Horlamak

Senbirsen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
4.143
5.685
158
41
Merhaba. Benim derdim eşimin bitmek bilmeyen horlamasi. Gecenin bu saati kalktim yine. Evlendigimiz ilk zamanlardan beri bu sorun vardı ama o zaman uykum bu kadar hafif değil miydi bilmiyorum , ilk çocuğa hamile kalıp uykularım bölünmeye başlayınca sıkıntımız başladı. Sonra çocuk doğdu uykusuz geceler , zamanla ayrı yatmaya başladık. Ayrı yatmasak da o horladigi zaman defalarca döndürdüğüm için uyuyamiyo, dondurmessem ben uyuyamiyorim ona sinirleniyorum. Eskiden çok üzülürdüm niye birlikte uyuyamiyoruz vs diye sonradan alıştım çünkü deliksiz uykuya hasretim artık. Bazen geliyo bugünkü gibi git demiyorum tabiki ama dondursem uyandırsam yine uykusunu alamicak yarın huysuz olacak , kendim başka yerde uyusam gece uyanıp evin içinde beni arıyor sinirleniyo gittim diye .
sirtustu yatarsa anormal şekilde horlama yani yan apartmandan duyulur diyeyim. Yan yatarsa o kadar değil ama sırt üstü uyumayı çok seviyo ne kadar dondursem de orijinal pozisyona donuyo geri. Ayrıca bu kadar horlamanın zararlı olduğunu defalarca söyledim doktora asla gitmiyo kilo vermiyo hep bahanesi var. Ayrıca da o beni suçluyor eskisi gibi sevmiyomusum ben bilmemne. Saatlerce uyumaya çalışıp kendime eziyet ettiigmi biliyorum artık herşeyden bıktım. Ztn ikinci çocuk doğunca geceleri nanay olacak
yani bu kadar yazdım ama niye yazdım bilmiyorum çünkü Dr a gitmesi veya kilo vermesi dışında çözüm de yok

Benimki tam 24 marta uyku merkezine gün almıştı. Corona dan iptal oldu. Kendisi de üzülüyor ama ben perişanım

Benimki tam 24 marta uyku merkezine gün almıştı. Corona dan iptal oldu. Kendisi de üzülüyor ama ben perişanım
Sizinki en azından çözümü kabul etmiş tünelin ucunda ışık var . Ya herşeyi geçtim böyle giderse gece hik diye kalpten gidecek daha yaşı genç bu haldeyiz

Sizinki en azından çözümü kabul etmiş tünelin ucunda ışık var . Ya herşeyi geçtim böyle giderse gece hik diye kalpten gidecek daha yaşı genç bu haldeyiz
Ses kaydı aldım da, vehameti gmrünce acıdı sanırım. Çok çok zor bir durum ben anlıyorum seni.

Uyku apnesi varsa size daha büyük geçmiş olsun derim. Kilo vermek ve spora gitmek, boyun kaslarını güçlendirmekle uğraşsın vs bir yandan bir de maske verirlerse gece kullanması için, sese tahammül etmesi zor. Sağa sola çevirmeyi deneyin gece kalkıp. Allerji, burunda deviasyon vs varsa da etkiliyor.

Benim eşimde de eskiden değilde şimdi var ya iki yıllk evliyiz ve bıkmış durumdayım .. ama kendisi tedavi olcam diyor . Virüs bitsin ilk iş tedavi

Ses kaydı aldım da, vehameti gmrünce acıdı sanırım. Çok çok zor bir durum ben anlıyorum seni.
Ben onu da yapmıştım yok yani. Beni sevmiyosun a getiriyo evlendigimiz ilk zamanlarda sarılarak uyuyoduk , çocuk yapınca beni unuttun fln diyo. Sen de gece gaz çıkarıyorsun ben seni sevdiğim için bana batmiyo benim herşeyim sana batiyo diyo.

Alemsiniz:))))) sen de gaz çıkar ben razıyım deyin bari

Dr. Yanak sarkması olabilir demiş. Uyku merkezine yönlendirmişti. Ufak bir operasyonla hallolur demiş. İnş corona biter de normale dönersek ben yazarım size

Dr. Yanak sarkması olabilir demiş. Uyku merkezine yönlendirmişti. Ufak bir operasyonla hallolur demiş. İnş corona biter de normale dönersek ben yazarım size
Operasyonluk bişey çıkarsa zaten asla yapmaz doktorları fln sevmez ameliyatlı işlere de tepkisi var. Corona bitince ben de babamı fln örgütleyip zorla goturcem ona çok karşı çıkamıyor arkasından söylense de.. belki doktorlar ciddi bir sorun bulursa o da ciddiye alır.

Bizim 1 yılı geçkindır var. İşin kötüsü bnm uykum felaket. En ufak seste cin gibi oluyorum.

Bizim 1 yılı geçkindır var. İşin kötüsü bnm uykum felaket. En ufak seste cin gibi oluyorum.
Bende artık öyleyim. Hem küçük cocuk var hem hamileyim zaten uyanmaya yer arıyorum. Bide artık takıntı oldu yanima geldiğinde eskiden uyuyabildigim az gürültü varsa şimdi ona da uyuyamıyorum tamamen sessizlik istiyorum çok uzun süre ayrı yattık onun konforuna da alıştım. Hiç yanıma gelmese gel demem yani. Eskiden üzülürdüm ağlardım şimdi umurumda değil o da farkında , o da tek yatınca daha rahat ediyo ama son bikac gundur gelmeye başladı yine bende git demedim aramız sogumasin ztn normali bu diye :)

İlk zamanlarda denemiştim ise yaramadı onunki burundan değil de genizden kilodan kaynaklanıyor bence çünkü ciddi kilosu var
Ama yaptığı bencillik. Ben de olsam asla uyuyamam. Teyzem bazen bizde kalır onda uyku apnesi var. En uzak odayı veriyoruz ama dayanılmiyor ya kulağıma tıpa takiyordum anca o zaman uyuyordum sizin bir de dibinizde.

Beni sevmiyorsun diyor ya size, asıl siz ona deyin "sen beni sevmiyorsun bence, seviyor olsan geceleri uyuyamıyor olmama kıyamaz, kendin için yapmıyorsun bari benim için fedakarlık yapıp doktora görünürdün" deyip duygu sömürüsü yapın biraz☺

Haklısın. Elbette normali birlikte yatmak ama şu dönem kaliteli uyku hem coronaya karşı hem de bebeklerin için önrmli. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Uyu güzelce. Normale dönünce yatarsınız kavga döğüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…