız olmasın diye :) farketti öyle yaptığımı abartma çeviriyorum ben seni horlaman kesiliyor demişti,yıllardır zaten horluyormuşum,sevgiliylken de yani,gayet alışmış :)) burun ameliyatı oldum üç buçuk yıl önce ,eğriliği düzeltti kbbci,estetik de vardı içinde,kesilmiş horlamam şimdi çok sessiz uyuyorsun diye. Horlamama rağmen evlendi benimle çok da şaapma yani ;)

Kız horla sefan olsun ne olacak. Horladin diye soğuyacak adam şuradan 👉 gitsin. Arada eşim de horluyor boşamadım yani. Ama çok kafana taktiysan bir KBB uzmanına görün bakalım et met vardır belki.

Ama o erkek ya ne bileyim öyle kaba saba şeyler gider onlara öff çok seksist konuştum ama sen o kadar süslen püslen güzel görün sonra horrrrrrrr :D

Rahat nefes için burun bantları var kuzucuğum.
Bilemiyorum.. bana şaka gibi geldi öyle aman aman abartılı uyuduğunu sanmıyorum.
Ama benim bir arkadaşım vardı, öyle bir horlardı ki sanki evden helikopter kalkardı, umarım seninki de böyle birşey değildir :KK70:

Ya en fazla derin derin nefes almışımdır diyorum onu bir exim demişti bana ondan nolacak böyle ben "horrrr" yapmak istemiyorum, ay oyh falan da yaparım uyurken nolacak :D

Tabiki oluyor arada hırr diye ses çıkarıyormuşum
Her şeyden de soğunmaz ki
Evlilerin arası -40 derece olurdu öyle horlamadan falan soğunulsaydı :)

Gece yatarken telefonunuzun ses kaydını açın bakın bakalım öyle mi gerçekten. Sonrasında bir KBB’ciye gidersiniz.

KBB bakıyor yani, teşekkürler, aslında dahiliyeden de başlayabilirim başka sebebi varsa o yönlendirebilir.

Hamileyken olmustu. Bir sabah esimin sen cok horluyosun ya noldu sana demesiyle bende cok uzulmustum. Arastirdim kilo alimina bagli olabiliyormus. Dogumda bir ay sonra baya kilom gitmisti esim horlamalarin kesildigini soylemisti. Ama su siralar tekrar baya bi kilo aldim ve yinr baslamis 😣 Insallah kilo verince gecer diye umuyorum. 😏

Kilom normal aslında şu anda fazla değil :olamaz:

Horlayan insanla olmak zor bence.. kimi ucak sesi gibi horlaeken kimininki sinek viziltisi.. ha exleri salla.. telefona sesini kaydet, ya da o kaydetsin

Ama o erkek ya ne bileyim öyle kaba saba şeyler gider onlara öff çok seksist konuştum ama sen o kadar süslen püslen güzel görün sonra horrrrrrrr :KK70:

Ya en fazla derin derin nefes almışımdır diyorum onu bir exim demişti bana ondan nolacak böyle ben "horrrr" yapmak istemiyorum, ay oyh falan da yaparım uyurken nolacak :KK70:
O kasar horlamaya sanmıyorum zaten yanında yatacağını..
En fazla derin nefestir kuzum, takma. Dönüp kendine bir baksın o da :D

Eşim söylemişti horluyorsun diye ,çok bozulmuştum,ondan önce uyumuyordum hatta rahatsız olmasın diye :) farketti öyle yaptığımı abartma çeviriyorum ben seni horlaman kesiliyor demişti,yıllardır zaten horluyormuşum,sevgiliylken de yani,gayet alışmış :)) burun ameliyatı oldum üç buçuk yıl önce ,eğriliği düzeltti kbbci,estetik de vardı içinde,kesilmiş horlamam şimdi çok sessiz uyuyorsun diye. Horlamama rağmen evlendi benimle çok da şaapma yani :KK66:

Ahahaha çok şeker ya :D İyi bari demek ki cidden hoşlaşan adama çok da şeyapmıyor bu konu : D
Ama ben yine de gidip sebebini öğreneceğim inş öyle ameliyatlık bir durum yoktur tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X